Zeer vlotte en goed verpakte levering. Ondanks er een item verkeerd geleverd werd, werd dit op een heel vlotte en eerlijke manier rechtgezet! Vlotte communicatie met de klantendienst! Kortom, zeker aan te bevelen!
Beste Danny, Bedankt voor je review. Vervelend dat er een item verkeerd geleverd werd. Gelukkig is het goed opgelost door mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Pierre, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Had ik vroeger reeds moeten bestellen. Tot op de millimeter juist geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je ons voor herhaling vatbaar vindt. Veel plezier met je nieuwe ruit en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
bedoeld voor achterwand wastafel , heel mooi.
Beste Cor, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te plaatsen als voorzetraam.
Beste Tjeerd, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles in perfecte staat en op tijd.
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de levering. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De plexiglas platen zelf zijn keurig beschermd en goed verpakt. En snel geleverd. De klittenbandbevestiging werkt perfect. Wel de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen. Ik heb geen 10 gegeven want 2 van de 5 platen waren niet goed haaks gezaagd en hadden enkele millimeters maatverschil in de breedte. Dat zie je wel ook al was het voor mij geen onoverkomelijk probleem. Maatafwijking is vast te voorkomen door iets meer aandacht bij het inspannen in de zaagmachine. Verder niets dan lof. Volgende keer weer bij XXL Direct.
Beste Jos, Bedankt voor je review en bedankt voor je eerlijke feedback. Deze maatafwijking had inderdaad niet mogen gebeuren. Gelukkig vond je het geen groot probleem, anders had je natuurlijk contact op mogen nemen met onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
zeer vriendelijk personeel zijn goed geholpen. we hebben hier wandbeplating besteld voor de badkamer dit in diverse maten opgeven zodat zij dit keurig op maat konden zagen. Je betaald alleen wat je verbruik. levering verliep zoals was afgesproken. Ze doen ook niet moeilijk als je materiaal ( profielen/lijm/kit ) over heb om dit terug te nemen. een echte aanrader om hier je materialen te bestellen.
Beste Wilhelm, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en leuk dat je ons aan zou raden aan anderen! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super tevreden
Beste Ronald, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede materialen (wandpanelen), correcte levering. Aan te bevelen !
Beste Martin, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je ons aan zou bevelen aan anderen. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of op onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn foto laten afdrukken Bestellen ging simpel mooie kwaliteit Ophang spullen erbij besteld Helemaal top
Beste Lettie, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je foto op aluminium. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Was heel makkelijk, om een dak te bestellen. En alles werd keurig verpakt en kompleet afgeleverd
Beste Robyn, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als ik zelf iets beter gemeten had aas alles perfect verlopen nu moest ik de kraangaten iets bijwerken.
Beste Ger, Bedankt voor je 10! Meten is weten :) Hopelijk kan je de kraangaten zo bewerken dat je er niks meer van ziet. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Levering en service is perfect Product kan in niet beoordelen, mijn klusman is ziek geworden en er is niemand die mij overkapping neer kan zetten. Product zag er wel goed uit. Weet zeker als er iemand is die het neerzet dat het prachtig is
Beste Diana, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad en dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk vindt je snel iemand die de overkapping kan plaatsen, zodat je er er van kunt gaan genieten. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het is wat ik ervan heb verwacht
Beste Hubert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De materialen in dit gevel Trespa was allemaal keurig op maat en snel geleverd voor een concurrerende prijs.
Beste Leroy, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij levering een heel fatsoenlijke jongeman uit utrecht. Top gast
Beste Geert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles conform afspraak tijdig geleverd.
Beste Geert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tevreden van het materiaal niets anders te verwachten van douglas hout, alles voorgefreesd maakt het veel gemakkelijker zeker voor beginners... Zelfs sterk genoeg om de kanaalplaten later met glas te vervangen... Goede service/communicate kwa levering... Bedankt voor jullie kwaliteit ;) Mvg, RenoMa Operations
Beste RenoMa Operations, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze materialen! Veel plezier met de nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Le produits sont de bonne qualité à un prix raisonnable.
Cher Manu, Merci pour votre 10 et votre charmant commentaire ! Nous sommes ravis de lire que vous êtes si satisfait de nos produits et de nos prix. Profitez de votre nouvel achat et j'espère vous voir la prochaine fois dans notre boutique en ligne ou dans notre salle d'exposition. Merci beaucoup, Fenna - Service clientèle XXL Direct
Ik heb een overkapping besteld. Voor aflevering netjes gebeld om een afspraak in te plannen. En zoals afgesproken netjes op tijd geleverd. Het was een bouw pakket. En het paste perfect. In de toekomst zal ik zeker weer mijn spullen hier bestellen.
Beste Robert, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo te spreken bent over ons en leuk dat je in de toekomst weer bij ons zou bestellen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden. Makkelijk besteld, snel geleverd en prima prijs/kwaliteit
Beste Piet, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De verpakking kan nog beter.Sommige hoeken waren verbogen.
Beste Cor, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er een aantal hoeken waren verbogen, dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Heb je de wandpanelen met verbogen hoeken gemonteerd? Neem vooral contact op met de klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
besteld en levering is prima verlopen, alles netjes verpakt (alupanel 4mm) beschermd in karton en met hoekjes op de platen. mooi gelabeled. Met de vraag om eventueel later uit te pakken en met de nodige garantie indien problemen, was er snel en positief antwoord. Dus de firma is zeker aan te bevelen.
Beste Rudy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen besteld voor de wc. Super netjes geleverd! Direct panelen besteld voor achter de nieuwe keuken. Ook in de showroom netjes geholpen. Wij raden xxldirect.nl zeker aan!
Beste Carola, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat de wandpanelen in de wc zo goed bevallen dat jullie meteen panelen hebben besteld voor in de keuken. Veel plezier van de wandpanelen en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct