Al verschillende keren bij jullie besteld en steeds goed geholpen. Zowel kwaliteit als levering heel vlotjes verlopen en alles naar wens.
Beste Jan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al vaker bij ons hebt besteld! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima en makkelijk te verwerken
Beste Wilko, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerlijke prijzen en klantgerichte mindset. Ik bestel hier al een aantal jaar voor verschillende kleine orders, en steeds werd ik perfect beleverd.
Beste Yoeri, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons en leuk dat je al vaker bij ons hebt besteld! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede dienstverlening, goede bereikbaarheid en topmaterialen strikt op tijd geleverd
Beste Lorenzo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ziet er mooi uit. Een bredere regengoot zou beter zijn. Ophangbeugels onvoldoende in hoogte verstelbaar. Afvoergoot & pijp zijn niet inschuifbaar hetgeen wel te verwachten is. Benodigde sok wordt niet aangeraden en is niet eenvoudig te vinden op de site. Bij het uitpakken van de bestelling bleek een beschadigde goot toegevoegd.
Beste Jeroen, Bedankt voor je review. Helaas gaat deze review niet over XXL Direct. Wij verkopen namelijk helemaal geen ophangbeugels. Mijn collega heeft inmiddels contact met je gehad over dit misverstand. Hopelijk heb je een betere ervaring met ons gehad. :) Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima kwaliteit en top product. Levering op tijd en zeer netjes verpakt zodat geen schade kon optreden.
Beste Richard, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen besteld. Prachtige panelen en een grotere maat waardoor we op het toilet geen naden hebben. (4mm variant) Duidelijke uitleg in de folder en op de site. Zeker een aanrader!
Beste Dushiyou, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen dat je ons aanraadt aan anderen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot weer eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd en makkelijk te bewerken. Zeer betaalbaar alternatief voor onze spatwand in de keuken. De platen zijn van goede kwaliteit en zien er luxe uit. Ook heel fijn dat je vooraf “grote” samples kan bestellen tov concurrenten.
Beste Heather, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat onze wandpanelen zo goed bevallen en dat je onze samples fijn vond! Veel plezier van je nieuwe achterwand en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
voor de eerste maal producten besteld, samengevat een duidelijke website, goed materiaal, duidelijk instructie video's en geweldige service.
Beste Guus, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit en zeer snelle levering Michel
Beste Michel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Eerst wat monsters besteld, toen een keuze gemaakt. Het paneel werd mooi op tijd en precies op maat geleverd. Top!
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groer, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Overkapping op maat volledig in een keer compleet en passend geleverd, een aanrader
Beste Ton, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent dat je ons aan zou raden aan anderen. Veel plezier van de overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk besteld, juist op maat, vlug geleverd!
Beste Karen, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Is zeer goed ook met de vragen die ik achteraf had goed gelopen.
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
levering van terrasoverkapping heel vlot, klantenservice zeer toegankelijk, duidelijke instructies vooraf en meegeleverde gebruiksaanwijzing erg goed
Beste Monique, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe terrasoverkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede service. Mooie panelen.
Beste Dany, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier ervan en graag tot nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Nico, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering, volgens afspraak. Netjes verpakt. Profielen in kartonnen koker geleverd. Bestellen gaat makkelijk, al moet je de maten in mm wel in de gaten houden. Fijn dat je monster plaatjes kunt bestellen, kun je visueel, in het echt, zien wat de kleuren zijn. Kleuren op laptop, pc of telefoon zien er anders uit dan in het echt. Ik had iets grotere maten besteld, maar de platen zijn eenvoudig met een fijne decoupeerzaag te zagen. Als je aan de achterkant zaagt, krijg je een mooie scherpe rand. Zorg wel voor een aanslag waar je tegen kunt zagen of een vaste hand. Een paar mm kun je wel verbloemen met een afwerkprofiel of hoekprofiel. Wandje met, mee bestelde, montagekit geplaatst.
Beste Sjoerd, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te lezen dat alles zo goed is bevallen en je geeft goede tips voor het zagen van de wandpanelen. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De kwaliteit van het geleverde douglashout voor de maatwerk overkapping laat te wensen over. Het barst op alle mogelijk plaatsen en niet een klein beetje maar volledig door de midden. Er is niet 1 balk die niet volledig vol barsten zit. Nu is het gebruikelijk dat hout werkt maar in deze mate is zorgelijk. Daarnaast worden de staanders beschadigd geleverd, en is het voorgeboorde gat 1 cm uit het midden geboord. Er slordig. Als laatste is het aantal bouten bij de maarwerk overkapping net te krap. Verder is de levering netjes en wordt er goed gereageerd op klachten over de beschadigde staanders maar helaas hebben de nageleverd staanders dezelfde beschadigingen. Met wat meer aandacht zou het een prima product zijn. Nu is de kwaliteit onder de maat.
Fijne website, goede stalen, snelle en professionele levering en een prachtig product.
Beste Judith, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Betaalbaar en goede kwaliteit snel geleverd
Beste F., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestellen was makkelijk en snel. Afhalen ging ook makkelijk. bedrijf is goed bereikbaar en de spullen zijn snel beschikbaar
Beste M.L., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles van het bestellen tot en met afhalen goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik gebruik dit product om mijn portretten op te maken als kunstschilder. Daar is het prima voor geschikt! En op elke maat te bestellen. Dat is voor mij een groot pluspunt.
Beste Mirjam, Bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat onze materialen je zo goed bevallen tijdens het schilderen! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede service, mooi product zoals beschreven op site.
Beste Caroline, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles keurig op tijd geleverd Een super chauffeur die alles netjes afgeleverd heeft tot in de kamer en zelfs geen tijd nam voor een bak koffie Zelden zo een goede service gehad
Beste H.J., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van onze chauffeur! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct