Ben zeker tevreden over het geleverde materiaal, wel 1 opmerking, ik werk graag "op de millimeter" en de gevraagde maten konden wel een 3-4 millimeter verschil hebben.... juist daarvoor een sterretje minder...
Hoi Tom, Bedankt voor je review en feedback. Normaal gesproken horen al onze platen op de millimeter nauwkeurig te zijn, dus het is vervelend dat deze er net iets naast zaten. Hopelijk heeft het geen gevolgen gehad voor je project, anders kan je nog even contact opnemen zodat we kunnen kijken hoe we het op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Jammer dat je een bedrijf als XXL Direct niet meer sterren kan geven, want dit verdienen ze absoluut. Na lang zoeken kwamen wij hier terecht, voor een Douglas houten terrasoverkapping op maat. Er zijn maar weinig bedrijven die het op maat kunnen leveren, of je betaald de hoofdprijs ervoor. Via de website is het makkelijk te bestellen met bij alles een duidelijke uitleg. En uiteindelijk viel het ons qua prijs heel erg mee. Op zondag besteld en woensdag al in huis. Groot pakket, en alles goed ingepakt. Kwaliteit van elle materialen is uitstekend, mooi hout. Ook een compleet boekje met alle stappen wordt erbij geleverd. Het is tenslotte een bouwpakket. Binnen een dag stond het houten frame, inclusief poeren. Ik kwam er alleen achter dat het muurprofiel te kort was? Je hebt gelijk contact als je belt, en je wordt zeer vriendelijk geholpen. Zonder kosten werd er een nieuw profiel opgestuurd, wat ook snel in huis was. Pluspunten voor de service en klantvriendelijkheid dus. Het was even stoeien met de polycarbonaat platen van 3,5 meter maar wij zijn ontzettend blij met onze overkapping. Mocht je dus een overkapping zoeken dan gewoon naar XXL Direct gaan. Goede kwaliteit, prima service en klantvriendelijkheid. En uiteindelijk ook leuk geprijsd als je het gaat vergelijken met andere bedrijven.
Hoi John, Wat een leuke review, hier worden wij nu blij van! Vervelend dat het muurprofiel te kort was, maar zo te lezen is het gelukkig helemaal goed opgelost. Fijn om te lezen dat alles verder helemaal duidelijk was. Veel plezier met jullie nieuwe overkapping en we ontvangen jullie graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Top perfect op maat, goed verpakt met de nodige bescherming, heldere communicatie
Beste Patrick, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een dag na mijn bestelling via internet had ik de spullen al in huis. Goede kwaliteit, goed verpakt. Wat een mooi bedrijf, XXL Direct. Met ook een zeer overzichtelijke website. Mijn complimenten. Jacqueline
Beste Jacqueline, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over je ervaring met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestellen, duidelijkheid website, vlotte afhandeling, snelle levering, aardige mailuitwisseling, goede verpakking, kwaliteit product, voor alles een 10. Dankjewel.
Beste M., Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent, daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd, duidelijke afleverdatum/ tijd. Er was een schade ontstaan tijdens transport aan een polycarbonaatplaat, 1 email en telefoontje met de klantenservice ( waar je zonder moeite iemand aan de lijn krijgt) was voldoende im direct een nieuwe toegestuurd te krijgen.
Beste Maus, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er schade is ontstaan aan je plaat, maar gelukkig hebben mijn collega's bij de klantenservice je goed kunnen helpen. Zo goed zelfs, dat je ons 6 sterren had willen geven :). Bedankt en veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Ram, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke omschrijving, communicatie en levering.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je alles van begin tot einde als positief hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice
Na een aanvankelijk stroef verlopen eerste contact zijn we benadert door de verkoper waarbij we vermeld hebben dát het eerste kontakt stroef was verlopen. Daarbij werden we metéén uitgenodigd hen te bezoeken. Tijdens dat bezoekzijn we door 3 personen geholpen om de bestelling goed in het programma in te voeren Nadien is levertijd overeen gekomen en alles is verder naar wens verlopen. Gewoon; doen wat je beloofd hebt! Bedankt XXL.
Beste Cecile, Bedankt voor je review! Jammer dat het eerste contact stroef verlopen is. Gelukkig is dat met een bezoek aan de showroom goed verholpen en is daarna alles naar wens verlopen. Veel plezier met jullie nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelde hpl platen zeer nauwkeurig op maat geleverd en zorgvuldig verpakt.
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe boeidelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas maatwerk besteld. Zeer snelle levering en correct uitgevoerd door transporteur.
Beste M., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en ons product. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb de badkamer in verschillende stappen gerenoveerd en bij elke bestelling was er een snelle levering. Ook is het heel eenvoudig werken met de panelen. Kortom, een aanrader!!
Beste Wesley, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad en ons ook aan zou raden aan anderen. Veel plezier met je nieuwe badkamer en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
A
Beste Ivan, Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor alles een 10!
Beste J., Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hallo allemaal, Et was snel geleverd, er zaten veel en soms ook grote noesten in of gaten als die eruit waren. Verder goed.
Beste David, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Hout is een natuurproduct en daar kunnen noesten in zitten, daar kunnen we helaas niets aan doen. Heel veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Fantastisch klantenservice
Beste Lucas, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Vele plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Lees hierboven.
Beste, Bedankt voor je review en de complimenten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Trespa besteld. Op maat. Goede kwaliteit. Precies op maat en keurig verpakt op tijd geleverd. Prijs /kwaliteit perfect.
Beste Silvia, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe boeiboorden en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Op maat gemaakt polycarbonaat dak besteld. Binnen 3 werkdagen geleverd. Een gebruiksvriendelijke site en gemakkelijk te bestellen.
Beste Martin, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je van begin tot einde een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
snelle levering ,transparant,niet duur
Beste Robert, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Twee verschillende kleuren en op maat gezaagde trespa platen besteld. Deze zijn snel geleverd en perfect op maat, geleverd met een transporteur die keurig op het afgesproken tijdstip voor de deur stond, Platen waren goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Kortom TOP !
Beste Hans, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Had 1 hpl paneel met afwijkende kleur , XXL wilde mijn hele bestelling terugnemen en opnieuw leveren , was niet nodig , hebben 3 panelen opnieuw geleverd, super service helemaal top
Beste Piet, Bedankt voor je 10! Vervelend dat de kleur van een plaat niet klopte. Gelukkig is er een passende oplossing gevonden. Veel plezier met je nieuwe gevelplaten en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering. Kompleet. Goede omschrijving. Goed op de hoogte gehouden van Wanneer alles geleverd wordt Kortom TOP.
Beste Martin, Bedankt voor je 10! En bedankt voor je complimenten. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt. Alles was in orde.
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Drie grote platen besteld alles op maat laten zagen, en binnen twee dagen in huis alles zeer goed verpakt kan echt met vervoeren niets fout gaan. Zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
Beste Gerrit, Bedankt voor je 10! Goed om te lezen dat alles van begin tot einde helemaal goed verlopen is. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct