Ik had het plan opgevat om een overkapping in de achtertuin neer te gaan zetten, dan zetten we in de winter daar wat spullen droog neer, maar in de zomer (met een tuin op het zuiden) zou dat wel snel erg warm worden. Om dit te voorkomen ging ik op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam op XXLDirect uit. Zij bieden opaal witte kanaalplaten aan die een aanzienlijk deel van het zonlicht tegenhouden. Daardoor wordt de tuin niet meteen donker, maar biedt het wel de gewenste schaduw. Het bestellen ging zeer makkelijk, de site is erg duidelijk en dat je meteen een compleet pakket koopt is echt top! Geen gedoe met wat en hoeveel heb ik nodig, mis ik nog iets, gewoon in één keer klaar. Twee dagen later stond de bezorger op de stoep, alles keurig netjes verpakt en geleverd. Met enige kluservaring is dit dak prima te monteren. De handleiding is duidelijk en als je alles goed voorbereid is, is het allemaal zo gemonteerd. Wel handig om dit even met twee personen te doen. Kortom, wij genieten nu van een prachtige overkapping waaronder het altijd droog is, die wel licht doorlaat, maar tegelijk ook schaduw biedt.
Hoi Patrick, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te lezen dat jullie zo veel plezier hebben van jullie nieuwe overkapping. En inderdaad, daar zijn de opaal witte kanaalplaten perfect voor: genoeg licht én schaduw. Geniet ervan, en we ontvangen jullie graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Op de zwaluwstaartverbindingen van de dakbalken na is het een prima bouwpakket! De verbindingen moesten helaas worden aangepast omdat de balken niet ver genoeg in de muurbalk gleden. Ook niet na wat druk. De overkapping heeft een mooie uitstraling en met de zwarte profielen is het een prachtige aanvulling op het zitgedeelte van ons gastenverblijf. Van de pallet wat voor het vervoer is gebruikt hebben we inmiddels een erg leuk hek gemaakt. Ter afscheiding en voor bloembakken.
Beste Diny, Bedankt voor je 10! Wat vervelend om te lezen dat de verbindingen niet pasten. Dit is normaal natuurlijk niet het geval. Ik begrijp uit je review dat het uiteindelijk gelukkig toch goed is gekomen. Leuk ook dat jullie de pallet hebben hergebruikt als hek! Veel plezier van zowel de overkapping als het hekje en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij XXL Direct heb ik gevelplaten besteld, die heel snel geleverd waren. De kwaliteit is goed. Fijn was ook dat ik de geschikte schroeven mee kon bestellen. Helaas is er geen mogelijkheid een geschikt boortje te bestellen, dat zou fijn geweest zijn.
Beste Monique, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze gevelplaten. We verkopen inderdaad geen gereedschap, maar gelukkig kan je zo'n boortje ook eenvoudig bij de bouwmarkt kopen. Veel plezier met de nieuwe gevelplaten en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na dat ik XXL DIRECT Een vraag had gesteld over een bepaald soort Rubber hebben hun mij gelijk geholpen.
Hoi Melvin, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door een van mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe overkapping en we ontvangen je graag nog een keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering , materiaal was netjes op maat.
Beste GJ., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen Snelle levering en opvolging Zo als het moet zijn !
Beste Frank, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelde wandpaneel op maat laten zagen, snelle levering, mooie kwaliteit voor een passende prijs.
Beste Collin, Bedankt voor je positieve review, daar worden we blij van! Veel plezier met je nieuwe wandpaneel en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste GA, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
goede kanten service maar een slecht retour beleid. Een foute bestelling gedaan gebeld na ontvangst dat ik een maat hogere daktrim nodig had en de andere retour geen probleem telefonisch gelijk nieuwe besteld en was zo geregeld en retour formulier zou ik ook krijgen na het printen van het retour formulier zag ik tot verbazing dat je zelf transport moet regelen (betalen snap ik ) terwijl de transporteur de nieuwe zending kwam brengen en makkelijk retour mee had kunnen nemen!!! voor mij een hoop geregel als zzp'er en voor hun letterlijk een belletje!
Beste Nathan, Bedankt voor je review en wat jammer dat je niet tevreden bent over onze retourservice. Het organiseren van de terugzending laten wij (bewust) over aan onze klanten, zodat ze zelf controle hebben over de beste en de meest voordelige retouroplossing. Afhankelijk van de grootte en/of het gewicht van een retourzending zijn er namelijk heel veel of juist niet zoveel verschillende mogelijkheden. We nemen je feedback zeker ter harte om te kijken hoe we onze klanten hier in de toekomst nóg beter bij kunnen helpen. Ik hoop dat dit e.e.a. verduidelijkt en wens je heel veel plezier met je mooie dak en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
2 trespa plaatjes besteld 1 was goed ander zat krassen. Keurig opgelost snelle reactie
Beste Janny, Dank voor je review en supervervelend dat er een kras op je HPL plaat zat. Omdat de plaat inmiddels is gemonteerd, zullen wij uit coulance 50% van deze plaat crediteren en vertrouwen erop dat dit een mooie oplossing is. Nogmaals excuses voor het ongemak en ik wens je een mooie dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
2 trespa plaatjes besteld 1 was goed ander zat krassen.
Het vervoer door UPS bleek een ramp. Ik heb er geen andere woorden voor. Van XXL goede support gehad. UPS heeft nooit wat afgeleverd ondanks hun berichten.. Ik zelf zal nooit meer iets met UPS van doen willen hebben.
Hoi Jan, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met UPS. Gelukkig heb je onze support wel als goed ervaren. Is het inmiddels opgelost? Zo niet, neem dan nog eens contact op met onze klantenservice, dan kunnen we samen nog zoeken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor een behoorlijk bedrag aan materiaal besteld echter was niet alles op voorraad dus later nog een bestelling geplaatst daar moest weer bezorgkosten voor betaald worden wat we na telefonisch contact voor de helft terug hebben ontvangen. Na onze werkzaamheden bleek dat we een plaat te veel hadden besteld, mailtje gestuurd of die teruggenomen kon worden maar dat kon alleen als we hem zelf terug brachten. We hebben het over een plaat van 3 meter! Dat we daar vervoerskosten voor zouden moeten betalen kan ik me voorstellen maar nu kwam het een beetje over van "zoek het maar uit". Uiteindelijk hebben we nu een mooie overkapping met ergens langs de kant een polycarbonaat kanaalplaat.
Beste Thess, Dank voor je review en jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Daar staan we juist om bekend! We hebben het even nagekeken en gezien dat je een retourformulier hebt aangevraagd. Ondanks dat de retourtermijn van 30 dagen al verstreken was, vonden wij het geen enkel probleem als je de extra kanaalplaat naar ons terug zou sturen, maar de retourkosten zijn bij ons altijd (voor alle klanten) voor eigen rekening, zoals beschreven in de voorwaarden. Dat doen wij bewust, zodat klanten zelf controle hebben over de beste en meest voordelige retouroplossing. Ik hoop dat dit e.e.a. verduidelijkt en wens je veel plezier met je mooie dak en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle en goede levering. Alles goed verpakt.
Hoi Klarina, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling keurig geleverd. Tijdens bouw van overkapping ontdekten we dat er een scheur zat in 1 van de staanders. Contact hierover gehad. We kregen per omgaande nieuwe staander. Top!
Beste Marijke, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er een scheur in de staander zat! Gelukkig is het goed opgelost. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Supersnelle service, goed verpakt met beschermfolie, afmetingen zoals gevraagd perfect in orde
Beste Patricia, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Douglas overkapping op maat besteld. Zeer snelle service en levering. Alles keuring netjes verpakt en geleverd. Duidelijke handleiding en een fantastische resultaat!
Beste Jarno, Bedankt voor je 10! En bedankt voor de complimenten :) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat je de handleiding als duidelijk hebt ervaren. Veel plezier met nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelde per ongeluk 2 binnenhoeken daktrim, ik werd gebeld dat dit ongebruikelijk is, dat klopt ook want ik had 2 buitenhoeken nodig, heel alert hebben ze aangepast perfect geregeld mijn complimenten.
Beste Roel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Zo'n foutje zit in een klein hoekje. Veel plezier met de nieuwe daktrimmen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed en snel bezorgd zal er in de toekomst zeker weer wat kopen
Beste Ton, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je helemaal niks aan te merken hebt op ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We werken al lange tijd met XXL press. Ze zijn altijd aardig, meedenkend en schakelen snel.
Beste, Bedankt voor jullie 10! Misschien staat deze review wel bij het verkeerde bedrijf. Wij zijn namelijk geen XXL press, maar XXL Direct :) Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voorbeeld van een perfect draaiend bedrijf! Van bestellen tot en met levering heel vlot. Bedankt.
Beste W., Bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je van begin tot eind zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super tevreden met onze overkapping zelfs toen bleek dat er een balk verkeerd ingepakt was hebben ze snel actie ondernomen.de volgende dag werd deze al nageleverd. ook de handleiding die erbij zit is duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Wij gaan lekker genieten van deze overkapping.
Beste W., Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons! Vervelend dat er een balk niet klopte, maar gelukkig is het snel opgepakt en opgelost. Geniet van jullie nieuwe overkapping en we ontvangen jullie graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zie regel hier boven
Beste Leon, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling was heel snel verzonden en ook heel erg goed ingepakt om beschadigingen te vermijden. Ik was aangenaam verrast!
Beste Lies, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo positief bent verrast. Veel plezier met je nieuwe aankoop en gefeliciteerd met jullie huwelijk! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Geweldige service en uitstekende klantenservice
Beste John, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons en onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en kwaliteit ook het transport bedrijf netjes afgeleverd
Beste Erik, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct