Al 2 x platen besteld hier en we zijn zeer tevreden, Snelle levering en prima kwaliteit! Wij bevelen jullie aan
Beste Ria, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat jullie al vaker platen bij ons hebben besteld en beide keren zo tevreden zijn geweest. Veel plezier met de nieuwe aankoop en we ontvangen jullie graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gewoon goed en snel geleverd
Beste Gerald, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
In dit Internet tijdperk is het heel fijn om een mens aan de telefoon te krijgen die meedenkt en je van goed advies dient. Mijn ervaring met XXL is zeer positief. Vriendelijke dames aan de telefoon, goed en duidelijk mailverkeer en snelle levering. Ook de transporteur was zeer behulpzaam en vriendelijk. Wat mij betreft een 10. hartelijke groet uit Amsterdam
Beste Karin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of aan de telefoon! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ben reeds lang bekend met de EPDM produkten , mijn bestelling bij XXL DIRECT is dus een top ervaring , kwaliteitsvol , snelle levering ,absolute aanrader.Kortom meer moet dat niet zijn. Dank u voor het hele team.
Beste Noël, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze EPDM producten en leuk dat je ons aan zou raden. Veel plezier met de nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een mooi product op een nette manier geleverd en een snelle levering.
Beste Christ, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons product en de levering. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles conform afspraak. Goed bereikbaar voor vragen. Pakket netjes afgeleverd op gewenste plaats. Gebruiksaanwijzing kan op enkele puntjes duidelijker. Mooie kwaliteit.
Beste Henk-Jan, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en feedback is altijd welkom, daar worden we alleen maar beter van. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Xx
Beste Jef, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Je krijgt netjes een mail waneer het is verzonden en van de vervoerder een telefoontje waneer ze voor de deur staan en daar naast brengen ze het ook zonder problemen zetten ze het in de achtertuin
Beste Nick, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons en onze vervoerder hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Levering correct en snel. Kleine beschadigingen aan kanaalplaten was door klantenservice zo opgelost. Zeer vriendelijk klantenservice
Beste George, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er kleine beschadigingen op de kanaalplaten zaten, maar gelukkig is het goed opgelost. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Netjes optijd
Beste Sam, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Terrasoverkapping op maat besteld. Werd de volgende dag gebeld wanneer het afgeleverd kon worden. Werd snel gratis geleverd. Alle onderdelen waren exact op maat, plakstrip waren lekker ruim afgemeten, dus niet op bezuinigd. Alles in elkaar gezet in een dag zonder te hoeven zagen of iets op maat te hoeven maken. Al met al een aanrader...
Beste Marcel, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons en onze terrasoverkapping hebt gehad. Geniet ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Marc, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
een op maat overkapping besteld en zeer snel geleverd Een Tip voor de bezorging nu lag het materiaal wat we als eerste moesten gebruiken op de onderste pallet hierdoor moesten we alles eerst om switchen. materiaal oogt goed en er is zeker niet bezuinigd op de kwaliteit van het materiaal . Helaas waren de dwarsbalken wat hoger waardoor de maatvoering in de handleiding van de boeidelen niet meer klopte en er onvoldoende ruimte over bleef voor extra isolatie van het dak.(terwijl van te voren was aangegeven dat er voldoende ruimte zou overblijven) dit is prima opgelost ik kon de juiste maat boeidelen bestellen en de factuur door sturen , Dit alles werd zeer snel geregeld ook een te krome lat werd netjes snel vervangen. dit service niveau kunnen veel andere bedrijven alleen maar van dromen Top De overkapping is bijna gereed op de daktrim na
Beste A.B., Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er een aantal zaken zijn misgelopen. Gelukkig hebben mijn collega's het naar tevredenheid op kunnen lossen. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ben ontzettend tevreden,mijn bestelling werd perfect afgehandeld,
Beste Violeta, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik bestel al jaren verschillende kunststof wandelementen en hpl producten en dat gaat vanaf het bestellen tot de levering gewoon heel goed. De producten worden ook netjes en goed verpakt.
Beste Rob, Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat je elke keer weer helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe gevelplaat en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Op zich prima bedrijf en materiaal, maar ik zou als advies geven dat ze de hoeken van de platen extra beschermen bij vervoer. Bij mij was er 1 aan een kant gebroken, gelukkug kon ik dat eraf zagen bij plaatsen maar als je ze precies op maat wil en dat hebt dan heb je dus beschadigde plaat wat je niet wil. Wellicht bij vervoer dus beschadigd
Beste P., Bedankt voor je eerlijke review. Wat vervelend dat er een hoek van je plaat kapot is gegaan tijdens het vervoeren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig heb je dit zelf goed kunnen oplossen. Mocht er in de toekomst nog ooit zoiets gebeuren, dan kan je het beste contact opnemen met de klantenservice. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Veel plezier van je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede veilige website, snelle levering. Reageren snel op vragen via e-mail. Goed verpakt en mooi materiaal. Geen 10 omdat 1 produkt niet op voorraad was en pas na aantal weken leverbaar.
Beste Erica, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Grote keuze uit mooie kwalitatieve platen. Snelle, vriendelijke service van XXL direct. Goede levering. Kortom perfect! Ps: het staat prachtig in mijn nieuwe keuken.
Beste Mariska, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te lezen dat de wandpanelen je zo goed bevallen. Veel plezier van je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een acrylplaat besteld en de levering was snel en het product was naar wens en specificaties. Top service.
Beste Janet, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe acrylaat plaat en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
4 Polycarbonaat ruiten voor mijn tuinhuis. Prima op maat gesneden en goed verpakt. Redelijke prijs.
Beste Joop, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met de nieuwe platen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hpl platen op maat besteld, met het produkt zijn we heel tevreden mee. We hadden 9010, maar deze kleur wijkt af en hebben contact hier over gehad en samples toegestuurd gekregen 9001, 9010 en 9016. Het kwam wel overeen met de bestelde platen, maar niet met de kleur die we moesten hebben. Op ons huis zit 9010 en deze kwam overeen met sample 9016, dus de ralkleuren wijken af. Dit staat ook op de website. Dus altijd eerst samples bestellen!
Beste Gijs, Bedankt voor je review. Op onze site staat inderdaad vermeld dat onze HPL platen ca. RAL 9016, ca 9010 enz. zijn. Het is daarom dus inderdaad erg verstandig om samples te bestellen als je platen aan moeten sluiten op al bestaande platen. Dit hebben jullie goed aangepakt dus. Veel plezier met de nieuwe hpl platen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
vlotte en snelle levering
Beste Noel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze website of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Je wordt goed op de hoogte gehouden waneer ze je bestelling komen brengen
Beste Arie, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle en goede service. De panelen zijn eenvoudig te bevestigen en zien er strak uit! Al een paar keer besteld, telkens weer ontzettend tevreden.
Beste Max, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld en telkens weer tevreden bent. Veel plezier van de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Op zoek naar een overkapping uitgekomen bij XXL Direct. In eerste instantie gekeken naar een vaste overkapping, maar na telefonisch advies gekozen voor een vrijstaande overkapping. De bestelling werd keurig volgens afspraak aan de deur geleverd en was zeer compleet. Het, voor zover nodig, op maat maken van de diverse onderdelen ging door de duidelijke gebruiksaanwijzing heel gemakkelijk en snel. Heel tevreden over de service, het materiaal en de complete overkapping.
Beste Tony, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat mijn collega je goed geholpen heeft. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct