Besteld en binnen 4dagen geleverd. Dat was zelfs op zaterdag met aardige chauffeur.
Beste Martien, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
geen opmerkingen
Beste Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling is binnen 3 dagen geleverd de kwaliteit van levering en het hout is zeer goed!
Beste Remco, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig afgeleverd, zeer compleet, gemakkelijk te monteren door duidelijke montage-instructie.
Beste Roland, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerste en zeker niet de laatste keer dat wij bij de firma XXL Direct BV een bestelling zullen plaatsen. Deze firma werd door ons al aan anderen aanbevolen. Doe zo verder!
Beste Rudi, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast over ons bent! Veel plezier van jullie nieuwe aankoop en we ontvangen jullie graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie is dat je naar wens kunt configureren en je een duidelijke 3D afbeelding hebt met alle maten. Pakket conform afspraak geleverd ,zelfs door de chauffeur gebeld de avond voorafgaand aan de levering. Pakket was compleet. Door 2 handige kennissen is vervolgens alles samengebouwd die zeer tevreden waren over de kwaliteit en maatvoering , met een prachtig eindresultaat.
Beste Hubert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze configurator, de bezorgen en natuurlijk de overkapping zelf! Geniet ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor badkamer en badkamer. Werkmensen hadden 1 paneel fout gesneden. Met spoed is een nieuwe gemaakt zodat deze gemonteerd kon worden en ik de volgende dag kon overhuizen
Beste Karin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer snelle en goedeverwerking van mijn bestelling.
Beste Harry, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd.
Beste Henk, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super snelle service. Op maandag de bestelling geplaatst en op woensdag al telefoon voor de levering. Volledig goed op maat geleverde overkapping met een handige montage instructie. Zeer tevreden.
Beste Nicky, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gewoon goed, op tijd en vriendelijk
Beste Domingo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Was al bekend met XXL Direct en wederom tevreden over de levering.
Beste JR., Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al vaker hebt besteld. Veel plezier van je nieuwe carport en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles prima op maat afgeleverd.
Beste Jos, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben het dak gekocht ,van 4m lang en 2.50 diep ,zijn er zeer tevreden mee ,er was alles erbij tot aan de kit toe Een zeer goede beschrijving ,ook voor mensen die nog nooit zoiets geplaats hadden Dit is echt een super aanraden Dank je wel XXL Direct
Beste Sophia, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe overkapping! En fijn dat alles, inclusief de beschrijving, zo goed is bevallen. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling geplaatst, snelle geleverd en precies op maat gemaakt. Toppie. Reeds diverse bestelling geplaatst en altijd tevreden over het geleverde product en het nakomen van afspraken.
Beste Huib, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je meerdere bestellingen hebt geplaatst. Veel plezier van je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Motley, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, precies gekregen zoals omschreven, op maat gemaakte en gezaagde veranda, met bouwtekeningen erbij, in 1 dag in elkaar gezet. Goede kwaliteit, zijn er heel blij mee
Beste Mark, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons en het opbouwen van je nieuwe overkapping. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wat een geweldige klantvriendelijke onderneming is dit. Ik bestelde 2 panelen voor in de douchecabine, tijdens transport waren ze op 1 rand iets beschadigd. Gelijk gebeld, 1 kon wel achter de andere vallen,de tweede zouden ze nieuw toesturen. Ik had daar geen zin in om daar op te wachten, dus ik heb het er licht uit gevijld je ziet het nauwelijks. Ik kreeg hierop een mooie korting. Hoe fantastisch is dat. Geen gezeur maar daadkracht. Fantastisch.
Beste Wietze, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat je wandpanelen zijn beschadigd tijdens transport. Gelukkig hebben mijn collega's het naar tevredenheid op kunnen lossen. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles klopt volgens het internet mooie gelakte dakranden aan een goede en correcte prijs kwaliteit
Beste Sven, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer vlot en netjes
Beste Martien, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had iets fout bestelt en bij de volgende bestelling kreeg ik de vervoerskosten terug zonder dat ik daar naar vroeg.
Beste Martin, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
product bevalt erg goed en de levering was snel
Beste Iris, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat het product zo goed bevalt. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Netjes en optijd
Beste Stefan, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te monteren, de oplossing voor nare voegen, en in een korte tijd.
Beste A.h., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen en snel geleverd op maat
Beste Andries, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct