Bonjour, je suis très satisfait des panneaux HPL et ma commande a été livrée très rapidement, et le prix est très compétitif, merci. Efficiency and punctuality...Goodshow !!!
Cher Roger, Merci pour votre commentaire et quel plaisir de lire que vous êtes si satisfait de nous ! Profitez de votre nouveau revêtement et j'espère vous voir la prochaine fois dans notre boutique en ligne ! Je vous prie d'agréer, Monsieur, l'expression de mes salutations distinguées, Fenna - Service clientèle XXL Direct
Service en kwaliteit prima!
Beste Jop, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door mijn collega's. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Twee overkappingen besteld, laten afsturen en de resterende platen zouden worden na geleverd. Dit is na kort contact met elkaar ook gebeurd en alles is in goede orde ontvangen. Zeer tevreden met het product, de kwaliteit en alles er omheen! Groeten Camping Lansbulten
Beste, Bedankt voor de leuke review! Leuk om te lezen dat jullie zelfs twee overkappingen hebben besteld! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, goede service
Beste Jelle, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Producten snel geleverd en netjes op de juiste maat gemaakt
Beste, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, de prijs én de snelheid van het leveren. Heel erg bedankt voor de leuke review en veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb eerder producten gehaald bij XXL Direct en ik was opnieuw weer helemaal tevreden
Beste René, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je al vaker producten bij ons hebt afgehaald en dat je elke keer zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
M'n eerste product was kapot aangekomen, maar nadat ik contact opnam met de klantenservice was het binnen een dag geregeld. Heel fijn.
Beste Veer, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat je bestelling de eerste keer kapot is aangekomen. Gelukkig is het goed opgelost door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik was op zoek naar doorzichtig en isolerend materiaal voor mijn overkapping. Bij XXL vond ik de maat waar ik op zoek naar was voor een betaalbare prijs.
Beste Joyce, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en onze betaalbare prijzen. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed netjes geholpen en alles netjes afgehandeld
Beste René, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ruit was goed verpakt en precies op maat. Eenvoudig te plaatsen en heb er gelijk plezier van.
Beste Evert, Bedankt voor je 10! Fijn dat je de ruit eenvoudig te plaatsen vond en dat alles goed verpakt was! Veel plezier van je nieuwe raam en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Nu 2x Trespa op maat besteld bij XXL Direct en zeer tevreden over prijs, product en levering.
Beste Cefas, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat je beide keren zo tevreden bent geweest over ons. Veel plezier met je nieuwe boeiboorden en graag tot weer een keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het Epdm dat ik had besteld zat genoeg over lengte om de maat fout op te vangen die ik had gemaakt!
Beste Chris, Bedankt voor je 10! Goed om te lezen dat je genoeg EPDM hebt ontvangen om het foutje op te kunnen lossen. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestellen gaat zeer gemakkelijk en overzichtelijk site Alleen de bezorging met UPS laat te wensen over .
Beste Alex, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je het bestellen als erg gemakkelijk hebt ervaren en je onze site zo fijn vindt. We horen graag wat er is misgelopen bij UPS. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had bij een bestelling van meerdere artikels één artikel verkeerd besteld. Een zeer attente medewerker had dit opgemerkt en me dadelijk opgebeld. Vlotte levering.
Beste Babet, Bedankt voor je 10 en je leuke review! Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas was zeer goed verpakt, exact de goede afmetingen, goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Kortom ik ben zeer tevreden
Beste Jeroen, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze plexiglas. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke omschrijving van de montage.Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Beste Tino, Bedankt voor je 10! Goed om te lezen dat je de montage handleiding als zo duidelijk hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestellen via de webshop van XXL is kinderlijk eenvoudig, daarna wordt je goed op de hoogte gehouden van het bestelproces waarna het pakket wordt afgeleverd op mijn adres. De prijs is laag en dat is mooi meegenomen.
Hoi Mart, Bedankt voor je super leuke review! Fijn om te lezen dat je het bestelproces zo eenvoudig vindt bij ons en dat je zo tevreden bent over onze prijzen. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot nog eens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had plexigla van 3mm dik besteld en het werd gratis op maat gezaagd. Helaas had de vervoerder het pakket bij een onbekend adres afgeleverd. Gelukkig was XXL direct meteen oplossingsgericht. Uiteindelijk is, met wat moeite, het pakket teruggevonden en heb ik mijn spullen alsnog binnen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de communicatie. Graag tot een volgende keer.
Beste J en M, Dank voor je jullie mooie review! Fijn dat alles zo goed is opgelost en dat jullie de kwaliteit van ons plexiglas zo waarderen. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Zeer snelle reactie. Snelle levering en hele goede service. Allemaal top. Dit bedrijf is echt een aanrader! '
Beste Jan-Pieter, Dank voor je superpositieve review! Leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze snelle levering en de goede service; dat vinden we erg belangrijk. Geniet van de mooie nieuwe badkamer en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Zeer netjes en goed verpakt.
Beste Arno, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat je de kwaliteit van de verpakking zo waardeert. Heel veel plezier met je HPL en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Diverse keren heb ik via de website de chatfunctie ingeschakeld. Geen chatbot maar een mens reageert dan altijd direct met zeer adequate antwoorden. Heel professioneel. Dat kon ook tijdens het opgeven van de bestelling van de op maat te maken panelen. Het bestelproces op de site is trouwens ook heel goed. Dan wil ik ook nog een compliment maken voor de wijze van verpakken. Goed in karton verpakt, maar elk paneel is ook nog voorzien van beschermfolie en plastic hoekjes, zodat niet beschadigd raakt. We hebben nu ons toilet hiermee een make over gegeven; de badkamer volgt zeker binnenkort.
Beste Coen, Dank voor je fraaie review, wat mooi! Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat je de kwaliteit van de verpakking én onze chat zo waardeert. Heel veel plezier met je wandpanelen en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
je krijgt wat je besteld goed verpakt en snel geleverd
Beste MJ, Dank voor je mooie review. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Fijn bedrijf, snelle levering en goed product
Beste Cor, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles snel is bezorgd en dat je de kwaliteit van onze producten zo waardeert. Heel veel plezier met je wandpanelen in de nieuwe douche en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Snelle levering, mooie en makkelijke wandpanelen. Wij bestellen hier zeker nog !
Beste Naomi, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles vlot is verlopen en dat je de kwaliteit van de wandpanelen zo waardeert. Heel veel plezier met je mooie nieuwe douche en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
jammer dat ik geen Douglas frame kon betstellen i.v.m. een schuine punt van 45 graden maar het polycarbonaat dak was prima in orde en compleet dat dat zie je niet vaak ook telefonisch werd ik goed geholpen. Met dank
Beste Eric, Dank voor je positieve review! Wij kiezen er bewust voor om een beperkt assortiment aan te bieden, zodat we de kwaliteit en snelheid kunnen waarborgen. Dat betekent helaas dat maatwerk in veel gevallen niet mogelijk is, maar dat we de prijzen wel laag kunnen houden. Heel veel plezier met je dak en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct