Ziet er uit als op de foto, goede prijs & kwaliteit
Beste Huda, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij mijn eerste bestelling zo netjes behandeld dat ik meteen zonder aarzeling voor dit bedrijf heb gekozen voor een tweede bestelling. Prima bedrijf. Met vriendelijke groet. Ad.
Beste Ad, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je de eerste keer zo tevreden was dat je nog eens bij ons hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
goed product
Beste E, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, de prijs en de levering! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De levering werd door productiefout/transportfout niet tijdig geleverd. Ik heb met mijn project door dit probleem ongeveer 2 weken vertraging op gelopen.
Beste Abbas, Bedankt voor je eerlijke review. We hebben helaas laatst een aantal vertragingen opgelopen, waardoor een aantal klanten hun bestellingen iets later hebben ontvangen. Onze fout! Hopelijk kan je de toch genieten van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed product en compleet geleverd
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Direct actie, snelle levering en reactie. Klantvriendelijk.
Beste Muharrem, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had wandpanelen besteld voor de badkamer, waarbij ik de verkeerde afwerklijsten had besteld (eigen fout), deze konden we wel verwerken dus dat was geen probleem. Voor de juiste lijsten duurde de levertijd normaal 3 dagen, maar ik had ze toch de dag erna al ontvangen.... Super fijn, waardoor we toch verder konden werken. Na het plaatsen van het laatste paneel bleek deze beschadigd en heb ik direct na een mail een telefoontje ontvangen (duurde nog geen 5 minuten) en hebben ze meteen kostenloos een nieuw paneel laten leveren. Ook dit werd snel geleverd en konden we toch nog alles op tijd afmaken zonder lange wacht- of levertijden. De mensen van de klantenservice zijn trouwens ook super vriendelijk! Heel erg bedankt! De badkamer is mooi geworden.
Hoi Ellis, Bedankt voor je 10! Wat jammer dat er een aantal zaken niet helemaal soepel gingen. Gelukkig is uiteindelijk alles goed opgelost en heb je toch snel een mooie nieuwe badkamer! Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Jullie vervoerder gooit er kennelijk nogal mee, waardoor er een hoekje af was, ondanks de uitstekende stukken karton. Kon dit gelukkig weg laten vallen, zodat je het niet ziet.
Beste Rijk, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er een hoekje afgebroken is. Ik neem aan dat je wandpaneel nu al op de muur zit en dat je het hoekje gelukkig niet meer ziet. Anders mag je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. Dan kijken we naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
zeer goed
Beste John, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Dan hopen we op de perfecte 10 ;) Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben bij XXL Direct precies de wandbeplating voor onze keuken gevonden die we zochten. Bij een andere leverancier vonden we soortgelijke, maar een stuk duurder. XXL levert supersnel en op maat! Echt goed gedaan! De reden dat ik net geen 5 sterren geef, is dat we een klein stukje tekort kwamen (dat was mijn eigen schuld). Gelukkig worden ook kleine stukjes op maat geleverd. Alleen jammer dat in zo'n geval de verzendkosten hoger zijn dan de prijs van het stukje beplating...
Beste Joël, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze wandpanelen. Als je een erg klein wandpaneel hebt nabesteld, dan zijn de verzendkosten in verhouding tot het paneel inderdaad iets hoger. In ieder geval, veel plezier met jullie nieuwe achterwand! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Erik, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijk en behulpzaam en goedkoop
Beste Ria, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij XXL Direct polycarbonaat platen bestel Voor een heel goede prijs. Bestelling was snel gemaakt door de duidelijke site van XXL Direct. 2 dagen later werden de platen keurig netjes afgeleverd door een behulpzame chauffeur. Levering was met track en tracé te volgen. Bedankt voor de goede service
Beste Jack, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Veel plezier met de nieuwe polycarbonaat platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Had een vraagje over wijzigen van levering en is door 1 telefoontje netjes opgelost zonder wachttijden
Beste Hein, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor een horeca zaak in België heb ik geholpen voor een overkapping op maat te laten leveren. Bij het invullen online werkte BTW nummer invullen niet terwijl het een erkend nummer is. Telefonisch contact gehad en super geholpen geweest maar zonder succes. Zelfs bestelling gedaan maar niet afgerekend zodat op bureau de bestelling zichtbaar was een daar manueel poging gedaan werd. Met gevolg aangezien verscheidene bestellingen te hebben gedaan. De verkeerde uit de deur is gegaan. We moesten mat hebben maar was blijkbaar doorzichtig. Dus bij levering gebeld. Iemand anders aan telefoon. Uitgelegd. Ja nee dat kan niet wij kunnen die BTW invullen zal het eens doen....nee klopt niet meneer je geef een vals BTW nummer op. Anders konden we het in onze bestand zetten voor enige volgende aankopen. Maar de platen. (Die 3.5 meter zijn en dus niet afgezaagd op die lengte). Die kunnen we niet terugnemen want zijn op maat gemaakt. Maar als je nieuwe platen besteld.(een kleine 800 euro extra) dan kan ik een 12 procent korting geven.... zo een kort snakkende schaamteloze behandeling heb ik nog nooit meegemaakt.
Beste Dimitri, Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Vervelend dat dit allemaal verkeerd is gelopen, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Ik begrijp van mijn collega dat het gelukkig inmiddels allemaal naar tevredenheid is opgelost. Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan ontvangen we je graag weer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Verder prima hoor. De platen worden gebruikt in een veranda dus een echt probleem is het niet. Voor gebruik binnenshuis is die plaat niet geschikt. Intussen is dat probleempje afdoende opgelost. XXL Direct heeft de klacht serieus genomen en de leverantie tot tevredenheid afgehandeld. Netjes dus!
Beste Ad, Bedankt voor je eerlijke review. Het had natuurlijk niet zo mogen zijn dat een plaat golfjes vertoont. Als je het verder inderdaad geen probleem vindt, dan is het prima zo. Anders kun je nog contact opnemen met de klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing. In ieder geval: veel plezier van de nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Heb een overkapping van 6 x 3 m besteld met antraciet frame eromheen. De bevestigingsmiddelen waren keurig afgepast. De rubbers in de afdekkers drukken was even een lastig klusje. De polycarbonaatplaten hebben aan weerszijden een beschermingsfolie die je er geheel af moet halen alvorens je de tapes op de kopse kanten van de platen aanbrengt. Het resultaat is fantastisch, en de buren vragen hoe ik zo'n mooie overkapping kon bouwen. Ik hoop er zeker 20 jaar plezier van te hebben.
Beste Willem, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat zowel jij als je buren de overkapping zo mooi vinden ;). Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Waren er maar meer van dit soort bedrijven. Van oriëntatie tot aankoop, super. Een bedrijf wat met de klant mee denkt. De behulpzaamheid van a tot z. Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ook de uitstraling en de gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Kan het echt aanbevelen. Alles klopt bij dit bedrijf.
Beste JvS, Bedankt voor je 10! Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over ons van a tot z en dat je ons aan zou bevelen aan anderen! Bedankt voor de complimenten en veel plezier met je nieuwe overkapping. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerste ervaring, maar ook meteen top! Ik ben heel tevreden
Beste Loukie, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede eerste ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben hier voor ons toilet een achterplaat gekocht. Ontvangst was keurig en vriendelijk. Het uitzoeken ging snel en we konden de plaat ook binnen korte tijd ophalen. Daarbij verwerkt het product ook gemakkelijk. We kregen professioneel advies tijdens het uitzoeken. Top!
Beste Hans, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over zowel onze wandpanelen als over onze service. Veel plezier jullie nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering ,goede prijs en hulp of vragen worden netjes beantwoord .
Beste Marij, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlug geleverd. Voldoet perfect.
Beste Edmond, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering ervan. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
de door mij bestelde goederen werden op de afgesproken datum onberispelijk geleverd.
Beste Dirk, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ook telefonisch heel goed geholpen wat vandaag de dag nog weleens ontbreekt.
Beste Henny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het samenstellen van het gewenste tuinhuis, of overkapping in mijn geval, is echt heel gemakkelijk. Ik had nog een paar vragen die Cody heel helder en duidelijk heeft beantwoord. Levering ging heel snel en werd keurig naast de tuin neergelegd. 1 ding nog, ik moet de overkapping nog wel in elkaar zetten maar dat zal met de duidelijke handleiding wel lukken.
Beste Eus, Bedankt voor je 10! Leuk om te horen dat je tot nu toe zo tevreden bent over ons en dat je zo goed bent geholpen door mijn collega Cody. Succes met het opbouwen van de overkapping, maar dat gaat inderdaad zeker lukken! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct