Al meerdere keren HPL platen besteld op maat en perfect verpakt thuisgestuurd gekregen.
Beste Ad, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al vaker bij ons hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe HPL platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit, precies op maat gesneden en binnen week geleverd. Top.
Beste Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede informatie over t product en goed op de hoogte gehouden over de levering en een topproduct ontvangen
Beste Jeroen, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Top product gekocht bij XXL direct. Alles is verlopen zoals verwacht. Echte aanrader!!!!!
Beste Sven, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfect op maat gemaakt, snel geleverd. Goed verpakt.
Beste Cornelis, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Top product
Beste Andrea, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
keurige afhandeling vriendelijke bezorger al enkele malen langs geweest,toppie.
Beste Cor, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Niet geleverd na behoren door de leverancier. Maar de klantenservice maakte direct een aantekening
Beste Adrie, Bedankt voor je 10! Vervelend dat de levering in de eerste instantie niet na behoren is verlopen. Gelukkig is het goed opgelost door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De platen waren zeer nauwkeurig op maat gemaakt. Het materiaal zelf , plexiglas , was van goede kwaliteit. Ook de bescherm folie zat er goed op en was netjes te verwijderen
Beste DG, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van onze plexiglas platen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De kwaliteit van de prints zijn zeer bevredigend, met een solide bestendigheid. Ik kan met vertrouwen de foto's op mijn expositie aan het publiek tonen, zonder vrees op krassen of beschadigingen door aanraking.
Beste Eric, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe afdrukken en dat je zo veel vertrouwen hebt in ons materiaal voor je expositie. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te verwerken, de bijbestelde lijm is super sterk, prachtige afwerkprofielen
Beste Mario, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling op tijd Kwaliteit goed Goed ingepakt Materiaal zoals beschreven
Beste Aart, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zocht iets om een schakelpaneel mee te maken. Kwam bij XXL Direct uit door de de keuze uit diverse plaatdiktes en de vrijheid aan maatvoering. Dat tegen een voor mij gunstige prijs. Ga nu een plaat voor een groot 19" audiopaneel bestellen.
Beste Rene, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs en kwaliteit van onze kunststof platen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling was defect tijdens transport. Ik heb per mail een klacht doorgestuurd en volgende ochtend werd ik gebeld door een van de medewerker. Hij heeft mij de oplossing aangeboden om een nieuwe item opnieuw op te sturen. Ik bestel zeker nog van dit bedrijf. Zeer betrouwbaar en responsief bedrijf
Beste Esther, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat je bestelling kapot is gegaan tijdens transport. Gelukkig is het goed opgelost door mijn collega en kan je toch genieten van je nieuwe aankoop. Fijn dat je alsnog zo te spreken bent over ons! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig nette panelen makkelijk aan te brengen En evt nog aan te passen En gaten boren in het matriaal Voor leidingwerk geen probleem
Beste Johan, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik vind het een fantastisch product waarmee ik de muren van mijn huis kan bekleden. Het pakte heel goed uit
Beste Joao, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons en onze producten. Vele plezier met je nieuwe wandbekleding en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Pracht product. goed te verwerken. zelf een profiel tegelzetter werd enthousiast.
Beste A., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig op maat geleverd.
Beste Roel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De overkapping staat. Maar was niet altijd even makkelijk om hem waterpas te krijgen. Minimaal 3 mensen nodig om hem neer te zetten. Wij vonden de beschrijving toch niet altijd helemaal duidelijk.
Beste L, Bedankt voor je aankoop en je feedback. Dat waarderen wij enorm. Inmiddels heb je al telefonisch contact gehad met een collega en we nemen je opmerkingen zeker mee. Ik wens je ontzettend veel plezier met je mooie terrasoverkapping en laat het mooie weer maar komen! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Net na de feestdagen mooie foto af laten drukken op aluminium mooie kwaliteit snelle levering
Beste Nathalie, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kwaliteit van je nieuwe foto. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prijs contact en dito aflevering
Beste Cor, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles top
Beste Ronald, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Alex, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed en snel geholpen.
Beste Steven, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat en snel geleverd
Beste Peter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct