Ik heb al een paar keer een grote zending polycarbonaat gekocht bij XXL-direct en elke keer had ik een uitstekende ervaring. De platen worden snel geleverd, ze zijn onbeschadigd en ze zijn zeer nauwkeurig op maat gezaagd.
Beste Loes, Bedankt voor je supermooie 10, wat leuk! Fijn dat je tevreden zo bent over de kwaliteit van het polycarbonaat en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Heb de bestelde kunststof plaat opgehaald en is met uitstekende service verlopen.
Beste Willem, Bedankt voor je fraaie 10, wat mooi! Fijn dat je tevreden zo bent over onze service en de kwaliteit van het materiaal. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Product goed transporteur ups een drama 3 keer vrij moeten nemen 12 emails voor 1 pakketje .Duurde uiteindelijk 2,5week voordat ik alles had.
Beste Willem, Bedankt voor je eerlijke review en ontzettend vervelend dat er een paar keer iets is misgegaan met de bezorging. Hier is duidelijk meneer Murphy aan het werk geweest en dat vinden we oprecht heel jammer. Als kleine pleister op de wonde om het extra wachten wat te verzachten gaan we 10% van je aankoopbedrag aan je terugstorten. Ik wens je nog een mooie dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De boeidelen waren keurig op maat . Complimenten top bedrijf
Beste Lammert, Bedankt voor je fraaie 10, wat leuk! Fijn dat je tevreden zo bent over de goede maatvoering en de kwaliteit van ons HPL. Veel plezier met je nieuwe boeidelen en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De gegevens die we meegenomen hadden werden direct door een medewerker in de computer ingevoerd en verwerkt naar een bestelling.
Beste Matthijs, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden zo bent over de collega's in onze showroom in Heteren. Veel plezier met je wandpanelen en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Platen inclusief beschermfolie monteren en vervolgens de clips openen om de plaat er af te halen. Kozijn en raam schoonmaken vanwege boorsel, folie op de plaat aan de binnenkant verwijderen, randen schoonmaken voor glasband en deze aanbrengen met een lat. Vervolgens plaat opnieuw monteren en folie verwijderen. Werkt perfect.
Beste Jan, Bedankt voor je prachtige review! Fijn dat je tevreden zo bent over onze voorzetramen. Laat de kou nu maar komen, jij bent er klaar voor. Veel plezier ermee en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Degelijk materiaal en mooi afgeleverd.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden zo bent over de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal. Veel plezier met je dak en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
wat een goede en snelle service.
Beste Martha, Bedankt voor je supermooie 10! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede service. Veel plezier met je overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Een compleet dak op maat besteld met een mooie uitleg (handleiding) vooraf via de mail ontvangen om alvast te bestuderen. Toen het product aankwam zat het keurig verpakt en zonder beschadegingen ook zat de zelfde handleiding er nogmaals bij in de vorm van een papieren boekje Nog een keer extra informatie inwinnen mailen/bellen je word gelijk geholpen zodat je verder kan Ik ben zeer te spreken over XXL DIRECT!!!
Beste Mike, Bedankt voor je fraaie 10! Fijn dat je tevreden bent over de strakke maatvoering en de eenvoudige montage van onze producten. Veel plezier met je dak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik ben heel erg tevreden dank jullie wel.
Beste Bert, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je zo tevreden bent en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Een kunststof paneel op maat besteld, als afwerking voor de afzuigkap. Eenvoudig te monteren. Ben er zeer tevreden mee.
Beste Bert, Bedankt voor je fraaie 10! Fijn dat je tevreden bent over de correcte levering en de eenvoudige montage van onze producten. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Geleverd zoals afgesproken, super tevreden
Beste Bas, Bedankt voor je perfecte 10! Fijn dat je zo ontzettend tevreden bent, daar doen we het allemaal voor bij XXL Direct. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb eerder wandpanelen bestelde en die waren perfect dus had ik heen twijfel over het bestellen van HPL platen bij xxldirect. Ik heb oversized besteld en gelukkig maar want er miste een hoekje van een plaat bij anderen de maten liep af en op de achterkant van meer platen zijn krassen. Tevreden niet echt , maar heb ik de tijd om terug te sturen klachten maken enz enz, nee ik ben bezig met de klus en tijd is kostbaar. Maar zou ik eerste ergens anders kijken mocht ik weer zulke platen nodig hebben.
Beste Deborah, Dank je wel voor je eerlijke review en vervelend dat er transportschade is ontstaan. Dat spijt ons enorm, maar het komt helaas soms voor. Transport is immers mensenwerk. Natuurlijk willen we dit wel graag goed voor je oplossen met onbeschadigde HPL platen, omdat wij staan voor onze producten en klanten ons juist waarderen vanwege onze goede klantenservice. Zou je daarom contact willen opnemen? Dan weet ik zeker dat we een passende oplossing zullen vinden. Ik wens je nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Eerste bestelling is helaas misgelopen ivm kleurverschil op HPL platen. Pech, kan altijd gebeuren dat er intern wat mis gaat. Het is allemaal heel goed opgelost! Zeer tevreden
Beste Frank, Bedankt voor je uitstekende 10! Fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice; als er een keer onverhoopt iets misgaat, lossen we dat altijd snel en goed op. Ik wens je veel plezier met je HPL en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Levering zoals afgesproken. Keurig op tijd. Goed verpakt
Beste J, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit van onze verpakking. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Plaat op maat besteld en laten verzenden. Na enkele dagen werd de plaat bezorgd. De juiste maat en juiste kleur!
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van ons HPL. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik vind goed producten bij hun goed uitleggen ik ben heel tevreden
Beste Tariq, Bedankt voor je mooie 9! Fijn dat je zo tevreden bent en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Prima begrijp
Beste Ruud, Bedankt voor deze fraaie 10! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, dat vinden wij ook super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt en snel geleverd
Beste Arjan, Bedankt voor deze fraaie 10! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede verpakking, dat vinden wij ook super belangrijk. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Gestucte muur met waterschade omgevormd naar mooie muur met panelen. Kwaliteit is goed en montage eenvoudig.
Bestelling online geplaatst voor wandpanelen nadat wij wat proefstukken thuisgestuurd hadden gekregen. Duidelijke instructies voor het meten, snelle levering van de wandpanelen en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste Sarah, Bedankt voor deze fraaie 10 en de mooie review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier met je mooie nieuwe badkamer en we zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Kon zonder problemen het rubber goed verwerken, even een uurtje laten rusten en lijmen maar ook dan laat het rubber zich goed verwerken.
Beste R, Bedankt voor je positieve review over ons EPDM, dat is ook echt perfect spul. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Verzending was op tijd goed verpakt 1 HPL plaat was iets te groot hierover contact gehad met de klantenservice die meteen actie ondernam en een nieuwe plaat heeft op laten sturen
Beste Jeroen, Bedankt voor je review en de complimenten over onze klantenservice. Veel plezier met je HPL en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Product was netjes gezaagd en verpakt.
Beste Bas, Bedankt voor je review en de complimenten. Veel plezier met de mooie nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit van alle producten. Heel tevreden over de ganse lijn.
Beste Steven, Bedankt voor je mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over onze producten. We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop! Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct