jammer dat ik geen Douglas frame kon betstellen i.v.m. een schuine punt van 45 graden maar het polycarbonaat dak was prima in orde en compleet dat dat zie je niet vaak ook telefonisch werd ik goed geholpen. Met dank
Beste Eric, Dank voor je positieve review! Wij kiezen er bewust voor om een beperkt assortiment aan te bieden, zodat we de kwaliteit en snelheid kunnen waarborgen. Dat betekent helaas dat maatwerk in veel gevallen niet mogelijk is, maar dat we de prijzen wel laag kunnen houden. Heel veel plezier met je dak en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Beste Tjalling, Dank voor je mooie 10, wat leuk! Heel veel plezier met je achterraam en we zien je graag nog eens terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Was blij dat hij zo goed was ingepakt dus ggen gebroken of scheuren in de hoeken.
Beste Maria, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat je de kwaliteit van de verpakking zo waardeert. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Met enkele dagen vertraging wegens problemen tijdens productie is mijn gevraagd product geleverd in veilige verpakking. Zeker een aanrader voor de toekomst.
Beste Gery, Dank voor je prachtige review, wat leuk! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Moeilijk order plaatsen verder prima
Beste Hans, Dank voor je eerlijke review! Als je feedback hebt over hoe wij ons bestelproces kunnen verbeteren, horen wij het graag - dat vinden wij erg belangrijk. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Snelle levering,had wel 20 verschillende maten, maar alles zat erbij keurig met een stikker erop met de hoogte en breedte maat.
Beste Wilhelm, Dank voor je fraaie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen. Heel veel plezier met je mooie nieuwe douche en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
groot assortiment, goede en duidelijke service, alles op maat gemaakt en goed gemarkeert, goede bezorging en de platen zijn makkelijk te verwerken, op naar het volgende project
Beste Leo, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen. Heel veel plezier met je mooie nieuwe badkamer oie nieuwe en graag tot ziens in onze webshop voor je volgende project! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Een overkapping op maat besteld, binnen 3 dagen perfect op maat gemaakt geleverd.
Beste Etienne, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat je zo tevreden bent over de perfecte maatvoering. Heel veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Ben eerst wezen kijken in de showroom van het bedrijf , werd daar goed opgevangen . het product werd goed uitgelegd . Heb een week later de bestelling gedaan , levering was goed ,op 1 plaat na ,deze zat een scheur in , binnen een week een nieuwe geleverd . Dus al met al een goed bedrijf . ( even een tip, graag het materiaal met twee man leveren )
Beste Hein, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is opgelost met de transportschade, daar doen wij altijd ons uiterste best voor. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop of in onze showroom! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Erg mooi product
Beste M, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen. Heel veel plezier met je mooie nieuwe douche en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Materiaal was mooi op maat. En het plaatmateriaal (trespa) was bij de hoekjes beschermd met kunststof hoekjes.
Beste Nico, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen en dat de levering vlot ging. Heel veel plezier met je HPL en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Snel, vriendelijk, goede kwaliteit..........Meerdere keren wat besteld voor werk en privé. Allemaal goed verlopen...........
Beste Jos, Dank voor je mooie review, wat leuk! Fijn dat alles zo goed is verlopen. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Ervaring is ook uit het verleden altijd goed geweest.
Beste André, Bedankt voor je review, fijn dat je meerdere positieve ervaringen hebt gehad, dat vinden we leuk om te lezen en daar doen we het allemaal voor! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De houtverbindingen passen niet goed in elkaar helaas. Had er meer van verwacht. Beschrijving is ook niet helemaal helder. Je moet veel zelf uitzoeken hoe het moet en het is wel wat meer werk dan 1 dag. Het benodigde gereedschap wordt ook niet goed aangeboden. Al met al toch best wat min puntjes tegengekomen tijdens het bouwen.
Beste Daniël, Bedankt voor je review en super vervelend dat je niet tevreden bent over het eindresultaat. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn ontzettend belangrijk voor ons en hier staat wij ook om bekend. Mijn collega's nemen contact met je op om samen tot een goede oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Joris - klantenservice XXL Direct
Ben heel tevreden met de beits voor de schutting
Beste Rienni, Bedankt voor je leuke review, ontzettend leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over de beits! Voor een volgend project zien we je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Even wat uitzoekwerk om niets te vergeten te bestellen, bestellen en zeer snel geleverd!!
Beste John, Bedankt voor je mooie review en graag tot zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn laatste bestelling van plexiglas was zeer snel geleverd, maar er zaten krassen op het glas......
Beste Marco, Bedankt voor je review en vervelend dat er krassen op je plexglas zaten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus als je even contact opneemt met onze klantenservice, maken wij dit netjes in orde voor je! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Beste Remco, Bedankt voor je mooie 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Tot mijn spijt waren 7 (ZEVEN) paneeltjes beschadigd: hoeken en/of kantjes! Eén paneel heb ik zelf bijgeschilderd zodat de fout niet meer opviel. U zou me aangenaam verrassen als u daarvoor gratis een nieuw paneel zou opsturen maar ik verwacht zo'n geste eigenlijk niet. Overigens ben ik zeer tevreden over de prijs, de kwaliteit en het uitzicht van het product. Ook de bewerking ervan, het verzagen en het boren verliep goed. Alleen dat ene paneel dus... Daarom wil ik u erop wijzen dat u veel betere verpakking moet gebruiken waarmee u vooral de hoeken beter beschermt! Met vriendelijke groeten. W.V., Boechout, België
Beste Walter, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat er een aantal panelen beschadigd zijn. Dit is natuurlijk niet te bedoeling en vanzelfsprekend gaan wij dit zo snel mogelijk op een passende manier voor u oplossen. Mijn collega van de klantenservice neemt contact met u op om te kijken hoe we u het beste kunnen compenseren. Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Mijn vrouw en ik hadden 2 projecten op het programma staan: renovatie van het dak van een schuurtje/kippenhok en een flinke modernisering van een toilet daterend uit het midden van de tachtiger jaren. Omdat XXL Direct veel materiaal voor beide klussen kon leveren tegen m.i. goede prijzen hebben we de showroom van het bedrijf in Heteren eerst maar eens bezocht. Ons gevoel hierbij was heel positief en daarom hadden we het materiaal voor klus 1 direct besteld. Nu we naar het einde van het tweede project lopen staat al vast dat het materiaal voor de afwerking ervan ook afkomstig zal zijn van XXL Direct.
Beste Eddy, Bedankt voor je leuke review, ontzettend leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We zien de bestelling graag tegemoet en wensen je veel succes met het klussen. Voor een volgend project ben je weer van harte welkom in onze showroom en zal de koffie klaar staan! Met vriendelijke groet, Tom- Klantenservice XXL Direct
Hele goede ervaring! Zeer snel reageren op chat zorgde ervoor dat ik nog op tijd een douchewand in uitgaande kleur kon bestellen. Erg tevreden over het materiaal en de informatie die je erbij krijgt. De mogelijkheid van een staaltje bestellen was ook top. Wij hebben nog andere klussen op de planning en zullen dan zeker weer hier gaan kijken.
Beste Marieke, Bedankt voor je 10, wat leuk! Fijn dat je tevreden zo bent over de kwaliteit van onze wandpanelen en de optie om gratis samples te bestellen. Altijd handig om in je eigen ruimte en licht te kijken of het ontwerp je bevalt. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Erg tevreden met onze nieuwe overkapping. Goede prijs-kwaliteit Tevreden met de kwaliteit van de overkapping. Uiteraard zijn er duurdere mooie geïsoleerde overkappingen te krijgen, maar deze overkapping oogt zeker solide/robuust. Uiteindelijk de balken toch nog een keertje geschuurd en in de olie gezet, wat het resultaat nog mooier heeft gemaakt (wel veel werk). We hebben de overkapping bevestigd aan de schuur waardoor we wat hout overhouden. Het bevestigen aan de muur bood voor ons een goede uitkomst. We houden nu wat hout over, dat is niet erg, maar wanneer we hier flexibeler in konden bestellen hadden we hiermee de kosten nog kunnen drukken, dit was helaas niet mogelijk. Omdat we verder (via internet) niet de mogelijkheid hadden om bijvoorbeeld de lijm te kiezen (en ik geen zin had om een overkapping van 50m2 met spuitbussen in te lijmen) hebben we uiteindelijk de dakbedekking elders besteld. Goede service Alvorens we aan het dak begonnen kwamen we er bij het tellen van de planken achter, dat we na zaagverlies niet uit zouden komen met de geleverde planken. Na een belletje + mailtje naar de klantenservice is dit uitstekend opgelost en zijn er binnen één dag extra planken geleverd.
Beste Robbin, Bedankt voor je supermooie 10, wat leuk! Fijn dat je tevreden zo bent over de prijs-kwaliteit verhouding en onze service; dat vinden we ook erg belangrijk bij XXL Direct. Veel plezier met je mooie nieuwe overkapping en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
heb marmeren wandpanelen gekocht. Zijn zeer mooi en makkelijk omdat ze op maat gezaagd kunnen worden. bezorging ging ook makkelijk en was goed verpakt.
Beste Fred, Bedankt voor je 10, wat leuk! Fijn dat je tevreden zo bent over de kwaliteit van onze wandpanelen. Veel plezier met je mooie nieuwe toilet en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelling is goed aangekomen. Het dak is nu waterdicht.
Beste Ben, Dank voor je review. Ik heb het even nagekeken en je hebt bij ons op 2 september iets besteld en dit hebben wij op 4 september bij je bezorgd (incl handtekening voor ontvangst en foto's). Wellicht ben je in de war met een bestelling bij een ander bedrijf? Mijn collega's hebben je hier ook een mail over gestuurd. We horen het graag en ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Bestelling betaald, schijnbaar opgestuurd maar nooit aan gekomen. Helaas, kan het pakket ook niet volgen.
Ik heb al een paar keer een grote zending polycarbonaat gekocht bij XXL-direct en elke keer had ik een uitstekende ervaring. De platen worden snel geleverd, ze zijn onbeschadigd en ze zijn zeer nauwkeurig op maat gezaagd.
Beste Loes, Bedankt voor je supermooie 10, wat leuk! Fijn dat je tevreden zo bent over de kwaliteit van het polycarbonaat en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct