Perfect zoals afgesproken

Een mooi product

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor op de serre
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi op maat gesneden

Zeer goede plexiglasplaat GS van 5mm

Goed afgewerkt en verpakt en snel geleverd

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plaatsing in een tuindeur
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed op maat gemaakte plexiglas en gemakkelijk te doorboren

Super mooi bedrijf

Alles is goed geregeld. Goede website met duidelijke informatie, Goede webshop. Bezoek showroom. telefonisch goed bereikbaar en duidelijke uitleg.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prachtig product en goed te monteren
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles snel en correct geleverd

Goed instructie voor de installatie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijke installatie

value for money

Prima webshop die direct na ingave maat met een prijs komt. Slechts enkele dagen levertijd, achterwand goed verpakt. Profiel in aparte koker, daarin wel 1 gedeukt profiel terwijl koker niet beschadigd was. Aandachtspuntje bij het verpakken. Product ziet er goed uit en voldoet volledig aan de verwachting.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken achterwand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product eenvoudig te bewerken, stopcontact sparing makkelijk net gatzaag te maken

Zeer positief verrast

Na alles thuis te hebben gekregen en ben gaan uitpakken was ik verbaasd over de inpak methode. Alles zeer goed beschermd en verpakt. Het resulteerde wel in een berg afval maar geen beschadigen op de producten. Alles zeer degelijke kwaliteit. En een heel groot voordeel is dat alle beschrijvingen, instructies etc innen account bestelling terug te vinden is. Zeer gebruikers vriendelijk!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prijs kwaliteit dik in orde

Heel tevreden

product werd snel geleverd. Was heel goed en zorgvuldig verpakt. Alles zat erin, clipjes, ringetjes, schroeven en natuurlijk het plexiglas. Ik vond de beschrijvingen op de website ook handig.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? aanbrengen van dubbele beglazing op voordeur
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed product. Het was niet veel werk om aan te brengen.

Paneel was stuk , direct nieuw gekregen Heel goede service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douchewand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel mooi
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Eenvoudig bestellen tegen een goede prijs.

Het bestellen was eenvoudig, de prijzen zijn goed, snel bezorgd en goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Solution pratique et élégante pour habiller une petite surface

L'emballage du panneau 740x1250mm pourrait être amélioré (plus solide). Au déballage, un coin du panneau était cassé le long de la protection en plastique. Après pose du panneau et enlèvement du film protecteur, une fêlure horizontale d'environ 7 cm de longueur est apparue sur le bord du panneau

• finition du bâti-chasse pour WC suspendu
  • Très beau mais semble fragile
  • Oui

zeer OK !

Allesin orde metde levering. Een vriendelijke en professionele chauffeur.Alle materiaal tiptop: goed hout, goed materiaal, alles op maat gemaakt. Ook vijzen en rubbers voldoende aanwezig (met wat overschot) zodat je zeker genoeg hebt voor de bouw. Toch één klein minpuntje: de pluggen voor de balk aan de muur te bevestigen waren wat ondermaats en slecht te bevestigen. Ik heb er dan 10 andere gekocht, iets langer, iets dikker, betere kwaliteit.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? een afdak
  • Beschrijf jouw ervaring met het product zeer goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Mooi product en fijn geholpen

Bestelling hebben mdw in hun computer ingevoerd. Mooi materiaal en snel geleverd

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwanden boven keuken aanrecht
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk zelf te zagen en te plaatsen

Geweldige service.

Nadat wij een paneel thuis bezorgd kregen bleek deze niet te lijken op de foto’s en beschrijving. Na een mailtje gestuurd te hebben met de vraag hoe we dit konden oplossen kreeg ik direct een mailtje terug met het voorstel geld terug te geven. Super service.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Toilet ombouw
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Producten was een fotoprint in plaats van een levensechte reliëf plaat.
  • Zou je het product aanbevelen? Nee

Geweldig, mooie b bedrukking op Dibond

Ik heb twee schilderijen besteld en eentje was er krom. Even een mail naar de klantenservice ice en binnen 30 minuten had ik iemand aan de lijn. Die gaf aan direct een nieuwe te sturen. Iemand persoonlijk spreken en een bedrijf dat je belt bij problemen is uitzonderlijk!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterkant klok
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Geweldige ervaring met XXLDIRECT!

Ik heb recent gebruik gemaakt van de diensten van XXLDIRECT en ik kan niet anders dan lovend zijn! Vanaf het eerste contactmoment was het team vriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. De communicatie verliep soepel en duidelijk, wat me een geruststellend gevoel gaf gedurende het hele proces. De kwaliteit van de geleverde producten was boven verwachting! Alles werd op tijd geleverd en precies zoals afgesproken. Het is duidelijk dat ze bij XXLDIRECT streven naar perfectie. Of je nu een particulier of zakelijke klant bent, ik raad XXLDIRECT ten zeerste aan voor een betrouwbare en efficiënte service. Zeker een vijf sterren waard! Bedankt, XXLDIRECT, voor de fantastische ervaring! Houd zo vol!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd. Er is ook voor mij overgewerkt. De bezorger heeft alles in de tuin gezet. Prima bedrijf.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobbykas

Toppie afgeleverd!

Mijn bestelling keurig en op tijd afgeleverd, dik tevreden, zeker met de kwaliteit van het plexiglas, mooi op maat, stevig ingepakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Top geleverd en makkelijk te monteren

Jullie zijn een topbedrijf!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schuur
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top

Correcte afhandeling

Tot tevredenheid

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douchewanden

Super, zeer tevreden

Zeer tevreden over de bestelling. Netjes verpakt, en bezorgd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

snel en goed geholpen,vriendelijk personeel

word snel geholpen/vriendelijk/ dingen worden op gelost/goede producten. fijn bedrijf

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamers/horeca/hotel
  • Beschrijf jouw ervaring met het product een heel goed product

Correcte levering.

Prima produkt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakbedekking
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Heel tevreden

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke site,top kwalitijd materiaal

Alles goed gegaan alleen was ik verrast dat ik 2 verschillende pakketjes kreeg voor 3 platen van dezelfde maat, de vriendelijke klantendienst heeft me dan gerustgesteld

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plafondafwerking buiten aan de voordeur
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Fijn bedrijf, dat weet wat ze verkopen.

Goede service, in de showroom geweest en daar vriendelijk en professioneel geholpen. Bestelling geplaatst en keurig op maat gezaagd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie kwaliteit, en mooie uitstraling. Makkelijk te bewerken.

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren