top company
Hi Neil, Thanks for your lovely review; we appreciate it! Enjoy your new purchase and hopefully until next time! Kind regards, Fenna - Customer service XXL Direct
Producten onbeschadigd en exact op maat afgeleverd
Beste Hans, Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooie producten en een vlotte levering. Ik ben zeer tevreden!
Beste Stijn, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goeie kwaliteit en service
Beste Eric, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles geleverd zoals besteld
Beste Rudy, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlotte complete goed verpakte aflevering van het product
Beste Jos, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor de eerste keer besteld bij XXL direct en dit was een aangename ervaring. De bestelde producten werden snel verzonden. Doordat ik niet thuis was werden de producten naar een afhaalpunt gezonden. Om mij hiervan op de hoogte te stellen heeft de klantendienst van XXL direct mij telefonisch en per mail gecontacteerd. Top service!
Beste Gino, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig te bestellen via de website, duidelijke communicatie en snelle levering. Top!
Beste Ronald, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze communicatie en levering. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eenvoudig bestellen via de website. Betalen en n dag of wat later thuisbezorgd. Dus goeie service en kwalitatief zeer goed materiaal.
Beste Hans, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed aan geven welke kant de zicht kant is
Beste Macy, Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Van begin tot eind alles perfect geregeld.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier van je nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het was eenvoudig om te bestellen en producten snel geleverd. Foto's op aluminiumplaten zien er prachtig uit.
Beste Marco, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je foto's op aluminium! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Klantenservice top, bestelde Goederen uitstekend van kwaliteit , alles volgens afspraak, ook de leverdatum vlot en netjes thuis bezorgd.
Beste Sylvia, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe carport en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn volgende ooit te plaatsen bestelling is weer daar.
Beste Bert, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De problemen met de levering werden méér dan klantvriendelijk en voor mij súper opgelost. Alle lof!!!
Beste Jaap, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat er problemen waren met de levering. Gelukkig is alles goed opgelost! Veel plezier met je nieuwe dak en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Bjorn, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelde platen op maat en goed verpakt aangeleverd gekregen.
Beste W., Bedankt voor je 10! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Donderdag avond besteld en zaterdag morgen al bezorgd. Alles netjes verpakt met uitgebreide beschrijving. Alles is geplaatst een super tevreden voor een normale prijs. Blijf zoals jullie nu zijn.
Beste Gerard, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad en dat je zo tevreden bent over je bestelling. Veel plezier met je nieuwe carport en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Gewoon een wereldzaak
Beste Eric, Bedankt voor je 10 en bedankt voor de complimenten! Leuk ook dat je al vaker bij ons hebt besteld. Veel plezier weer met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
doet wat t belooft
Beste W., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk bestellen. Staat keurg klaar bij het ophalen. Vriendelijk personeel.
Beste John, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vanaf het moment dat we de showroom bezochten was de service geweldig. Er werd gekeken naar de mogelijkheden voor wat persoonlijke aanpassingen. Duidelijke communicatie over de levering, snelle reactie bij een (door eigen schuld) ontstaan probleem en alles werd keer op keer super snel en keurig geregeld. Daarnaast is het product ook precies wat er wordt vermeld. Zeker een aanbeveling voor wie een tuinhuis/overkapping zoekt.
Beste Erik, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over hoe jullie zijn geholpen door mijn collega's. Veel plezier van de overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Hadden afdak besteld en dat is met goede handleiding relatief snel in elkaar gezet. Bij bestelling moest nog wat toegevoegd worden en dat werd ook prima geregeld.
Beste Jos, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het afdak en onze service! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Vlugge bestelling.... De brievenbus is van goede kwaliteit...Goed voor pakjes, kranten en brieven te ontvangen... Past perfect aan onze poort !!
Snel, kwalitatief en betaalbaar
Beste Lieven, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct