Duidelijke website waar je op een eenvoudige manier de maten kunt opgeven van de bestelling. Ik vind zelf heel handig de duidelijke uitleg van bv hoe HPL platen moet bevestigen. Ik had er geen ervaring mee. Goede website. Levering was snel en goed verpakt. (geen overdadige plastics e.d.)
Beste, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze HPL platen en over hoe wij communiceren via onze website. Veel plezier met de nieuwe HPL platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al twee keer bij xxl besteld en dat ging perfekt van begin tot eind
Beste Jitse, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je al twee keer bij ons hebt besteld en beide keren zo'n goede ervaring hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima backup service, goed materiaal, alles volgens afspraak
Beste Erik, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na het bestellen van kunststof panelen om een spatrand te maken voor mijn keuken is de levering opgedeeld in 2 zendingen. Eerste zending zijn de panelen, helaas waren die tijdens transport op punten behoorlijk verbogen hier is vanuit XXL-direct adequate op gehandeld. Tweede zending was bij vervoerder verdwenen. Na contact opnemen met XXL-direct is deze zending opnieuw verzonden en werd binnen 2 dagen geleverd. Alles zit erin ben tevreden over product en eindresultaat. Makkelijk te bewerken en aan te brengen. Geef 5-sterren ondanks ongemak die ik heb gehad. Dit lag niet bij XXL, ze hebben hier wel proactief in gehandeld om het op orde te krijgen.
Beste Wiljo, Bedankt voor de 10! Wat vervelend dat er de eerste keer vanalles mis ging! Gelukkig is alles goed opgelost door mijn collega's en ben je alsnog tevreden over onze wandpanelen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat geleverd en op tijd. Goede producten ben erg tevreden.
Beste Rene, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig ingepakt en eerder geleverd, in het weekend, dan verwacht! Heel goed
Beste R., Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
prima materiaal en correcte levering
Beste Marco, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede kwaliteit aan een lage prijs.heel goede hechting.
Beste Roger, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Xxl een aanbeveling voor wandpanelen goede service en sneller levering.
Beste Math, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke site. Alles los van mekaar te bestellen. Snel en netjes verpakt bezorgd
Beste Angelo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al een aantal keer wandpanelen op mast besteld. Het is echt zo mooi!! De kwaliteit is super en de levering is ook heel snel wat ik echt belangrijk vind. Voor op maat gemaakte producten vind ik 3/4 dagen levertijd echt top!!
Beste Gulsum, Bedankt voor je 10! We worden erg blij van deze mooie woorden. Veel plezier van de wandpanelen en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heel behulpzaam team welke me vlot hielpen met mijn bestelling. Scherpe prijzen en materiaal van top kwaliteit
Beste Gerard, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons team en onze producten. Veel plezier met je nieuwe carport en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
mijn bestelling was vrij groot dit ging niet via de website. na een belletje was alles zo opgelost.
Hoi Timo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Contact gezocht ivm met levering. Klopte niet helemaal: was na het weekend ipv ervoor of in het weekend. Lag waarschijnlijk aan het vervoersbedrijf. Contact was erg vriendelijke.
Beste Carmen, Bedankt voor je mooie review. Vervelend dat er iets niet helemaal klopte met de bestelling. Gelukkig was het contact vriendelijk en neem ik aan dat het dus goed is opgelost. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Mark, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle bezorging en goede prijs kwaliteit is perfect dus een aanrader
Beste Piet, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas gekocht. Netjes, snel en goed ingepakt geleverd.
Beste Gerrit, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Afspraken worden nagekomen, levering correct en op de afgesproken tijd.
Beste Johan, Bedankt voor je 10 en bedankt voor je mooie complimenten! Daar worden we blij van. Heel veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Twee maatwerkglaswanden 4mm besteld. Ondanks dat ik maar 20 klips had besteld kreeg ik gratis veel meer. Ik had er inderdaad ook wat meer nodig. Glasband werd in de verkeerde kleur geleverd, maar na 1 berichtje mocht ik het verkeerde houden en werd er gratis de goede kleur opgestuurd. Prima bedrijf, Prima kwaliteit.
Beste Robert, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd en mooi materiaal. Alleen de daktrim 90° hoek is waardeloos, als de muur niet precies 90° is heb je er niets aan.
Beste Niels, Bedankt voor je review. Onze daktrimmen zijn inderdaad in een hoek van 90 graden, zoals ze horen te zijn :). Wellicht biedt een andere winkel daktrimmen aan die wel geschikt zijn voor een andere hoek. Anders zullen ze ergens op maat gemaakt moeten worden. Veel plezier van je nieuwe aankoop in ieder geval en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website en bestelproces. Snelle levering. Aanrader!
Beste Kim, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat je ons aan zou raden aan anderen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al een aantal maal zakelijke bestellingen gedaan bij XXL tbv epdm daken. Goedkoopste in zijn klasse, maar klein assortiment. Zou graag wat meer accessoires willen zien. Bijvoorbeeld daktrimmen met rubber reeds in het profiel aanwezig. Verder topservice voor een goede prijs.
Beste Daan, Bedankt voor je review en bedankt voor de feedback! Ons assortiment is inderdaad vrij klein als het aankomt op EPDM daken. We doen dit bewust om alles makkelijk navigeerbaar te maken voor de klant. Wie weet komen er in de toekomst nog nieuwe accessoires bij. Bedankt voor de complimenten en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik bestel een plaat van 511x900 mm met een marmer motief. Wat krijg ik een voor 95% witte plaat met daarop een kleine misdruk. Op zich kunnen fouten gemaakt worden. Dan stuur je een foto met daarop de misdruk. Alles netjes opgelost Fouten kunnen gemaakt worden zolang ze maar gecorrigeert worden
Originele beoordeling
Ik bestel een plaat van 511x900 mm met een marmer motief. Wat krijg ik een voor 95% witte plaat met daarop een kleine misdruk. Op zich kunnen fouten gemaakt worden. Dan stuur je een foto met daarop de misdruk en wat krijg je als antwoord. Printen van carrara Bianco begint altijd vanuit de linker bovenhoek. Ga je 90cm naar rechts (= uw breedte), dan zit er inderdaad een heel wit vlak bij. U hebt gekregen wat u besteld hebt. Met vriendelijke groet, Ik heb geen voor 95% witte plaat besteld met in de hoek een misdruk!! Ik heb een plaat besteld met een marmer motief. En ik kan fluiten na mijn geld terug. Keuken is inmiddels geplaatst met een andere plaat!! Dan 25 euro verzend voor een plaatje van 900x5110 mm.
Kanaalplaten van 300cm en bijbehoren werden netjes en hanteerbaar per 3 verpakt bezorgd. Prima kwaliteit en met alle mogelijke bescherming en beschrijving voor de verwerking
Beste Pieter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe we producten inpakken en bezorgen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ideaal dat je het op je gewenste maat kunt bestellen en geleverd wordt.
Beste Henk, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct