Beste Johnny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Groot assortiment. Samples snel ontvangen en vervolgens bestelling geplaatst. Op maat gezaagd. Snelle en goede service en levering. Platen zijn goed een vrij gemakkelijk te bewerken en bevestigen. We zijn erg blij met het eindresultaat. Familie is ook enthousiast.
Beste Jacco, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat zowel jij als je familie zo enthousiast zijn over de wandpanelen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Even bellen voor advies naar XXLDirect en direct geholpen. Binnen een kwartier de bestelling geregeld. 2 dagen later vervolgens geleverd.
Beste Tineke, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hpl platen besteld op maat. platen waren mooi gezaagd, en netjes verpakt. aantal geleverde schroeven was perfect.
Beste Marcus, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe HPL platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie wandjes, nauwkeurig op mm op maat gezaagd. Relatief goedkoop ten opzichte van tegels. Nieuwe toilet was ook in een dag af. Ik vind ook leuk dat wanden nu glad zijn. Met tegels heb je altijd voegen.
Beste Olga, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe wandpanelen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het product is netjes geleverd op de juiste plaats, op 2 pallets. goed handleiding erbij, iets duidelijk mbt tot schroeven etc. mis wel de koppelplaten, geen contact gehad moest door dus ff naar de Gamma :-). Maar overal erg tevreden met alles hout was netjes recht etc....
Beste Ronald, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Wat vervelend dat je geen verbindingsstukjes hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Hopelijk is alles goed gekomen. Je mag natuurlijk nog steeds contact met ons opnemen om het op te lossen. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Steeds correct op maat geleverd. Heel tevreden mee!
Beste Juri, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld. Veel plezier weer met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed te verwerken producten tegen een aanvaardbare prijs
Beste Marco, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en de prijzen ervan. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn klikpanelen netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur, die de panelen netjes in mijn garage afleverde. Goed verpakt en in perfecte staat afgeleverd.
Beste Peter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geleverd. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De perfekte oplossing als je een grote plaat of puzzel wil ophangen. De wandplaten zijn waterdicht en trekken dus niet krom.
Beste Willem, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Was op zoek naar een voorzetraam voor de stacaravan en ben goed geslaagd bij Xxldirect.nl. Werd goed verpakt geleverd en zijn er helemaal blij mee. Ook de klittenband werkt heel goed. Een tevreden klant en kom zeker nog eens terug.
Beste Lorette, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en over je nieuwe voorzetraam. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle lwvering en prima verpakt
Beste Adriaan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De overkapping ziet er erg goed uit. We hadden eerder te veel planken dan te weinig. De instructies zijn ook prima en alles wordt compleet geleverd, met lijmen en 'hardware'.
Beste David, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je de overkapping zo mooi vindt en dat alles goed verlopen is. Veel plezier met jullie nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede service snelle levering
Beste Marcello, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zoals het in mijn titel staat en geen verdere uitleg nodig heeft: Snel ontvangen wat ik aan kwaliteit met een correcte prijs heb besteld.
Goedkoop Snel geleverd Goede producten
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Reageren direct op vragen en levering op afgesproken (en gewenste) leverdatum.
Beste Mark, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wel best een account aanmaken want als sporadisch koper heb je geen opvolging. Wat niet zo is als je een account hebt : perfecte opvolging van je bestelling
Beste Peter, Bedankt voor je review en feedback. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd, goed verpakt, alles aanwezig, geen issues
Beste Nico, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima en vriendelijke service, snelle levering
Beste Sybren, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
snelle en correcte levering en materialen
Beste Marina, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Meten, bestellen en ophalen en plaatsen. Exacte maten. Kan niet beter. En voor een goede prijs.
Beste Janneke, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je het hele proces als zo goed hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
precies zoals beschreven op hun website. Ik ben erg blij met de kwaliteit ,En ook zeer tevreden met hoe ze de klanten behandelen en snel te woord staan ,bij vragen of opmerkingen door klantenservice . en zal in de toekomst zeker weer bij [XXL direct] winkelen . Een echte aanrader!” Groetjes
Beste Mohammed, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze klantenservice en onze wandpanelen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
U bent een prima bedrijf. Maar over de vervoerder zijn we zeer ontevreden. Eerst is een pakket zoek en moest ik langdurig over telefoneren. U heeft ervoor gezorgd dat het zoekgeraakte alsnog werd gemaakt en verzonden. Ook dit pakket werd veel te traag bij ons afgeleverd.
Beste Jaap, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Wel vervelend dat het niet goed is gegaan met de vervoerder.. Zo hoort het natuurlijk niet! Gelukkig is het wel opgelost. Veel plezier in ieder geval met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog een keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
douchepanelen zelf geplaatst. was n fluitje van n cent met dit materiaal
Beste Theo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je het monteren van de wandpanelen als zo eenvoudig hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe doucheruimte en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct