E muito boa Material fantástico
Olá João, Obrigado pela sua opinião! É ótimo ler que está tão satisfeito connosco! Desfrute da sua nova compra e esperamos vê-lo da próxima vez na nossa loja virtual! Com os melhores cumprimentos, Fenna - Serviço ao cliente XXL Direct
Zeer tevreden prima prijs en vlotte levering
Beste Daniel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de prijs als de levering. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Door persoonlijke aandacht de juiste op maat opdracht kunnen formuleren. Snelle levering ook.
Beste Ton, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het pakket is voor de deur afgeleverd. 2 dozen bovenop. Er zat geen plastic omheen. Goed voor het milieu. Ik heb er zelf een zeil overheen gelegd. Alles was goed gezaagd. Een klein puntje , voor wat betreft de afwatering. Ik had er graag de bochten en t- stukken bijbesteld. Voor de rest was alles prima. Het bestellen en de maten op de site was erg makkelijk.
Beste Joep, Bedankt voor je 10! En bedankt voor je feedback. We hebben inderdaad geen bochten en t-stukken. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super vriendelijk geholpen. Snel geleverd en perfect materieel
Beste Wendy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen als wij een dak moeten repareren als de prijzen dan netjes zijn net zoals deze bestelling - levering ging super je wordt vooraf duidelijk geinformeerd wie dat er komt en zelfs op uur en tijd = dus makkelijk ivm plannen.
Hoi Raymond, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, prijzen én levering. Veel plezier met het nieuwe dak! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfecte kwaliteit en levering
Beste Albert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als de levering van ons product. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi bouwpakket. Was in het begin wel een beetje puzzelen maar daarna ging het vlotjes.
Beste Hans, Bedankt voor je 10! Goed om te lezen dat het in elkaar zetten uiteindelijk vlotjes verliep en dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met de nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Balken en planken mooi en goed recht. Binnen 2 dagen gelevert door een vriendelijke chauffeur.
Beste J-D, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe dakkapel en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prettige ervaring hoe het ook kan!
Beste Frans, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe raam en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zowel het materiaal, maatvoering en snelheid van levering zijn zeer goed.
Beste Ed, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Correct en netjes afgeleverd, de chauffeur heeft ook nog geholpen de pakketten in de tuin te zetten.
Beste Herman, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met jullie nieuwe dak en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering, goed product.
Beste B.M., Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe hobbykas en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie strakke kunstof platen, makkelijk te verwerken en meteen strak en mooi resultaat!! Makkelijk te bestellen en snelle service
Beste Roy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kunststof platen! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles correct op de juiste doorgegeven maten
Beste L., Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alle materialen zijn netjes agfgeleverd, een deel van de levering heb ik al gemonteerd, een ander deel n.l. het pakket met polycarbonaatplaten en bevestigingsmaterialen staat nog ingepakt. Dit wordt pas na september gemonteerd. Het staat nog netjes ingepakt. Ik ga er echter vanuit dat het wel in orde zalzijn gezien de rest van de levering er goed uitziet.
Beste Jacob, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je nu al zo tevreden bent. Straks als de terrasoverkapping helemaal staat verwacht ik dat je nog gelukkiger bent. :) Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig geholpen en netjes geleverd
Beste Gerard, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door mijn collega's. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na een overkapping besteld te hebben was deze snel binnen, èèn polycarbanaatplaat was verkeerd geleverd, gebeld hoe dit kan worden opgelost waarbij ik vriendelijk en kosteloos werd geholpen, helaas was de plaat die werd geleverd te groot waarop er wederom een nieuwe plaat werd besteld. Ondanks deze rompslomp zou ik xxl direct toch aanbevelen vanwege vriendelijkheid en snelle service!
Beste Leonard, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het twee keer is misgegaan.. Ik begrijp je frustratie. Gelukkig is het uiteindelijk toch goed opgelost. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
ontzettend goed verpakt !! snelle levering en op tijd. trespa schroeven zijn niet meer wat ze waren, kwaliteit is achteruit gegaan helaas.
Beste Joke, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! We proberen de kwaliteit van al onze producten zo hoog mogelijk te houden. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer prettig nette informatie.
Beste Ruud, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je je ervaring met ons als zo positief hebt ervaren. Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben onze veranda vrijdag eind van de dag besteld en woensdagochtend werd ie al geleverd. Compleet met goede duidelijke omschrijving en alles prima op maat gemaakt. Ik zal niet snel een referentie schrijven maar dit bedrijf is het zeker waard.
Beste Marco, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over zowel onze service en met de veranda natuurlijk. Veel plezier van jullie nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Fijn telefonisch contact voor advies en een mooi compleet dakje besteld op tijd aan gekomen goed verpakt en alles netjes op maat gezaagd en belangrijk het klopte allemaal.
Beste Hennie, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je het contact met ons als prettig hebt ervaren en je blij bent met het dak! Veel plezier ermee en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Op de website wordt alles keurig gepresenteerd, met goede suggesties om de bestelling compleet te maken. Goede kwaliteit daktrim werd netjes verpakt geleverd. Snel en volgens afspraak.
Beste René, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je je ervaring met ons als positief hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe daktrim en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed en snel geleverd kwaliteit !
Beste Bas, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit valt zeer tegen , pas vorm met het in elkaar zetten is niet optimaal .
Hoi Ben, Weet je zeker dat je deze review op de juiste plek hebt geschreven? Ik zie in je review dat je het gaat gebruiken voor de badkamer wastafel, maar in ons systeem zie ik dat je spullen voor een polycarbonaten dak hebt besteld. Zou je de review kunnen verwijderen? Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct