zie boven
Beste Arie, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hoge kwaliteit Alupanel-Blauwbond, wit, dikte 4 mm
Beste Ron, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe alupanel-Blauwbond platen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed persoonlijk advies in de showroom aldaar de wandpanelen uitgezocht en besteld. Precies op maat en snel geleverd! Makkelijk te monteren en te bewerken. Zeer tevreden!
Beste Thije, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden met onze bestelling, kan niet anders zeggen. De foto hangt pra htig aan de muur. Communicatie, vervoer en product: alles dik in orde!!
Beste Hielke, Bedankt voor je 10! fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie degelijke wandpanelen exact op maat geleverd volgens opgave met de paneel configurator. Netjes verpakt verzonden en makkelijk uit te pakken.
Beste Aad, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Online kunststof panelen besteld (ging zeer eenvoudig) en deze opgehaald, omdat de transsportkosten best wel flink zijn gezien de afmetingen. Past nu eenmaal niet door de brievenbus. Wonen redelijk dichtbij dus geen punt. Afhalen ging ook zeer gemakkelijk, melden bij de receptie, zij geven dat door aan het magazijn en je kunt een deur verder je bestelling in ontvangst nemen. Wat ook niet onvermeld mag blijven, is dat de medewerkster van het magazijn de bestelling keurig in onze auto heeft gelegd. Ik ben namenlijk mindervalide, dus dat was erg welkom, Chapeau hiervoor. Kortom een prima bedrijf met een uitstekende service.
Beste Rob, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Afhalen is geen probleem en we helpen graag waar kan! Veel plezier van de nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het product is momenteel onderweg naar Bonaire, maar de service over het transportklaar maken van het product en het naar voren halen van mijn bestelling in verband met transport naar Bonaire.
Beste Onno, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen, Goede hulp bij de klantenservice. Optijd geleverd.
Beste Hilko, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De producten van XXL Direct bevallen me uitstekend. Ik gebruik de plexiglas platen voor isolatie van ramen (enkel glas) in een oud huis, historisch pand. De platen worden exact op maat geleverd, zorgvuldig ingepakt. Het transport is ook prima geregeld.
Beste Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Via de webshop alles eenvoudig gevonden wat ik nodig had. Vlotte levering en de producten waren goed verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snel, correct en goede afspraken mogelijk
Beste M., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Levering goed, kwaliteit goed meer moet dat niet zijn.
Beste Gert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
2x bestelling geplaatst snel geleverd en precies op maat alleen jammer dat beide keren het bevestigingsmateriaal niet compleet was. Anders was het een hoger cijfer
Beste Kees, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat beide keren het bevestigingsmateriaal niet compleet was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Heb je dit aangegeven bij de klantenservice en alles alsnog ontvangen? Anders lossen we het graag nog op. Veel plezier met de nieuwe achterzetramen en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit. Echter wel met een beschadiging ontvangen.
Beste Inge, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling hebt ontvangen met beschadigingen. Heb je hierover contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan kun je dit alsnog doen zodat we samen tot een oplossing komen. Zo wel, dan hoop ik dat je naar tevredenheid geholpen bent. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie platen. Goed verpakt met hoekbeschermers rondom en elke plaat apart in karton. Precies gezaagd volgens de opgave. Prima bezorgd volgens tijdschema.
Beste Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Al verschillende keren een wandpaneel besteld, nog nooit geen problemen gehad.
Beste Guy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je al vaker hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Had wat ruitjes besteld en deze werden precies op maat en netjes verpakt geleverd. Prijs kwaliteit is een dikke 10
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Langs geweest in de showroom in Heteren. Staaltjes meegekregen en uitleg gekregen over het product, daarna besteld via de site. Een paar dagen later kon het opgehaald worden, netjes op maat gesneden en goed verpakt.
Beste G., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met mijn collega's in de showroom en met onze producten. Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed product, Makkelijk vinden wat je zoekt, snelle levering en het product is precies wat je ervan verwachte. Fijn om bij jullie te winkelen
Beste, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Plaatmateriaal voor keuken besteld. Dit heb ik goed en op tijd ontvangen.
Beste Pam, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze website of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, zeer netjes verpakt! En een goede oplossing mbt de levering van UPS
Niets op aan te merken. Xxl levert op tijd, een fantastisch product de douche wand panelen. Alles mooi op maat gezaagd. 2 bestelling is inmiddels gedaan.
Beste C., Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al twee keer bij ons hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL direct
Polycarbonaat 4mm was stevig genoeg voor 2 deurtjes voor een ombouw voor mijn 3d printer.. glasscharnieren van de bouwmarkt, 3d geprinte deurstop en handvaten en klaar.
Beste Rik, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze polycarbonaat platen. Veel plezier met je nieuwe ombouw en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
kwam prima verpakt, zodat er geen kans is op breuk verpakt aan .Maat tot op mm nauwkeurig! Helemaal top
Beste Albert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
duidelijke site, na het bestellen van enkele kleurmonsters, hebben we onze bestelling geplaatst.
Beste, Bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons. Veel plezier met de nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct