Product is heel mooi. De opgegeven afmetingen kloppen volledig. Plaatsing super makkelijk. Tevreden ! Gezien de wand als spatwand in de keuken wordt gebruikt, dienden er nog stopcontacten te worden uitgezaagd. Met een multitool gaat dit super eenvoudig. Wel uiteraard goed meten voordien.
Beste Rik, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles helemaal goed is gegaan en dat je het plaatsen als makkelijk hebt ervaren. Veel plezier met de nieuwe spatwand en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na bestelling snel geleverd. Ook makkelijk contact met een medewerker van het transportbedrijf betreffende het moment van levering.
Hoi Ronald, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met de levering. Veel plezier met de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles netjes volgens afspraak geleverd
Beste Jozef, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Veel plezier met je nieuwe douchewanden en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
klantvriendelijk, goed advies en vlotte levering.
Hoi Jac, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe douche en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik ben tevreden met het dak van XXL Direct
Beste Chingon, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met het nieuwe dak en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede website, snelle afhandeling en zelfs op zaterdag afhalen!
Beste Marco, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Fijn bedrijf. Sneller geleverd dan verwacht. Prima prijs en kwaliteit
Beste Patrick, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alleen had ik platen van dezelfde maat welke apart waren verpakt met andere maten dit was wat lastig controleren ,maar verder was t allemaal keurig op maat en keurig verpakt.
Beste R., Bedankt voor je review en voor je feedback! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Was niet gemakkelijk voor het verzagen
Beste Danny, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Nadat we vorig jaar ons dak van de achterbouw geplaatst hadden waren we ineens ook op zoek naar een transparant afdak voor aan het schuifraam. We waren via google op XXL direct terechtgekomen. Deze een beetje twijfelachtig besteld en bij plaatsing merkte ik onmiddellijk de kwaliteit en de degelijke bescherming van de panelen. Ik moest deze panelen ook verzagen en heb in het verleden al problemen gehad met transparante panelen die zeer broos, breekbaar en moeilijk inkortbaar waren. Deze panelen waren echt top, geen broos materiaal en echt heel makkelijk inkortbaar met een simpele decoupeerzaag. Het dak ligt nu een jaar en heeft al saharastof, stormen en hagelbuien doorstaan. Ze blinken nog zoals nieuw. Dit vorige maand heb ik een totaalrenovatie gedaan van de badkamer met bijhorende wandpanelen voor bad/douche. We waren opnieuw opzoek via google en kwamen al snel op XXL direct uit. Zonder twijfel hebben we 4 kleurstalen besteld en waren bij levering direct overtuigd van de kwaliteit. Ondertussen zijn de panelen geplaatst (uitsparingen gezaagd met een multitool was super makkelijk)en veelvuldig gebruikt. Het water druppelt op de panelen en rolt er moeiteloos af. Ze blinken ook heel luxueus. Zeer tevreden van. Als ik een minpunt moet geven, we hadden 1 extra paneel nodig van 170x50cm voor onder het bad omdat we bij x2o iets verkeerd hadden besteld, daar hebben we 30€ verzending op moeten betalen. Maar niet getwijfeld, en met plezier en vetrouwen gekocht
Beste garage Govaerts, Wat een leuke review om te lezen! Bedankt voor alle mooie complimenten en wat fijn dat jullie zoveel vertrouwen hebben in ons en in onze producten. Heel veel plezier met zowel het afdak als met jullie nieuwe badkamer. We ontvangen jullie graag en met veel plezier nog eens in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Sterk duurzaam materiaal
Beste Joris, Bedankt voor je 10! Fijn dat we je met de juiste materialen hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering en de gevraagde maten kloppen precies
Beste Jcn, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wij hadden hoeken besteld voor randafwerking van onze schuur. Blijkbaar heb je binnenhoeken en buitenhoeken. We hadden binnenhoeken besteld en ze belden ons op of dit wel klopte. Want dat komt eigenlijk nooit voor dat je er dan 4 besteld. Heel blij met mensen die meedenken.
Hoi Jasper, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat mijn collega jullie goed heeft weten te helpen. Veel plezier met jullie nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Leverd zoals beloofd snel! Artikelen zijn van mooie kwaliteit
Beste Marja, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na een paar telefoonades enthousiast geworden voor XXL. De voorlichting, informatie is perfekt
Beste Henri, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat we je (telefonisch) zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering. Goed verpakt.
Beste Cor, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
a recommander
Cher Carl, Merci pour votre 10 ! Nous sommes ravis que vous nous recommandiez à d'autres personnes. Profitez de votre nouvel achat et j'espère vous revoir la prochaine fois ! Bien à vous, Fenna - Service clientèle XXL Direct
Heel klantvriendelijk en komen lever afspraken na. We zijn erg tevreden over de geleverde producten.
Hoi Jacques, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Remco, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima.a site e service
Beste Wim, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig te plaatsen
Beste Bart, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe douche en graag tot weer eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfecte website, alles op de millimeter nauwkeurig en snel bezorgd
Beste Ruud, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een Douglas houten terrasoverkapping op maat besteld bij XXL Direct. Deze werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. Alles was goed verpakt en de kwaliteit is prima. Tevreden met de service.
Beste Osman, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levering. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Producten snel en goed geleverd.
Beste Danny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Dakplaten en profielen makkelijk te monteren duidelijke montage handleiding. Moet nog een dakje doen maar zeker met XXL direct
Beste Hd., Bedankt voor je 10 en wat fijn om te lezen dat je onze montage handleiding duidelijk vindt! Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct