douchepanelen zelf geplaatst. was n fluitje van n cent met dit materiaal
Beste Theo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je het monteren van de wandpanelen als zo eenvoudig hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe doucheruimte en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Chauffeur vriendelijk en behulpzaam, prima.
Beste Lambert, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en over de chauffeur. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Panelen besteld hier voor boven het bad/douche. Na contact opgenomen met de helpdesk ivm hoe afmetingen doorgeven goed geholpen geweest! Panelen zijn heel degelijk en makkelijk te boren. Mooie zaagsnede en goed verpakt!
Beste Gunther, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je onze klantenservice behulpzaam en goed hebt ervaren. Veel plezier van de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ze helpen je netjes . Je kan monsters halen of op laten sturen zo dat je kan kijken welke paneel het beste past in het totaal plaatje . Gewoon goed bedrijf
Beste Henk, Bedankt voor je 10! Fijn dat je onze samples als handig hebt ervaren. Ze helpen inderdaad om een goed beeld te krijgen van de panelen. Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Netjes op tijd geleverd. Mooie prijs. Bedankt.
Beste Marcel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze prijzen en levering. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
keirug verpakt en netjes bezorgd zonder schade
Beste ruud, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super geholpen en direct besteld
Beste Willem, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Doen wat wordt beloofd
Beste J., Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijk om te bestellen, met een duidelijk overzicht op de site.
Beste Robert, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke website, product keurig verpakt en snelle levering
Beste Ingrid, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering ervan. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling lag keurig klaar. Werd prettig geholpen Spullen waren keurig ingepakt Volgende keer weer xxl
Beste Jaap, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo'n fijne ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Levering op tijd spullen zoals verwacht
Beste Berrie, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het product was makkelijk en eenvoudig te bestellen. Snel geleverd goed verpakt klasse
Beste Gerrit, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
goede begeleiding in aankoop goede afhandeling bij verkeerde levering zeer goed product
Beste Johan, Bedankt voor je 10! Fijn dat je van aankoop tot bezorging zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
we waren nog niet helemaal uit de kleur en kregen een mooi proefpakket nu nog even kijken wat we echt gaan doen
Beste Jeanet, Bedankt voor je 10! Fijn dat jullie het sample pakket als zo handig hebben ervaren. Succes met de keuze en we helpen jullie natuurlijk graag verder! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
materiaal wordt zeer goed verpakt en snel geleverd. Mooi afgewerkt en exact op maat.
Beste Frank, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met zowel ons als de vervoerder. Veel plezier met je nieuwe carport en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Netjes geleverd
Beste Jacques, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt en op de juiste maat gesneden. Ik heb nu een mooi helder raampje in mijn zelf gemaakte houten schuurtje.
Beste Dennis, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe raampje in je schuur en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles perfect geregeld en super in gepakt. Echt een top bedrijf. Ik heb al diverse bestellingen gedaan afgelopen 3 jaar maar altijd verbaast het mij weer. Super en vijf sterren meer dan verdiend. Eigenlijk 6 sterren. Mvg. Theo Hinrichs.
Beste Theo, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent over ons dat je al vaker bestellingen bij ons hebt gedaan. Veel plezier weer met je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zitten al op mijn veranda dak. Perfect en zeer tevreden met snelle levering voor een nette prijs.
Beste Johan, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Platen had ik besteld voor mijn kerstdorp af te schermen voor de katten. Helaas kwamen deze beschadigd aan. 1 telefoontje en alles werd opnieuw gemaakt en netjes geleverd. Zou ze zeker aanbevelen en nog opnieuw bestellen
Beste Kimberly, Bedankt voor je 10! Wat jammer dat de platen eerst beschadigd geleverd werden. Gelukkig is alles netjes opgelost. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, goed product.
Beste Erik, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer netjes verpakt Zaagsnede zonder schade
Beste Luck, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe panelen en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle en correcte levering ! Toch altijd afwachten als je op internet besteld, maar dit was een schot in de roos. Prijs/kwaliteit top!
Beste Inge, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo positief over ons bent. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Scheuren in het hout, verkeerde maat, bestellingsproces onduidelijk, verkeerde maat, handleiding onvolledig, scheef gezaagd. Diverse aanpassingen door ons zelf waren nodig om hier nog wat van te maken. Jammer.
Beste I, Dank voor je review en wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent; dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn collega hjeeft inmiddels contact opgenomen, om te kijken wat er precies is gebeurd en hoe we tot een mooie oplossing kunnen komen. Helaas wilde je daar niet aan meewerken, maar ons aanbod blijft staan om hier samen naar te kijken. Ik wens je nog een mooie dag! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct