Ik ben steeds goed geïnformeerd en heb alles mooi op tijd volgens afspraak ontvangen. En het product is gewoon goed. Ik kan niks negatiefs bedenken.
Beste Rob, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Keurig afgeleverd en gemakkelijk te monteren.
Beste Remmelt, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Er kan altijd wat fout gaan, en dat gebeurde bij mijn bestelling, er miste twee balken. Maar de klantenservice is fantastisch! Ze reageren snel, bieden gelijk een oplossing, precies wat je wilt in zo'n situatie. Ik zou hier zonder zorgen weer kopen.
Beste Robin, Bedankt voor je 10! Wat jammer dat er iets mis is gegaan bij je bestelling. Gelukkig is het helemaal goed opgelost door mijn collega. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling geplaatst in december 2024 voor 3m breed op 4m diepte.alles perfect ontvangen. Na montage vond ik dat ik tussen mijn 2 muren 3m60 toch geen loopplatform wou maar verder afwerken met platen xxl direct. Nabestelling gedaan en 3 dagen daarna al geleverd.dank u Het resultaat is gewoon perfect. Dank u XXL Direct en de personen die mij geholpen hebben bij nabestelling(foutje vanwege mij werd rechtgezet door xxl direct) Nogmaals dank u Freddy
Beste Freddy, Bedankt voor je 10 en voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima, alles klopte tot op het laatste schroefje ( niet 1 teveel….) Prima kwaliteit materialen en snelle levering.
Beste R., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelling was correct en spoedig geleverd. Hartelijk dank´
Beste Laurent, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Overkapping van Douglas hout, zelf online configuren met de gewenste afmetingen, genereert daarna stuk lijst van de onderdelen. Bestelling en levering van de overkapping compleet t/m de benodigde schroeven, het opbouwen met bijgeleverde handleiding is heel goed te doen en de maatvoering kwam overeen met de bestelling! Bedankt XXL Direct ook de mensen in de werkplaats en de logistiek.
Beste Jo, Bedankt voor je 10 en voor de mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je van begin tot einde zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe overkapping en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
ZEER JUIST OP DE OPGEGEVEN MAAT
Beste Eric, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie platen, op maat gemaakt, snel geleverd en ook nog betaalbaar
Beste Jeannette, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze wandpanelen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had er eerder mee gewerkt. Fijn zo’n douche zonder voegjes. Dit keer beter opgelet met de hoogte van de platen zodat ze goed de doucheruimte in konden zonder te hoeven zagen. Ons plafond was iets scheef, daardoor moest er een klein randje af wat heel goed te doen is met een invalzaag met een lineaal geleider.
Beste Jacques, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de wandpanelen zo goed bevallen. Veel plezier ervan en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een heel product en makkelijk op maat de maken.
Beste Edward, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het eerste contact in de voorbereidingsfase was erg fijn, duidelijke antwoorden. Bestelling via de website was erg makkelijk. De overkapping was erg snel geprefabriceerd en dus al gauw een belletje wanneer ze mochten leveren. Levering ging ook volgens afspraak. Het materiaal is van goede kwaliteit en het in elkaar zetten ging erg soepel. De handleiding was niet meegeleverd, maar na een belletje vlot nagestuurd. Erg duidelijk. Al met al een fijne ervaring.
Beste Patrick, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele bestelproces. Onhandig dat de handleiding niet meegestuurd was, maar gelukkig is dat goed opgelost! Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Niets dan positief
Beste Jurgen, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst! Veel plezier weer met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Onze badkamer ziet er weer prachtig uit zonder het verwijderen van al het tegelwerk en in één dag een nieuwe wand. Dankzij XXL DIRECT.
Beste Karel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe badkamerwand. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede ervaring.
Beste Miep, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Producten worden netjes en snel geleverd. Het pakket wordt geleverd met een goede beschrijving en is overcompleet.
Beste Nils, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Had niet verwacht dat het zou doorzakken, had het idee dat dit soort materiaal hard en sterk zou zijn
De timmermannen die het tuinhuis met overkapping voor ons monteerden waren zeer te spreken over het mooie douglas hout en het kwalitatief zeer goede bouwpakket. De service na levering is ook prima want na melding van 2 beschadigde rabatdelen werden deze probleemloos nageleverd.
Beste Mattie, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de timmermannen positief waren over de kwaliteit van het hout en dat de problemen goed zijn opgelost. Geniet van de nieuwe overkapping en graag tot nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie producten die snel en op de juiste opgegeven maten geleverd zijn. Ook werd het keurig netjes verpakt.
Beste Ferry, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ben zeer tevreden
Beste Beppie, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Binnen twee dagen geleverd zondag besteld maandag geleverd
Beste Frank, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles snel en goed geregeld.
Beste Arend, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Producten goed op maat te bestellen met veel keuze. Snelle aflevering!
Beste Kees, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ziet er geweldig uit. Strak en mooi
Beste, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik ben zeer tevreden over xxl goede levering wel wat vroeg maar dat was niet erg het zit er nu netjes op
Beste AM, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe badkamer en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct