Een zeer complete levering van ons pakket om een overkapping te bouwen. Alles inclusief van hout, dakbedekking, lijm, schroeven etc.
Beste John, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima ervaring kwaliteit - prijs niveau is goed afmeting exact wat ik op had gegeven Top
Beste Michel, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Correcte levering. Dacht dat er een onderdeel ontbrak. Mail gestuurd naar klantenservice en na 30min telefoon ontvangen en alles in orde gemaakt.
Beste Marc, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
handleiding een beetje verbeteren.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! En bedankt voor je feedback. Als je concrete verbeteringen hebt voor onze handleiding, dan kan je deze doorsturen naar onze klantenservice via [email protected], daar worden we alleen maar beter van! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Optijd geleverd en keurig verpakt
Beste Gerard, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het enige advies/tip betreft de mogelijkheid om de toplaag (voorzijde) te beschermen tegen krassen door deze te voorzien van een folie (zoals bij de achterzijde het geval is) welke na het plaatsen van de platen verwijderd wordt. Nog meer veiligheid tegen beschadigingen.
Beste R., Bedankt voor je 10! En bedankt voor je feedback. Omdat we deze wandpanelen zelf printen is de folie aan de voorzijde van de plaat verwijderd. Wellicht dat we hier in de toekomst nog een nieuwe laag folie over aan kunnen gaan brengen. Veel plezier met je nieuwe badkamer en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Binnen een weekje geleverd. Mooie kwaliteit hout. Paar kleine tipjes: Ik zou een YouTube filmpje per fase van het installatieproces maken. Uitgebreid en in details. Ik vond het soms lastig inschatten met de installatiehandleiding. Wat er precies gedaan moest worden. Vooral omdat ik afweek van de standaard door de veranda tegen een zijmuur te plaatsen. En de midden staander 50 cm naar rechts. Ik heb de lasnaad daarmee omgedraaid omzo een stevigere constructie te krijgen. Daarmee zijn de inkepingen in de dwarsbalk aan de andere zijde gekomen. Hoe te installeren met een staander uit het midden was voor mijndusbwat uitzoeken. En weet ik niet zeker of het omdraaien van de lasnaad nodig was voor de stevigheid. Verder zeer tevreden met het resultaat en het gemak van installeren
Hoi Floris, Bedankt voor je review! We nemen je feedback mee voor toekomstige aanpassingen in de handleiding en een eventuele video. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling plexiglas platen werd snel uitgevoerd en goed verpakt thuis bezorgd. De platen zijn precies op maat en zijn voorzien van beschermende folie.
Beste Andre, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met de je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling is het glas super snel en netjes verpakt geleverd
Beste Henk, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
prima product en snel geleverd
Snelle levering voldoet aan onze wensen
Beste Lucien, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen! Veel plezier met jullie nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Er is precies geleverd wat er was besteld.
Beste Marinus, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed en compleet een aanrader
Beste Elias, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je ons aan zou raden aan anderen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kit en Dak folie op maat besteld Met een paar dagen kon ik het Dak al dicht leggen
Beste C P., Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en de snelle levering. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie wandpanelen voor in mijn badkamer en wc
Beste David, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede service, snelle levering en de wandplaten geven mijn badkamer een super chique uitstraling!
Beste Paul, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de nieuwe uitstraling van je badkamer. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling lang over getwijfeld omdat het best grote bedragen zijn die je overmaakt voor hun producten en toch gedaan ( vertrouwen) en kreeg het netjes binnen maar het muur profiel was deels geknikt ik dacht pfffffffff daar gaan we maar melding gemaakt en fotos op gestuurd en kreeg mail het zou geregeld worden, binnen een week had ik een nieuw profiel, top dus. Hieraan zouden heel veel andere ondernemers een voorbeeld aan kunnen nemen, dit wekt vertrouwen en beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Beste Arnold, Bedankt voor je 10 en wat een fijne review om te lezen. Vervelend dat het profiel geknikt was, maar gelukkig is het goed opgelost door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het zijn mooie platen, strak op maat gezaagd. Eenvoudig te plaatsen en bewerken. De afwerkstrips waren niet op voorraad, maar konden niet zonder verzendkosten nagestuurd worden en ik kon ze daardoor ook niet meebestellen in de order. Ik had het wel netjes gevonden dat op een order van 1500€ ze de niet voorradige strips zonder verzendkosten hadden opgestuurd.
Beste Milan, Bedankt voor je eerlijke review. Ik begrijp je frustratie dat de profielen niet meteen of later zonder verzendkosten besteld konden worden. De enige optie om zonder verzendkosten te bestellen zou zijn geweest om de platen tegelijkertijd met de profielen (en dus later) te bestellen. Ik wens je voor nu erg veel plezier met de nieuwe wandpanelen. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zie boven
Beste Ruud, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima levering op tijd en op maat
Beste M., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het was voor mij een onbekende leverancier, maar ze verdienen een 10. Makkelijk bestellen op maat, alles klopte, pakket was compleet met heldere beschrijving. Zelfs alle schroeven waren erbij. T was makkelijk te verwerken. Top leverancier.
Hoi Marion, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was en dat je ondanks dat je ons niet kende toch voor onze overkapping hebt gekozen. Heel veel plezier van de overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Website prima te volgen bestellen daardoor makkelijk daarna levering ook snel en keurig voor mij top bedrijf
Beste Alexander, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super kwaliteit van de wandprofielen en vakkundig op maat gezaagd. Top Klasse!!!
Beste Peter, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Leuk om te horen. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We kochten een achterwand voor het toilet ivm vervanging van het spoelgedeelte. Plaat werkt de wand keurig af. Paar keer telefonisch contact met XXL gehad. Snel te woord gestaan. Eén minpuntje, mij werd niet verteld dat niet álle platen op maat worden gezaagd.
Beste Cornelis, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je goed contact hebt gehad met onze klantenservice. Vervelend dat je niet op de hoogte was dat niet al onze platen op maat worden gezaagd. Onze klik-wandpanelen koop je inderdaad per stuk en niet per vierkante meter. Zo te lezen is het gelukkig wel goed gekomen met het monteren van de plaat. Veel plezier met de nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
bestelling gaat super makkelijk levering heel snel product prima bezorging keurig gewoon helemaal niks op aan te merken dus!
Beste Linda, Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons en onze producten hebt gehad! Veel plezier met de nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct