Het bestellen van het kanaalplaat dak met toebehoren ging zeer eenvoudig met behulp van de configuratie tool op de website. Mijn vragen kon ik direct telefonisch stellen, de klantenservice hielp mij hier prima bij. Een onderdeel was niet op voorraad, maar werd zo snel als mogelijk (3 dagen later) na geleverd.
Beste Luuk, Bedankt voor je review! Jammer dat er even een onderdeel niet op voorraad was, maar gelukkig is het snel genoeg na geleverd. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Past uitstekend
Beste R., Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles was strak geregeld, van specifieke maten bestellen op de website tot de aflevering van grote platen geperst hout.
Beste Marcel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles van begin tot einde goed verlopen is. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelde terrasoverkapping. In hout. Perfecte opvolging, en zeer vriendelijke aflevering. Plan voor opvolging bouw zeer duidelijk en alle bijkomende benodigdheden aanwezig. Prima verhouding prijs/kwaliteit.
Beste Clem, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als over onze service. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Materiaal is goed te bestellen op de duidelijke website. Levering zoals beloofd. Heb de onderdelen op maat gemaakt en ga deze binnenkort monteren. Heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat lukken!
Beste Koos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had alles bestel op maat. En is precies wat ik besteld had. De levering was prima in gepakt en kras vrij bezorgd. De bezorger was heel vriendelijk en heet mij bestelling tot op de plaats gezet waar ik het wilde, en dat was geen probleem.
Beste Bjorn, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Artikel besteld en keurig netjes geleverd. Lange aluminium strips zonder deukjes geleverd, dus goed verpakt
Beste R., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles van begin tot eind goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De houten constructie was gemakkelijker op te stellen dan het polycarbonaten dak. We zijn heel tevreden over dit zelfbouwpakket. Enige minpuntjes zijn dat de polycarbonaatplaten wel iets breder mochten gezaagd worden, want het was maar heel nipt werken. Voorgeboorde gaatjes zouden ook fijn zijn. De voorgeboorde gaatjes die er wél waren, waren te klein voorgeboord voor de bijhorende schroeven. De rubberslab voor het dak ontbrak, maar dit werd ons vooraf gemeld en snel nagestuurd. Ik raad deze firma aan iedereen aan die een mooie houten pergola wenst!
Beste Joke, Bedankt voor je review. En bedankt voor de feedback, daar kunnen we altijd van leren. Leuk om te lezen dat jullie ons aanraden. :) Veel plezier van de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk aan te brengen
Beste Albert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles goed geregeld
Beste Wessel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij overkapping van de veranda dit ook gebruikt
Beste Itze, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ook al heb ik mijn bestelling opgehaald, xxl direct had gelijk alles klaar liggen zodat ik de volgende dag al gelijk alles kon ophalen. Zo kon ik thuis snel weer verder met m’n klus.
Beste Yvonne, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer in onze showroom of website. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Teus, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als particulier 2 gezaagde platen polycarbonaat besteld. Kon deze volgende werkdag ophalen. Goed advies over bewerken platen.
Beste Erwin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe polycarbonaat platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kocht vroeger bij een concurrent die ik hier niet ga vermelden, mijn eerste aankoop bij XXL was in elk geval dik in orde, ook de levering (zelfs goed ingepakt, en niet enkel een plaat met wat plastic rond zoals bij die andere firma) Aanrader!
Beste Petur, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat je ons aan zou raden! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tja, simpelweg een herhaling van de titel van dit bericht: snelle levering, mooie producten en een eerlijke prijs!
Beste Myrddin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering, het product en de prijs! Veel plezier met je nieuwe boeiboorden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Klantenservice excellent. Prijzen ook. Levering ook zoals afgesproken
Beste Hélène, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tweede keer een bestelling geplaatst en beide keren verliep alles soepel en snel. Aanrader !
Beste AP., Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je al twee keer bij ons besteld hebt en dat beide keren alles soepel verlopen is. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een vlotte en snelle service. Het bouwpakket was in 1 dag geïnstalleerd en.in dag 2 was de constructie water&wind dicht.
Beste Herman, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het opbouwen van je overkapping zo vlot verlopen is. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering. Goed te verwerken en perfect op maat.
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie persplex helder voor overkapping besteld, netjes afgeleverd.
Beste Dolly, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe platen. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gevonden via internet mooie prijs snel geleverd Aanrader
Beste Pieter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je ons aan anderen zou aanraden. Veel plezier met je nieuwe tuinhuis en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Laast een overkapping besteld Werd snel geleverd en alles klopte wij zijn er blij mee!
Beste Tim, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe overkapping. Veel plezier ervan en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kanaalplaten van 310 cm besteld na 2 dagen keurig geleverd en niet duur. Goede site, niet duur en de spullen van perfecte kwaliteit
Beste Monique, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kanaalplaten. Veel plezier ervan en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De ene dag besteld de volgende dag in huis . Daktrim besteld voor ons huis in Spanje .. gelukkig viel mijn oog nog op de prijzige siliconen om het te monteren … sorry jongens die heb ik ergens anders besteld . Ik moet de producten nog monteren en dit gaat pas in November zijn dus daar kan ik nog niets over kwijt maar het is allemaal netjes verpakt dus ik verwacht geen problemen .
Beste Bruno, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je in ieder geval al tevreden bent over de levering, nu het product nog. Maar daar verwacht ik inderdaad ook geen problemen! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct