Bestelling compleet en vlot
Beste Martien, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alle bestellingen die zijn altijd netjes en op tijd bezorgt
Beste Frans, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Materiaal is van goede kwaliteit met goed te volgen bouw instructies. Er ontbrak een onderdeel in de levering maar die is zeer snel nageleverd.
Beste Pietro, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er een onderdeel miste in de levering. Gelukkig is dat snel opgelost. Fijn dat je wel erg tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier van de nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles netjes en compleet. Top website. Snel en duidelijk bestellen
Beste Lennardov, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Geleverd wat ik besteld had met de juiste maten
Beste Antonie, Bedankt voor je review. Jammer dat je bestelling iets later is geleverd in verband met onze technische problemen. Gelukkig ben je wel tevreden over onze producten! Dat maakt een hoop goed :) Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Maatwerk
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Enkel en alleen maar lof over de aankoop en de service die ik mocht ervaren bij mijn aankoop aan dit bedrijf.
Beste Folker, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Via de website alle spullen besteld die ik nodig had. Een dakdeel van vier meter was één van de dingen. Alles werd netjes bezorgd en binnen in de garage gelegd. Zo fijn dat die grote onderdelen zo netjes bezorgd werden. De hele bestelling klopte precies. Inmiddels heb ik een mooie overkapping gemaakt. Fijne zaak!
Beste Edwin, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo'n goede ervaring met ons en onze bezorgers hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Materiaal laat zich super verwerken. Ik heb het gezaagd met een kleine handcirkelzaag. Daar krijg je perfecte rechte snedes mee. Maar ook met een decoupeerzaag wil het prima en met een gatenboor maak je hele strakke doorvoeren. Door de 4mm dikke platen verdwijnen kleine oneffenheden uit de muur. Het zat erg goed verpakt. Ik heb nog niet alles verwerkt maar ben nog geen beschadiging tegengekomen (ondanks de grote platen in handzame porties gebundeld met extra groot karton bij de hoeken zodat die niet beschadigd kunnen raken). Kortom helemaal perfect, ik ben geen tegelzetter maar dit kan iedereen! Wel laat ik een professionele kitter komen om het helemaal strak af te werken.
Beste, Wat een leuke review om te lezen. Het materiaal is inderdaad prima zelf te bewerken en plaatsen. Daarom is het zo handig voor elke doe-het-zelver. Veel plezier met de nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na ontvangst van bestelde produkten bleek er iets niet in orde. Een bericht naar klantenservice, En direct probleem opgelost. Dat noem ik goede service. Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen. Groet Frans Olsthoorn.
Beste Frans, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat er eerst iets niet klopte.. Gelukkig hebben mijn collega's het goed opgelost. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, makkelijk in omgang.
Beste Werner, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Sivert, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestellen gaat makkelijk, en snelle levering alles klopte exact zoals gevraagd zeker een aanrader
Beste Richard, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je ons aan zou raden aan anderen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering goede kwaliteit
Beste Rene, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
een zeer goed product , perfecte afwerking met exacte zaagmaten ook een snelle levering en goede communicatie
Beste Daniel, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel ons product als onze communicatie. Daar worden we blij van! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben afgelopen jaar 3x wat besteld bij XXL Direct, en ging 3x foutloos. 1x. Een veranda. Was super kwaliteit en geen schroefje ontbrak. 2x. 2 polycarbonaat platen om de zijkanten dicht te maken. 3x 1 polycarbonaat voor de voorkant. Alle bestellingen werden prima uitgevoerd en geleverd. Super tevreden over XXL Direct.
Beste Familie Goes, Bedankt voor de 10! En wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden over ons zijn dat jullie zelfs 3 keer bij ons hebben besteld. Veel plezier van jullie veranda en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Echt top...... aanrader
Beste Frank, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je ons aan zou raden aan anderen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een kas is wat ik wilde maken. Het moest stevig worden en niet een standaard pakketje. Bij XXL Direct vond ik de onderdelen die ik niet bij mijn lokale handelsonderneming vond. Een lijstje gemaakt met kanaalplaten en aluminium "strips". Betaald en na een paar dagen al aan huis bezorgd. Daar hou ik van!
Beste Tom, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met het maken van je kas en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een dak van een afkapping op maat besteld. Deze is zeer snel geleverd en de kwaliteit ziet er zeer goed uit. Zeer tevreden van dit product.
Hoi Timothy, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
kleine bestelling maar ik werd geholpen alsof ik een complete overkapping kocht. Top volgende keer zeker weer hier bestellen.
Beste Rob, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je onze service als zo goed hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle en nette levering.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vanaf het bestellen via de website, de levering, het uitpakken, opbouwen en afwerken is het een bijzonder positieve ervaring met een fantastisch eindresultaat!! Zelfs het nabestellen van een extra onderdeel gaat uitstekend en snel. Erg blij met de overkapping van xxldirect!!
Beste E.J., Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je vanaf het begin tot het einde een goede ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met de nieuwe overkapping en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Komt afspraken goed na.
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling eenvoudig gedaan, eventuele benodigdheden makkelijk te vinden en zoals aangegeven op de website snel en correct aan huis geleverd. (Maandag besteld, woensdag in huis)
Beste Jeroen, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer goed and goedkoop
Hoi Frank, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct