Dakplaten en profielen makkelijk te monteren duidelijke montage handleiding. Moet nog een dakje doen maar zeker met XXL direct
Beste Hd., Bedankt voor je 10 en wat fijn om te lezen dat je onze montage handleiding duidelijk vindt! Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima service snelle levertijd en waar voor je geld
Beste L.B., Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij de levering van het benodigde materiaal is het volgens plan dus de tweede dag geleverd, een dikke 10. Door mij eigen fout had ik te weinig onder strip besteld, is het dan mogelijk dat, natuurlijk het is mijn eigen schuld, dat jullie kunnen na gaan als je zoveel meter af Dekkers besteld dat 2 x het aantal rubbers moet hebben. Is het geen kleine moeite om een mail te sturen dat je het te weinig rubber besteld heeft, verder ben ik zeer tevreden dat alles goed is gekomen. Groet Justus
Beste Justus, Bedankt voor je review en je feedback. We proberen bij zo veel mogelijk 'aparte' bestellingen de klant op te bellen om te vragen of de bestelling wel klopt. Helaas is deze er tussendoor geglipt en niet opgevallen. Gelukkig is alles goed gekomen. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Van showroom tot levering perfect geregeld. Snelle service, vriendelijke mensen en heel blij met hoe de platen eruit zien.
Beste Max, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles van start tot finish naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe koffiehoek en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer snelle levering, en veruit de goedkoopste
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Geweldige kwaliteit en goede service voor het leveren van het maatwerk
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Degelijk product, prima maatwerk en snel geleverd.
Beste Juri, Bedankt voor je 10! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Geleverd in karton en straps waardoor de grote platen toch handelbaar waren en niet gekrast komden worden door transport.
Beste Steven, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een op veranda op maat besteld. Deze is netjes volgens planning afgeleverd. Het is een bouwpakket die netjes met bijgeleverde tekening geleverd is. Deze tekening is erg duidelijk, en alles is keurig op maat geleverd. Binnen een paar avonden in elkaar gezet. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Je kan zelfs de overkapping bekijken bij hun showroom. Al is dat overbodig want de kwaliteit is echt gewoon goed. Ik ben wezen kijken omdat het 3 dorpen van mijn vandaan zit. Erg tevreden dus.
Beste Jeroen, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons gehad hebt en dat je zo tevreden bent over de overkapping. Geniet ervan en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of in onze showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het zou heel fijn zijn als je van tevoren voor een geplande klus kunt bestellen en een leverdag of week kunt kiezen voor over 2, 3, 4 weken. Zo ben je verzekerd dat het op tijd op voorraad is want XXL Direct kan er vast rekening mee houden. Maar het moet niet zo zijn dat ze mijn bestelde epdm doek opgevouwen 3 weken in het magazijn laten liggen, dus het moet dan wel vlak voor levering pas afgesneden en klaargemaakt worden.
Hoi Jim, Bedankt voor je review en feedback. Op dit moment maken we alleen een bezorgafspraak voor erg grote bestellingen zoals overkappingen. Mocht je in de toekomst nog eens willen bestellen voor een latere datum, dan zou je even contact op kunnen nemen met de klantenservice. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor bezorging. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
EPDM met toebehoren gekocht om een schuurdakje te plakken. Prima spul, alles zoals besteld geleverd, zelf opgehaald in Heteren, hier werd ik vriendelijk geholpen. Nadat ik het dakje geplakt had had ik nog onaangebroken lijm en kit over, werd zo teruggenomen en dag later geld terug op de rekening. Prima bedrijf.
Beste Arjan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met zowel onze EPDM als onze service. Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn ervaring. Alles was mooi netje en goed verpakt aangeleverd. Ik heb over 2 weken vakantie. Dan ga ik de panelen plaatsen in de bad kamer . Dus wordt vervolgd. Groetjes johan revers.
Beste Johan, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat tot nu toe alles goed verlopen is. Fijne vakantie en alvast succes met het ophangen van de panelen. Daarna vooral veel plezier van je nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De aankoop van onze douchewandpanelen is vlekkeloos verlopen. De aankoopprijs was zeer concurrerend, de service erg goed en de afspraken werden perfect nagekomen. Kortom: een verkooptraject uit het boekje!
Beste Huub, Bedankt voor je 10! Dit is nog eens leuk om te lezen; van start tot finish top. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe douchewandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De voorzetramen staan super! Duidelijk montagefilmpje en werkt goed. Top
Beste Linda, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de voorzetramen en dat het montagefilmpje je geholpen heeft. Veel plezier ervan een graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
normaal gesproken klopt jullie uitlevering altijd maar bij mijn laatste levering bij bestelling van 6 daktrimmen zaten er maar 5 in heb met spoed iemand naar de winkel moeten sturen notabene in weert om een daktim te kopen
Beste Johan, Wat vervelend dat er deze keer een daktrim miste! Helaas is er bij deze bestelling een menselijk foutje tussendoor geglipt. Zou je hierover contact op willen nemen met de klantenservice? Dan weet ik zeker dat we alsnog een passende oplossing kunnen vinden om de schade te beperken. Hopelijk vertrouw je nog genoeg in ons om de volgende keer weer bij XXL Direct te bestellen Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gemakkelijke en duidelijke bestelling, goede kwaliteit, tijdig geleverd
Beste Yvette, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent. Veel plezier met je nieuwe douche en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
alles is goed op maat gemaakt en het hout is niet krom. erg goed te verwerken.
Beste W.G., Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Panelen waren gezaagd op de maat dat ik had doorgegeven, netjes verpakt en geleverd. Kan niets negatief zeggen! Indien ik in de toekomst nog douchepanelen nodig heb, zal ik zeer zeker bij XXL Direct bestellen!
Beste Tim, Fijn om te lezen dat je zo enthousiast over ons bent! Veel plezier met je nieuwe douchepanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer snel geleverd en op maat. Dat is fijn. Schroeven er ook bij, alleen niet helemaal. De handleiding is handig.
Beste Michael, Dank je wel voor je feedback en wat vervelend dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde hout. Dat is niet waar wij bekend om staan en natuurlijk ook niet zoals het hoort, dus als je even contact opneemt met onze klantenservice, zoeken we samen naar de voor jou beste oplossing! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Originele beoordeling
Zeer snel geleverd en op maat. Dat is fijn. Schroeven ook bij, alleen niet helemaal volledig. Meerdere plankg gespleten en krom, kwaliteit van het hout matig tot slecht van de planken. De handleiding is handig.
Scherpe prijzen, overzichtelijke website, snelle levering en behulpzame bezorger. Kortom top bedrijf.
Beste Patrick, Bedankt voor je 10 en de fijne complimenten! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Super service. Makkelijk te bestellen en snelle levering .
Beste Raymond, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop een graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makelijk website, eenvoudig besteld. Degelijk materiaal voor een goede prijs. Snel geleverd met duidelijke opvolging.
Beste Juri, Bedankt voor je 10! En bedankt voor je complimenten! Daar worden we blij van. Veel plezier me je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
snelle levering, alles op maat, beschrijving om te plaatsen en altijd direct antwoord via chat,
Beste Radjinder, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn ervaring is goed, snel en klopt altijd de maten die je opgeeft. Het ziet er netjes uit wat je krijgt........
Beste Jos, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Al meerdere malen iets besteld en net verstuurd en afgeleverd. Producten zijn netjes ingepakt en komen onbeschadigd aan. Laatste bestelling was er iets fout gegaan maar wordt na telefoontje meteen opgelost
Beste Henry, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er even iets fout was gegaan. Gelukkig is het snel opgelost. Heel veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct