We zijn zeer tevreden, snel bezorgd en goed ingepakt
Beste Paul, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons. Veel plezier met jullie nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Materiaal besteld op maandag woensdag was het al geleverd. Materiaal is netjes verpakt. De beschrijving die er bij zit is over algemeen duidelijk, echter als je niet een echte klusser/ of in de bouw zit kun je tegen enkele dingen aanlopen. Bv afstand van de schroeven in de panelen, moet je precies uitreken en geen reserve schroeven. Die je dit niet dan kom je te kort. De bevestiging schroeven voor aan de muur waren niet van top kwaliteit, ook geen reserver. Er is er 1 kapot gegaan waar we weer wat bij moesten kopen. De buitenste profielen hebben we nog op maat moeten maken, dit is niet beschreven in de werkwijze. Uiteindelijk ziet het er wel mooi en strak uit.
Beste Melanie, Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Het is inderdaad zo dat je van een aantal zaken nog moet opmeten waar je precies moet boren. Wat vervelend dat er een schroef kapot is gegaan. Normaal gesproken zijn onze schroeven van goede kwaliteit. Hierover kunnen jullie eventueel nog contact opnemen, dan kijken we of we nog iets voor jullie kunnen betekenen. In ieder geval veel plezier met jullie nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
makkelijk besteld ,vlot en correct afgehandeld
Beste MM, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Communicatie via chat is zeer goed en vakkundig, net wat ik nodig heb. De levering is altijd zeer goed, correct en zonder brokken geweest. De keuze is groot en het wordt tot op de millimeter op maat gezaagd!
Beste Ronny, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een overkapping besteld. Een dag later gebeld door zeer vriendelijke meneer om afspraak te maken voor levering. Levering volgens afspraak. Mooi product, goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke benadering.
Beste Petra, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met jullie nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden over het product en levering
Beste Natasja, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Jelle, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, keurig verpakt, maten klopten precies. Sticker op elke plaat met de maten dus ik kon snel uitzoeken waar hij geplaatst moest worden
Beste Marten, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling werd perfect verpakt aangeleverd door speciale transportdienst op de afgesproken tijd.
Beste Will, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al 3 weken een bouwplaats geblokkeerd omdat de transporteur ons belachelijk maakt... De eerste week lost hij de goederen niet omdat hij zegt dat de kantoren gesloten zijn terwijl iedereen op kantoor aanwezig is (op de foto van de vervoerder kunnen we zelfs zien dat de kantoorverlichting aan is)... en deze week levert de bezorger maar heeft het pakket niet... Ik heb direct contact met hem opgenomen en geen reactie... Dit is geen professionele relatie...
Panelen van goede kwaliteit en vooraf op de exacte gewenste afmetingen gezaagd. Goed verpakt en correcte lijm meegeleverd Volgens afspraak op tijd geleverd
Beste Dirk, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heb een plaat besteld om mijn keuken af te werken, deze is netjes op maat gemaakt en snel geleverd. Ook goed en degelijk materiaal wat ze leveren.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb EPDM folie, lijm en daktrimmen eenvoudig via website besteld. Binnen 2 dagen werd alles keurig afgeleverd. Kan XXL Direct zeker aanbevelen.
Beste Martin, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je ons zou aanbevelen aan anderen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ben zeer tevreden je word gehoord en een snelle afhandeling.
Beste Najima, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heel goed advies, snelle levering en goede kwaliteit
Beste Marcel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle service. Goede kwaliteit.
Beste Rita, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Binnen een paar dagen na bestelling geleverd. Door de goede verpakking (inclusief stoothoekjes) is beschadiging tijdens het transport vrijwel onmogelijk
Beste Henk, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alleen levering was 3dagen te laat!
Beste Ton, Bedankt voor je 10! Jammer dat de levering te laat is aangekomen.. Dat hoort natuurlijk niet zo! Gelukkig is verder wel alles goed bevallen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering en goede service (er waren wat te weinig schroeven, die werden meteen nagestuurd
Beste DJ., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Vervelend dat er een aantal schroeven misten. Gelukkig is dit goed opgelost door mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste, doe zo verder alle aluminium platen waren op de mm juist afgezaagd alles paste perfect En de verzending was zeer goed gedaan hoeken waren beschermd en 2 maal katon proficiat Xxl
Beste Ronny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima levering en een mooie overkapping (4,20 x 3,30) die binnen 2 dagen stond met zijwanden erin. Duidelijke beschrijving. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat sommige materialen (enkele schroeven) vrij krap geleverd zijn en andere wat te ruim (planken van de zijwanden), maar dat doet niets af aan het mooie eindresultaat.
Beste Ivo, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe overkapping. Bedankt ook voor je feedback, daar kunnen we wat mee! Veel plezier van je overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ja ik ben geel blle
Beste Artur, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelde spullen werden keurig op tijd geleverd. We werden op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorgen. Spullen mooi, goede kwliteit en netjes verpakt. Zeer tevreden.
Beste Bernadette, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prijs-Kwaliteit is top. Duidelijke website en bij het product zit een prima beschrijving waar gemiddelde klusser uit de voeten mee kan. Materiaal is degelijk ingepakt en met de juiste zorg geleverd. Al met al zeer tevreden over mijn aankoop. Polycarbonaat kanaalplaten dak helder compleet, vrijstaand, breedte tot 4,06 m x diepte tot 3,5 m. Profielen blank
Beste Marco, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en over je nieuwe aankoop. Veel plezier met je nieuwe uitbouw en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit voor deze prijs Snelle en goed verpakte levering
Beste H., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct