Zéér snel stalen ontvangen om een keuze te maken. Daarna zéér snelle levering van de gekozen producten in uitstekende verpakking.
Beste Sven, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wandpaneel gekocht voor achter een wasmeubel. Op tijd geleverd, makkelijk te monteren.
Beste Ba, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpaneel en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hadden douchewandpanelrn besteld. Die werden perfect op maat gezaagd wat zeer handig was, plus je betaalt enkel voor het deel dat je nodig hebt. Nog effe afwachten of de douchewanden hun ding doen maar ziet er alvast zeer netjes uit!
Beste Isabelle, Bedankt voor je 10! Wat een leuke review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had een hele serie wandplaten besteld, waarvan een met een uitsparing. Ze waren allemaal netjes op maat, ook de uitsparing. Er was alleen wat transportschade aan een paar randen. De platen waren wel goed verpakt in karton, maar zelfs dat was niet bestand tegen de behandeling van de transporteur. De platen hebben een onhandig formaat en als je dat in en uit een vrachtwagen sleept is daar bijna geen verpakking tegen bestand. Gelukkig had ik op een aantal platen nog een overmaat om het pas te kunnen maken en kon ik de beschadigde randen er nog afzagen.
Beste Gerben, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat er beschadigingen zijn ontstaan aan je wandpanelen. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort. Gelukkig heb je het zelf op kunnen lossen. Mocht je nog ergens tegenaan lopen, dan mag je je altijd bij ons melden. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Danny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Dimensions précises, livraison dans les délais et apportée sur place. Matériaux très facile à découper, scie sauteuse et scie cloche pour passage tuyauterie WC et fixations, et interrupteur électricité.
Bonjour Claude, Merci pour votre 10 ! Cela fait plaisir de lire que vous êtes si satisfait de nos produits. Profitez de vos nouveaux panneaux muraux et j'espère vous voir la prochaine fois dans notre boutique en ligne ou notre salle d'exposition. Je vous prie d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de mes salutations distinguées, Fenna - Service clientèle XXL Direct
Super blij met onze keuze voor xxl direct. Snel geleverd en goede prijzen!
Beste Chris, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring met ons hebben gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering. Competieve prijzen
Beste Ronny, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons producten en de prijs/kwaliteit ervan. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima spul goed verwerkbaar
Beste J.A., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Van tevoren wist ik duidelijk wat ik kon verwachten, en deze verwachting is ook netjes waargemaakt, met een snelle levering, duidelijke instructies en goede kwaliteit
Beste Ivo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Precies op maat en snel geleverd. Zonder problemen. Top.
Beste Jos, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
alles in één pakket. Goede gebruiksaanwijzing. Er ontbrak niets. Kwaliteit goed.
Beste Gerard, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling kwam op tijd aan, maar met vervoersbeschadigingen. Na een belletje en foto’s sturen werd 2 dagen later de bestelling opnieuw bezorgd met een andere vervoerder. Top.
Beste R., Bedankt voor je review. Vervelend dat er vervoersbeschadigingen op je bestelling zaten! Maar gelukkig is het goed opgelost. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn zeer tevreden over het product en de medewerkers die goed met je meedenken zodat je een mooi resultaat krijgt.
Beste Soraja, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelde goederen waren exact op de bestelde maat gezaagd en werden snel geleverd.
Beste GJ, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik bestel al jaren bij XXL Direct en ben zeer te spreken over de prijs-kwaliteit en de snelle en betrouwbare levering.
Beste Ivo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je al die jaren al zo tevreden bent over onze producten en de prijs-kwaliteit verhouding ervan. Graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfect :)
Beste Dany, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De plexi douchewandbekleding werd door mij correct besteld en betaald, doch ontving ik maar 1 paneel van de 2 waardoor ik opnieuw de plaat in bestelling moest plaatsen en ze nog moest gemaakt worden. Ze waren er niet van op de hoogte en wisten ook niet waardoor dit kon gebeuren. Spijtig want hierdoor kon ik nog een week mijn douche niet installeren. Ik had er speciaal verlof voor genomen en moet het nu ‘s avonds noodgedwongen nog doen. Ik kreeg ook geen cadeautje of presentje als excuses meegestuurd wat ik wel had geapprecieerd . Verder tevreden van materiaal.
Beste Erik, Bedankt voor je eerlijke review. Wat vervelend dat er in de eerste instantie maar één van de twee platen is bezorgd. Inderdaad vreemd dat dit zo is gebeurd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
geen minpuntjes
Beste Alfredo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb kunststof platen voor de douche wanden besteld en gauw thuis gekregen helaas 1 kapot naar toe gebeld vriendelijke te woord gestaan en nieuwe gekregen helemaal geen top bedrijf naar mijn mening
Beste PB, Bedankt voor je 10! Vervelend dat een van je platen kapot is aangekomen. Gelukkig is het allemaal goed opgelost. Veel plezier van je nieuwe douchewanden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na bestellen en snel afleveren onze bijkeuken afgewerkt met de platen. Zit er netjes vlak en strak op, en geen vochtplekken meer. Enorme verbetering.
Beste Theo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
direct leveren, goede kwaliteit, en uitstekende klantenservice. Moest wel EPDM lijm bijkopen, kan komen door de lage temperatuur, of overmatig gebruik. De prima handleiding kan nog wel iets verbeterd worden. Tips: Breng versteviging aan in de overstek onder de kopse kanten van de dakplanken, zodat je daar ook kan staan. Laat ca 10cm EPDM over de rand hangen en snij af langs de rand van de daktrim na het plaatsen daarvan.
Beste HP, Bedankt voor je 10 en bedankt voor de eerlijke feedback. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed produkt, goede info over levering etc.
Beste Jean, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerste keer dat ik iets bij xxl direct heb besteld . Het proukt voldoet volledig aan mijn wens . Goed produkt en ook een snelle levering . Dik te vreden .
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie plaat op aluminium