Epdm pakket gekocht, prima kwaliteit, compleet pakket . Geen opmerkingen, kortom een aanrader
Beste Trines, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Dit bedrijf heeft een geweldige service, ook als er iets niet goed is wordt het meteen perfect op gelost.
Beste Gerrit, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Geheel volledig pakket t.b.v een terrasoverkapping
Beste Fons, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over zowel de terrasoverkapping als over de prijs. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
top
Beste Bart, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Was goed en netjes verpakt gestuurd
Beste Sadhoe, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden. Goed aanbod en zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Inmiddels voor 2 klussen een bestelling gedaan en de volgende klus is in de planning. Ze zijn altijd goed bereikbaar en reageren snel en vriendelijk.
Beste Marieke, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je vaker bij ons hebt besteld en van plan bent om dit nog vaker te doen! Veel plezier met je nieuwe ramen en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Makkelijk te bestellen, binnen 4 dagen thuis bezorgd. Perfect afgewerkt en top kwaliteit plexiglas en betaalbaar. Of het nu 4, 5 of 10 mm dik is. Ik ben superfan!
Beste Nan, Bedankt voor je 10! Yes, we hebben een superfan! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel geleverd. Keurig op maat. En alleen betaald voor de m2. Niet voor de hele plaat zoals bij vele bouwmarkten.
Beste Wieberen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. En inderdaad, je betaalt bij ons alleen voor de m2! Zo voorkomen we samen verspilling. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Product voldoet aan de verwachtingen.
Beste Toon, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed en optijd bezorgd
Beste Marcel, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De tweede keer dat ik bestelde. Ik deed eerst nog even wat vergelijkingen, maar kwam toch weer bij XXL direct bv. Stop gewoon met zoeken. Je zit hier goed.
Beste Hans, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent over ons dat je een tweede keer bij ons bestelt! Veel plezier met je voorzetramen en graag tot weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede pagina met duidelijke uitleg, simpel te bestellen en goede communicatie met vervoerder. Kortom zeer tevreden.
Beste Willem, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je alles als zo duidelijk hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
achterwand voor keuken besteld ,makkelijk te zagen en heel mooi geworden.
Beste Hans, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je blij bent met het eindresultaat van je achterwand in de keuken. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor voorzetraam gekocht prima bevestigt door klittenband
Beste Adriaan, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je het monteren van het voorzetraam goed te doen vond! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XX Direct
Snel en goed geleverd zoals het er nu iets ziet prima polycarbonaatplaten de toekomst kan pas bepalen hoe de kwaliteit is. Prijs verhouding tegenover andere leveranciers is goed vele malen goedkoper.
Beste Jo, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kanaal panelen bestelt via de webshop. Netjes bezorgt op tijd en je krijgt een sms'je.ik raad iedereen om bestellen .ik ben erg blij met deze webshop
Beste Edwin, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je ons aan iedereen aan zou raden. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
binnen drie dagen geleverd. Netjes voor de deur gezet. De poeren zijn even een werkje maar als die eenmaal staan is de opbouw een makkie.
Beste Loek, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. De poeren zijn inderdaad even een precies werkje, maar daarna heb je ook wat! Veel plezier van de wintertuin en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Prima kwaliteit, alles netjes op maat gezaagd. Paste allemaal precies. Mooie kwaliteit hout, alles recht. Goede beschrijving. Bekwame mensen aan de telefoon gehad om even af te stemmen. Levering was ook helemaal goed. Kortom, zeer aan te bevelen!
Beste Robert, Bedankt voor je 10! Wat een leuke review om te lezen. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze producten en onze service! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beste Jaap, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Polycarbonaat plaat besteld, snel en onbeschadigd geleverd.
Beste Freddie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles snel en goed is aangekomen. Veel plezier met het polycarbonaat en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestellen was zo gedaan en daarna ging alles exact volgens opgegeven tijdstip. Goed te volgen wanneer de spullen geleverd werden en was ook keurig op tijd afgeleverd.
Beste R., Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad! Veel plezier met je nieuwe carport en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Beleefde netjes en op tijd geleverde materialen.
Beste Dimitri, Bedankt voor je 10! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een hele mooie product. Straks in de keuken plaatsen. Heel tevreden mee.
Beste Harry, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen. Veel plezier van je nieuwe keuken en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bedrijf reageert binnen 24 uur per mail. Het product wordt secuur verzonden en geleverd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hulde , ga zo door!
Beste Robert-Jan, Bedankt voor je 10! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en prijs-kwaliteit verhouding. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering. De maten, die ik had doorgegeven klopten precies. Goede uitleg erbij. Alle onderdelen zaten erbij. Makkelijk te plaatsen. Kortom, ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Beste Ymke, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad en dat je zo tevreden bent over je aankoop. Veel plezier van je plantenkas en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct