bestellen en komt keurig bezorgen en tijdstip perfect
Beste N., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goeie service, mooi verpakt, snelle levering
Beste Fausto, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Schade in transport maar onmiddelijk nieuwe panelen ontvangen!
Beste Tim, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er schade is ontstaan tijdens transport. Gelukkig is het goed opgelost en heb je meteen nieuwe panelen ontvangen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het product was goed verpakt en kwam onbeschadigd aan. Ik had gekozen voor het materiaal waarin je voorzichtig gaatjes kunt boren en dat is gelukkig goed gegaan. Levering was netjes: de vervoerder stuurde me tien minuten voor bezorging een sms-bericht om aan te kondigen dat hij er zo zou zijn. Bovendien belde de bezorger me toen hij er was, om te checken of het klopte dat hij het bij een school af moest leveren (waar ik werk). Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf aan.
Beste Saskia, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je de service van de vervoerder en dat alles goed gegaan is met het boren van de gaatjes! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Opgegeven maten worden exact uitgevoerd. Gebracht of zelf opgehaald: Plexiglas platen zijn zorgvuldig verpakt. En zeker niet duur. En waar het om gaat: veel behaaglijker in huis.
Beste Norbert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze plexiglas platen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goeie service, en erg vriendelijk personen om contact mee te hebben.
Beste Harold, Bedankt voor je 9! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt ook voor de feedback over de profielen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Aankoop verliep zoals het hoort. Duidelijk, snel en netjes geleverd. Mijn complimenten !
Beste Rob, Bedankt voor je 10 en voor de complimenten! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte bestelling, perfecte levering
Beste Anita, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voorzetraam met rol zelfklevend klittenband. Goede kwaliteit, precies op maat, eenvoudig te bevestigen.
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je de kwaliteit van onze voorzetramen zo goed vindt. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle en goed geregelde levering. Product mooi op maat zoals besteld.
Beste Koen, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Medewerkers doen hun best om de gevraagde producten te leveren ook als die in principe niet meer in het assortiment zitten. Betrof bij ons een nabestelling.
Beste familie Bos, Bedankt voor jullie 10! Fijn om te lezen dat jullie onze service als zo goed hebben ervaren, daar gaan we voor! Veel plezier met jullie nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb 12 foto´s besteld, alle foto´s zijn veel te donker. ik had vooraf één foto bij jullie en bij de concurrent besteld om kwaliteit te vergelijken. Jullie foto´s zijn veel donkerder (en iets minder scherp) Na jullie proefdruk heb ik daarom de foto´s met Photoshop allemaal lichter gemaakt, maar helaas zonder het gewenste afdruk resultaat. De reden om toch voor jullie te kiezen was dat jullie verschillende formaten aanbieden.
Beste Henk, Nogmaals bedankt voor je eerlijke review en jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je foto's. We hebben hier intern kritisch naar gekeken en geconcludeerd dat de resolutie van de foto's niet helemaal voldoende was voor een perfect eindresultaat, maar uit coulance hebben we een deel van je aankoopbedrag gecrediteerd! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt vriendelijk bezorger
Beste Wouter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
...
Beste Gert, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
mooi op maat snelle levering en het wordt netjes bij je thuis gebracht waar je het wilt hebben. Zeer tevreden
Beste Albert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en perfect op maat gezaagd. Goed geholpen bij telefonische vraag. Aanbevelenswaardig!
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Helaas bleek bij de bestelling iets fout te zijn gegaan. 'S avonds besteld volgende dag gebeld vroeg maar bleek al in productie zagen ook snachts? Levering volgende dag maar klopt niet helemaal. Denk dat het aan DHL ligt bezorgtijd 3x uitgesteld.
Beste Gineke, Bedankt voor je review. Vervelend dat er iets misgegaan bij je bestelling. We draaien inderdaad ook soms nachtdiensten, dus het kan zijn dat je bestelling vrijwel meteen in behandeling is genomen. Jammer dat de levering 3x is uitgesteld. Hopelijk ben je verder wel tevreden over het geleverde product! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
zeer efficiënte website, goed geholpen aan de telefoon. Toen de levering beschadigt aankwam is dit zeer professioneel opgelost! Snel en doeltreffen d!. Fijn team om zaken mee te doen!
Beste Katja, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is aangekomen. Gelukkig is het goed op gelost door mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
In de showroom werd ik netjes en goed te woord gestaan kreeg ook een goede uitleg en de platen die ik besteld had werden keurig en netjes afgeleverd.
Beste Simon, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Maten worden precies overgenomen
Beste Arnold, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website met zeer goede begeleiding bij het bestelproces.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zondag avond 5 januari 2025 het vrij staande dak besteld van 2,5 mtr. diep en 4,06 mtr. breed, het uitzoeken en bestellen ging echt gemakkelijk met gelijk het totaal bedrag er al bij zonder verborgen kosten! Dinsdag 7 januari 2025 werd het al geleverd, en echt alles tot het laatste schroefje zat erbij en met een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing, TOP!! Bij de montage geen problemen tegen gekomen dus we zijn zeer blij met het dak. Met XXLDirect hebben we top zaken gedaan en we zeggen het voort dat als je een dak moet hebben je gelijk naar XXLDirect moet gaan!
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het hele proces; van bestellen tot het opbouwen van het dak, zo goed is verlopen! En leuk dat je zo tevreden bent dat je ons aan zou raden. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Al meerdere keren HPL platen besteld op maat en perfect verpakt thuisgestuurd gekregen.
Beste Ad, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al vaker bij ons hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe HPL platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit, precies op maat gesneden en binnen week geleverd. Top.
Beste Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede informatie over t product en goed op de hoogte gehouden over de levering en een topproduct ontvangen
Beste Jeroen, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct