stipte levering en producten van goede kwaliteit.
Beste Marnix, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
perfect op maat en tijd
Beste Arnold, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
EPDM folie met een maat die juist paste voor het waterdicht maken van een gangpad langs een buitenmuur, werd snel geleverd.
Beste Yves, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier van het het nieuwe EPDM en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website Eenvoudige en duidelijke bestelprocedure Scherpe prijzen Snelle levering Materialen goed verpakt Maten correct Dikke aanrader!
Beste JQ, Bedankt voor je 10! En bedankt voor de complimenten, dat is nog eens leuk om te lezen! Veel plezier met de nieuwe gevelplaten en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Joop, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede service en snelle levertijd,ondanks vakantieperiodes
Beste Math, Bedankt voor je 10! En fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestelproces is eenvoudig en de klant blijft goed geinformeerd tot de levering die snel plaatsvindt. Ook een compliment aan de nette chauffeur die voor het transport heeft gezorgd. Het produkt voldoet volledig aan de verwachtingen.
Beste Sjaak, Bedankt voor je 10! En fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het product als over de bezorging. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik werk heel graag met wandpanelen marmerlook van XXL direct.
Beste René, Bedankt voor je 10 en wat fijn om te lezen dat je zo graag werkt met onze wandpanelen! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling kanaalplaten, serre dak zelf vernieuwd. Tevens i.v.m. lekkage nieuwe muurplaat aangebracht. Bestelling en levering prima verlopen. Platen hebben eerste hagelbui prima doorstaan. Genieten weer van nieuw dak op onze serre. Zijn zeer tevreden, kijken uit naar andere producten van XXL in de toekomst voor onze badkamer.
Beste Alphons, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te horen dat de kanaalplaten zo goed bevallen. Veel plezier met jullie nieuwe dak en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vandaag bestelt, morgen in huis. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden.
Beste Margriet, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super snelle levering, zeer netjes verpakt en uiterst tevreden met mijn product
Beste Leon, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je product. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke site, monster aangevraagd snel ontvangen en via QR code bestelling geplaatst. Alles perfect.
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
wandpanelen besteld. bovenverwachting snel geleverd. vooral om dat ze opmaat inclusief gaten voor douche waren. handig te plaatsen.
Beste Jasper, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi materiaal en zeer gemakkelijk verzaagbaar.
Beste Guy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze materialen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede en snelle levering
Beste Dennis, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima prijs voor compactplaten met nette rand (hier geen extra kosten voor laseren ipv zagen zoals elders)
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe boeidelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie en zeer snelle levering. Levering werd via de mail en sms aangekondigd. Heel tevreden met alles.
Beste Peter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze communicatie. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi product supersnel geleverd tegen een prima prijs.
Beste E. F., Bedankt voor je 10! Maar ik denk dat deze review bij het verkeerde bedrijf staat :) Wij verkopen namelijk geen bamboo barkrukken. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles ok
Beste Ruben, Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te bestellen in precies de gewenste maat en snel geleverd met voldoende materialen voor de montage. Handige handleiding erbij en ook filmpjes. Aanrader!
Beste Rene, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de overkapping die je hebt besteld. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
alles vlekkeloos verlopen. prima bedrijf
Beste René, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na aankoop geannuleerd en direct geld terug gestort in eerdere communicatie had ik al een bijzondere goede indruk gekregen van het bedrijf.
Beste Jtj, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je je ervaring met ons als positief hebt ervaren, ondanks dat je je bestelling geannuleerd hebt. Wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijke site om spullen te bestellen. Snelle levering! Alles prima op maat en keurig afgeleverd! Top!!
Beste Wouter, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijke bezorger. Snel geleverd.
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles werd mooi op maat gezaagd. Alle benodigdheden erbij. Super.
Beste Dominique, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en ons product. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct