Makkelijk te monteren, alleen maar voordelen

Ik had het plan opgevat om een overkapping in de achtertuin neer te gaan zetten, dan zetten we in de winter daar wat spullen droog neer, maar in de zomer (met een tuin op het zuiden) zou dat wel snel erg warm worden. Om dit te voorkomen ging ik op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam op XXLDirect uit. Zij bieden opaal witte kanaalplaten aan die een aanzienlijk deel van het zonlicht tegenhouden. Daardoor wordt de tuin niet meteen donker, maar biedt het wel de gewenste schaduw. Het bestellen ging zeer makkelijk, de site is erg duidelijk en dat je meteen een compleet pakket koopt is echt top! Geen gedoe met wat en hoeveel heb ik nodig, mis ik nog iets, gewoon in één keer klaar. Twee dagen later stond de bezorger op de stoep, alles keurig netjes verpakt en geleverd. Met enige kluservaring is dit dak prima te monteren. De handleiding is duidelijk en als je alles goed voorbereid is, is het allemaal zo gemonteerd. Wel handig om dit even met twee personen te doen. Kortom, wij genieten nu van een prachtige overkapping waaronder het altijd droog is, die wel licht doorlaat, maar tegelijk ook schaduw biedt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak voor overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Geweldig

Prima overkapping

Op de zwaluwstaartverbindingen van de dakbalken na is het een prima bouwpakket! De verbindingen moesten helaas worden aangepast omdat de balken niet ver genoeg in de muurbalk gleden. Ook niet na wat druk. De overkapping heeft een mooie uitstraling en met de zwarte profielen is het een prachtige aanvulling op het zitgedeelte van ons gastenverblijf. Van de pallet wat voor het vervoer is gebruikt hebben we inmiddels een erg leuk hek gemaakt. Ter afscheiding en voor bloembakken.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het zitgedeelte bij de deur van ons gastenverblijf
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima

goed product, snelle levering

Bij XXL Direct heb ik gevelplaten besteld, die heel snel geleverd waren. De kwaliteit is goed. Fijn was ook dat ik de geschikte schroeven mee kon bestellen. Helaas is er geen mogelijkheid een geschikt boortje te bestellen, dat zou fijn geweest zijn.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? als gevelplaat
  • Beschrijf jouw ervaring met het product mooi en sterk materiaal
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Na dat ik XXL DIRECT Een vraag had gesteld over een bepaald soort Rubber hebben hun mij gelijk geholpen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Geweldig

Snel geleverd, volgens verwachting

Vlotte levering , materiaal was netjes op maat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plat dak
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed op maat en goed te verwerken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Makkelijk bestellen Snelle levering en opvolging Zo als het moet zijn !

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen oud glas garage raam
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima!

Perfect!

Bestelde wandpaneel op maat laten zagen, snelle levering, mooie kwaliteit voor een passende prijs.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Wand in de woonkamer

snel en efficient

• Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

snelle levering retour is slecht geregeld moet je zelf maar uit zoeken

goede kanten service maar een slecht retour beleid. Een foute bestelling gedaan gebeld na ontvangst dat ik een maat hogere daktrim nodig had en de andere retour geen probleem telefonisch gelijk nieuwe besteld en was zo geregeld en retour formulier zou ik ook krijgen na het printen van het retour formulier zag ik tot verbazing dat je zelf transport moet regelen (betalen snap ik ) terwijl de transporteur de nieuwe zending kwam brengen en makkelijk retour mee had kunnen nemen!!! voor mij een hoop geregel als zzp'er en voor hun letterlijk een belletje!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? dak
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed

Artikel was beschadigd

2 trespa plaatjes besteld 1 was goed ander zat krassen. Keurig opgelost snelle reactie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerkplaat boven achterdeur
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Trespa plaat na montage beschermfolie afgehaald en bleek krassen in te zitten.

Geweldig geholpen

Het vervoer door UPS bleek een ramp. Ik heb er geen andere woorden voor. Van XXL goede support gehad. UPS heeft nooit wat afgeleverd ondanks hun berichten.. Ik zelf zal nooit meer iets met UPS van doen willen hebben.

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Show
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Niks mis met het materiaal maar ik mis een stukje service

Voor een behoorlijk bedrag aan materiaal besteld echter was niet alles op voorraad dus later nog een bestelling geplaatst daar moest weer bezorgkosten voor betaald worden wat we na telefonisch contact voor de helft terug hebben ontvangen. Na onze werkzaamheden bleek dat we een plaat te veel hadden besteld, mailtje gestuurd of die teruggenomen kon worden maar dat kon alleen als we hem zelf terug brachten. We hebben het over een plaat van 3 meter! Dat we daar vervoerskosten voor zouden moeten betalen kan ik me voorstellen maar nu kwam het een beetje over van "zoek het maar uit". Uiteindelijk hebben we nu een mooie overkapping met ergens langs de kant een polycarbonaat kanaalplaat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Even uitzoeken

Goede ervaring

Snelle en goede levering. Alles goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor mijn veranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede ervaring
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Bestelling keurig geleverd. Tijdens bouw van overkapping ontdekten we dat er een scheur zat in 1 van de staanders. Contact hierover gehad. We kregen per omgaande nieuwe staander. Top!

• Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Supersnelle service, goed verpakt met beschermfolie, afmetingen zoals gevraagd perfect in orde

• Beschrijf jouw ervaring met het product Super

Top kwaliteit douglas overkapping

Douglas overkapping op maat besteld. Zeer snelle service en levering. Alles keuring netjes verpakt en geleverd. Duidelijke handleiding en een fantastische resultaat!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Veranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top

Toppers zijn het

Bestelde per ongeluk 2 binnenhoeken daktrim, ik werd gebeld dat dit ongebruikelijk is, dat klopt ook want ik had 2 buitenhoeken nodig, heel alert hebben ze aangepast perfect geregeld mijn complimenten.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Top bedrijf niks op aan te merken

Goed en snel bezorgd zal er in de toekomst zeker weer wat kopen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor de tuin
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed en mooi product
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Fijn bedrijf, ‘‘s ochtends een tekening sturen en ‘‘s middags klaar.

We werken al lange tijd met XXL press. Ze zijn altijd aardig, meedenkend en schakelen snel.

Subliem

Voorbeeld van een perfect draaiend bedrijf! Van bestellen tot en met levering heel vlot. Bedankt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzet raam tbv. Isolatie
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel goed.

Super tevreden

Super tevreden met onze overkapping zelfs toen bleek dat er een balk verkeerd ingepakt was hebben ze snel actie ondernomen.de volgende dag werd deze al nageleverd. ook de handleiding die erbij zit is duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Wij gaan lekker genieten van deze overkapping.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als buitenkamererbaar
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed handteerrbaar en mooi
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed en snel geleverd en netjes verpakt

Zie regel hier boven

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Veranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Netjes op maat geleverd

Heel goed!

Mijn bestelling was heel snel verzonden en ook heel erg goed ingepakt om beschadigingen te vermijden. Ik was aangenaam verrast!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Welkomsbord voor mijn huwelijk
  • Beschrijf jouw ervaring met het product De plexiplaat zag er mooi en krasvrij uit.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Geweldige service en uitstekende klantenservice

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdak
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Alle materialen waren uitstekend

Goed product

Snelle levering en kwaliteit ook het transport bedrijf netjes afgeleverd

PvmG Oranje 9

6666 LV Heteren