Gewoon goed.

Ideaal dat je het op je gewenste maat kunt bestellen en geleverd wordt.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.

Zeer tevreden!

Snelle levering en snelle service. Ook als je een vraag stelt krijg je snel en duidelijk antwoord! Ps. De aannemer is er ook blij mee.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer,wc en waarschijnlijk komt er de keuken achterwand nog bij.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi, stevig en degelijk.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Perfect en snel geleverd...

Perfect en snel geleverd...

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plat dak garage
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

De douche een nieuwe uitstraling gegeven. Weg met die voegen waar telkens de schimmel weer op terug komt. Zonder zagen en boren prima te doen voor een niet ervaren klusser. Met de online configurator de afmetingen van de panelen opgeven en de gaten voor de kraan en douchestang. Als de maten goed zijn opgegeven is het alleen nog een kwestie van de lijm aanbrengen, erop plakken en kitten. Wel een goede kitspuit gebruiken, de lijm is nogal dik, anders gelijk mee bestellen. Jammer dat er alleen transparante kit te bestellen is en geen witte! Het wordt binnen een paar dagen heel goed verpakt afgeleverd. In de showroom in Heteren kun je de panelen in een groter formaat zien en deskundig advies krijgen. Kortom, een geweldige service en het resultaat is verbluffend.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Doordat je niet hoeft te boren en te zagen wel heel gemakkelijk te doen.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

De door mij bestelde producten waren, zeldzaam, niet op voorraad. Ik werd gebeld en er werd perfect meegedacht. Een week later werden de materialen netje en compleet geleverd. Dank.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak carport
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi materiaal
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede service bij xxl direct

Achter wand keuken besteld, was blij dat deze een paar dagen kwam maar helaas kwam deze kapot uit het busje van de bezorger, bezorger heeft mee terug genomen. Ben later gebeld door Xxl direct dat er zo snel mogelijk een nieuwe word opgestuurd,deze wam aan met een andere bezorger .helemaal top.wand is goed tebewerken. Zeer blij met deze achterwand.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achter wand keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Fijn product om tebewerken

Tevreden

De messina wandpaneken is goed spul en de klantenservice reageert zeer snel. Goed te monteren. Nadeel vind ik dat er geen beschermfolie op de panelen zat. Alleen op de lijm kant, niet op de motief kant. Dit maakte het aftekenen lastiger. Er is geen andere afwerk siliconen kit te vinden dan de transparante kit van hunzelf, aangezien andere kit niet hecht aan PE en dit zit aan de binnenkant van de panelen. Jammer want wij willen zwarte voegen. Kit voor afwerken badkamer (vocht), PE en zwarte kleur is een onmogelijke combi.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer

Uitstekende service

Ondanks mijn te late bestelling kreeg ik toch het pakket op tijd geleverd (Terrasoverkapping). Alles past perfect, duidelijke handleiding, voldoende materiaal. Tip: gebruik wat handzeep om de rubbers door de aluminium geleiders de duwen, dan is dat een fluitje van een cent.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Terrasoverkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk in elkaar te zetten met de uitstekende handleiding
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima materiaal, exact op maat en snel geleverd

Trespa platen op maat incl toebehoren besteld. Binnen een paar dagen netjes verpakt geleverd en exact op maat!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Gevelbeplating bij aansluiting met dak bij dakterras
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Precies zoals verwacht qua kleur en vorm en exact op maat, op de millimeter!
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima product en snelle levering

Alles is naar wens verlopen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitenkast als dekplaat
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Uw product is ons uitstekend bevallen.

Snelle levering, goed passende onderdelen. De handleiding was wel erg beknopt. Daardoor hadden we moeite met het monteren van de platen. We zijn blij met het eindresultaat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Genieten op een overdekt terras. Ook de katten zijn er blij mee.

Heel tevreden

Zeer tevreden van deze platen . Ben zelf HVAC installateur en heb al veele malen met ander soorten douche platen gewerkt van sanitair winkels. Nu deze van XXL direct gebruikt te hebben kan ik deze douche platen zeker aanraden . Makkelijk te bewerken ,stevig ,mooi, veel keuze, en vrij goedkoop ten opzichte van die ander sanitair winkels.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche bekleden
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer goed product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima producten en snelle levering

De klantenservice is snel te bereiken bij vragen over de producten. Heb al verschillende daken met epdm van XXLDirect geplakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakdekken met epdm
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Werkt prima

Zeer goed snel leverbaar

Zeker aanrader.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Na ontvangst van de sampels even een bezoekje gebracht aan de vestiging in Heteren. Vriendelijk en gezellig ontvangen en supergoed geholpen. Onze keus was snel gemaakt omdat we thuis al een beeld hadden kunnen vormen. Besteld en supersnel geleverd! ( 4dagen! incl. productie) Later bleek wat we een stuk vergeten waren. Ook geen probleem! Zelfde goede service en zonder extra kosten netjes bezorg. Ik zou zeggen, ga zo door! Jullie doen het top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenwand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product moeten het nog plaatsen maar met de duidelijk uitleg moet dat geen probleem zijn.

Fijne ervaring

Ik had reeds een overkapping gekregen en laten plaatsen door een bevriende klusjes man. Super materiaal volgens hem. Nu hadden we een klein stukje open door het rolluik aan de zijkant. Eerst gevraagd of ze misschien een rest hadden liggen maar helaas wordt alles precies op maat gemaakt. Dus moest voor een stuk van 2.50x15 cm een hele plaat opaal wit bestellen en nog goedkoper met bezorgen erbij dan Hornbach

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Buiten zitten onder de overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Erg goed hout erg goede opaal wit polycarbonaat platen rubber en betonnen voeten

Schitterende wandpanelen

De panelen arabescato besteld die op tijd werden geleverd en precies op maat waren gezaagd. Was voor de aannemer prima uit te voeren en het resultaat was een schitterende badkamer. Voor een ieder aan te bevelen.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima eindresultaat

snel, goed en betrouwbaar

snel, goed en betrouwbaar

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? raam
  • Beschrijf jouw ervaring met het product jammer dat het vlekt met aceton, verder goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Nette levering en nette prijs

Het product is op afgesproken tijd geleverd en voor een nette prijs

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Dichtmaken en toch licht doorlaten

Prima zoals het hoort

Alles ging vlot!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.

Zoals het moet

Goede zakelijke en vriendelijke behandeling van de bestelling. Platen goed beschermd voor transport. Geen gezeur en op tijd geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wandbekleding/bescherming
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Komt nog

kwalietatief zeer goed

goed en vriendelijk geholpen alles gratis op maat gemaakt. En keurig verpakt thuis geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscheiding
  • Beschrijf jouw ervaring met het product makkelijk te verwerken

Snel en compleet geleverd

Snelle reacties,keurig verzorgd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping tuinkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Voor een doe-het-zelfer is het goed te doen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Voldoet ruimschoots aan mij verwachtingen

Bezorging was buitengewoon goed en optijd afgeleverd. Monteren was vrij eenvoudig. Uiterlijk is ook mooi. Wat het uiterlijk op de lange termijn doet daar heb ik nog geen ervaring mee. Ik ben zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Renovatie dakkapel
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Mijn ervaring is goed verpakt en snel geleverd

De maten die ik heb opgeschreven kloppen precies en is met zorg naar mij toegestuurd als er mensen zijn die om dit materiaal verlegen zitten dit aanbevelen. Dick

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het ln lijsten schilderij
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Geweldig product

PvmG Oranje 9