De levering was vlot en alles was supergoed verpakt. Alles aanwezig van benodigdheden en ik kon meteen aan de slag. Wat ik vooral heel gemakkelijk vond is de bestelling en de transparantie van de prijzen wanneer je voor jezelf een pakket wil samenstellen. Het kan allemaal. Veelal willen mensen niet de volledige set of bouwpakketten maar bepaalde producten. Kies gewoon een samenstelling en van daaruit kan je bepaalde producten uitklikken of het aantal veranderen. Superhandig. Ik ben een heel tevreden klant !
Beste Wim, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je de hele bestelling van begin tot eind als zo goed hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben hier met veel plezier onze badkamer bekleding ingekocht. Het assortiment is gevarieerd van klassiek marmerlook ton cortenstaal en betonlook. We werden vriendelijk geholpen zodat de 50 km omrijden geen enkel bezwaar was. De levering was volgens afspraak en foutloos.
Beste Ruud, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad in onze showroom en dat jullie zo blij zijn met de nieuwe wandpanelen. Veel plezier ervan en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We gaan ze gebruiken in onze frituur voor het bakken van snacks Perfecte grote zoals we wilde
Beste Anthony, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Ik ben wel benieuwd naar wat je met de plexiglas platen gaat doen in de frituur! Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik ben blij met dit materiaal
Beste Jocelyn, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze producten. Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Nvt
Beste Martin, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De bestelling is snel en netjes geleverd.
Beste Desiree, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en we ontvangen je graag nog eens. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
x
Beste Ronny, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor de keuken heb ik wandpanelen gekocht. In de showroom uitgezocht en daar zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd. Na levering (keurig op maat gezaagd) gemonteerd, en dat ging heel vlot. Ook bij een vraag achteraf ben ik zeer klantvriendelijk geholpen.
Beste Leo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi assoritment en vlotte levering
Beste Ruud, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Heb het besteld op de site en konden we het heel snel afhalen.
Beste Claudia, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Opdracht maatwerk prima uitgevoerd. Zeer goed verpakt verzonden. Super dus!
Beste AJ, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
RVS muur-afwerking voor in keuken tussen werkblad en dampkap. Geborsteld en anti-vingerprint. Mooi product en gemakkelijk te reinigen. - Zeer correct in behandeling van product, snelle en verzorgde levering, goede (eerlijke) prijs.
Beste Lucien, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier van je nieuwe achterwand en we ontvangen je graag nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
prima firma
Beste Ad, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het proces van bestellen is eenvoudig. De levering was snel en de verpakking was top.
Beste Frits, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een overkapping op maat besteld. Ik had nog de vraag of een paar dingen iets anders konden na de bestelling. Dit was geen probleem en is allemaal netjes aangepast. Voor de 5e ster miste ik net de puntjes op de i. Er waren een paar stukken hout net niet goed op maat. Wel aan te passen, maar had het wel op maat verwacht. Is overigens keurig opgelost. Daarnaast zou ik de wand met de deur graag zien met 2 complete balken voor het rachel werk. Nu kreeg ik 2 kleine balkjes en 1 grote. Hierbij werd er vanuit gegaan dat de deur in het midden zat. Dit was bij ons niet. Ik zou het zeker aanbevelen mocht je handig zijn. Het pakket is compleet en ideaal voor de handige mensen die geen tijd kwijt willen zijn aan al teveel zagen.
Beste RJ., Bedankt voor je review. Wat vervelend dat niet alles helemaal goed op maat was gemaakt.. Dat hoort natuurlijk niet zo.. Gelukkig is het goed opgelost en ben je alsnog erg tevreden over ons. Je feedback nemen we ook graag mee! Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Zelfs met klachten, heel goed opgelost.
Beste Harry, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat we alles goed hebben op kunnen lossen voor je. Veel plezier met je nieuwe aankopen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Niets dan prima prestaties, op het gebied van voorlichting, tijdsdruk, en afhandeling.
Beste Fred, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas op maat: Goed produkt, netjes afgewerkt en op maat, keurig verpakt en verzonden. Eenvoudige montage.
Beste Albert, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Panelen aangekocht om onze douche te renoveren, top product, de hulp ivm afmeting was top en de plaatsing is perfect verlopen, hebben alles zelf gedaan dus super product, echt heel mooi nu. 300% tevreden!!
Beste Els, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat de wandpanelen je zo goed bevallen en dat je zo tevreden bent. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goede levering. Perfect op maat. Goed verpakt en netjes bezorgd.
Beste Joost, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles goed
beste Harry, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot nog eens! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
snelle vriendelijke levering , plexieglas perfect op maat afgeleverd
Beste de Wever, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je plexiglas plaat. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Panelen beschadigd geleverd, ik liet dit weten en binnen het halfuur kreeg ik telefoon en werd mijn bestelling kosteloos herplaatst. Super service!
Beste Virginie, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat je panelen beschadigd zijn geleverd. Gelukkig is dit goed opgelost! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alles was geregeld en bezorging was ook goed geregeld
Beste Vitor, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Perfect op maat gezaagd Netjes verpakt Steak op tijd geleverd Oftewel top geregeld allemaal
Beste Nick, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct