Ben super tevreden.
Beste Bo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
De plaat was netjes geleverd. Heel blij
Beste Cindy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Begin oktober besteld nooit ontvangen. Mail gestuurd naar klantendienst niets terug ontvangen van respons
Beste Davy, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er iets helemaal mis is gegaan bij je bestelling en dat je geen reactie hebt ontvangen. We hebben inmiddels contact gehad en je bestelling is onderweg. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Meerdere malen producten besteld. Levering is echt enorm snel! 3 jaar geleden 1e ervaring voor de overkapping bij ons chalet in Renesse. Nu voor het dak onze tuinkamer in de achtertuin. Klantenservice gebeld omdat ik een dak van 7x7 wilde maken van Polycarbonaat platen. Kan niet uit 1 lengte, maar door overleg met Klantenservice wel tot een prima oplossing gekomen!
Beste Maurice, Bedankt voor je 10! Wat leuk dat je al vaker bij ons hebt besteld! Fijn om te lezen dat je beide keren zo tevreden bent geweest over ons. Veel plezier met jullie nieuwe dak en wie weet tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Als je een beetje handig bent zijn deze panelen makkelijk te plaatsen,je hebt enkel een goeie cirkelzaag nodig en goed kijken hoe je ze plaatst omdat het tand en groef is. Het gemakkelijkste is met de hoekprofielen.
Beste Nick, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat het bewerken en bevestigen van de wandpanelen goed is verlopen. Veel plezier van je nieuwe wandpanelen en graag tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
HPL besteld bij XXL Direct: niet alleen de prijs was schappelijk maar ook de uitvoering was exact op maat, binnen een week afgeleverd door een behulpzame bezorger. Mooi product, staat goed op mijn gevel.
Beste Guus, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met zowel ons als de bezorger. Veel plezier met je nieuwe gevelbekleding en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mooi douglas overkapping snel geleverd goede kwaliteit mooi einde resultaat.
Beste Salvatore, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en onze service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Helaas waren alleen de afsluitdopjes van de kitpatronen niet meegeleverd waardoor de kitpatroon na één keer kon worden weg gegooid. Jammer anders 5 sterren.
Beste Eddy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goedkoop en snelle levering Duidelijk omschreven en makkelijk te bestellen
Beste John, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het bestelde is snel geleverd, goed geleverd en de communicatie is duidelijk en kort. 1 van de panelen had een scheurtje, na melding wordt dat meteen opgepakt en een nieuwe is onderweg. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Beste Andy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je ons als een prettig bedrijf ervaart. Foutjes zoals deze proberen we altijd zo snel mogelijk op te lossen. Gelukkig wordt het gewaardeerd! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijk antwoord op mijn vraag.
Beste George, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Er was per ongeluk iets fout gegaan in onze meting maar super netjes opgelost door XXL direct!!
Beste Janneke, Bedankt voor je 10! Wat vervelend dat er iets mis was gegaan in jullie meting, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. Veel plezier met jullie nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb de acrylaat plaat op maat besteld het is heel netjes recht op precies op maat op de millimeters nauwkeurig gemaakt heel netjes zonder fouten ook de plaat zelf heeft geen putjes of bubbeltjes. ik gebruik dit voor als dakraam en het werkt ook goed isolerend en geluid dempend beter dan het glas die er in zat . De bestelling was ook heel snel geleverd en het zat heel mooi verpakt met hoeken bescherming mooi verpakt in karton en de prijs was ook niet duur om dit op maat te laten maken ben er heel blij mee bedankt!
Beste Mauricio, Bedankt voor je 10! Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe dakraam en dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Indrukwekkend snelle levering. Exact op maar. Alles voldoende aantallen en keurig verpakt. Afterservice sales is snel met respons en keurige afhandeling. (Ik had wat over)
Beste Chris, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad en dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
In contact gekomen via via met dit bedrijf, van te voren had ik nog een aantal vragen, deze werden zeer vriendelijk beantwoord en vervolgens de order geplaatst. In één woord super tevreden over dit bedrijf, absoluut een aanrader!!!
Beste Neil, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je ons zou aanraden aan anderen. Veel plezier met je nieuwe veranda en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Levering duurde lang en was niet tevolgen.
Beste Age, Bedankt voor je eerlijke review en vervelend dat de levering in jouw geval wat langer duurde. Ik zie dat er wel een track & trace mailtje van de pakketdienst is verstuurd, maar wellicht is dit aan je aandacht ontsnapt of per ongeluk in de spam beland. Hoe dan ook: we wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij XXL Direct! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
goed geholpen in de showroom, besteld via de site en op tijd gekregen - er was iets niet helemaal in orde maar dat is in overleg keurig opgelost
Beste Randy, Bedankt voor je fraaie 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze klantenservice. Als er onverhoopt een keertje iets misgaat, proberen wij er alles aan te doen om dit zo snel en goed mogelijk voor je op te lossen. Veel plezier met je mooie nieuwe achterwanden voor je keuken en graag tot ziens in onze shop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Contact heel erg goed, direct een antwoord. Na bestelling werd dag later al contact opgenomen om afspraak te maken voor afleveren van de overkapping, ik rekende op enkele maanden dus dat was leuke verassing. Alles werd netjes en compleet, inclusief schroeven en lijm, voor de deur afgeleverd volgens afspraak. Duidelijke omschrijving voor het monteren. Helemaal tevreden, nu zelf aan de slag.
Beste Wietse, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier van je overkapping en succes met het monteren! We ontvangen je graag nog eens in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle service, goed verpakt geleverd op maat.
Beste Rene, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ze waren 1 deel van mijn pakket vergeten. Maar dit is super snel en kosteloos opgelost. Het zegt vaak meer over een bedrijf die zijn problemen zo oplost, dan een bedrijf die het meteen goed doet en aps er wat is niks van zich laat horen.
Beste Stef, Bedankt voor je 10! Vervelend dat er een deel van je pakket vergeten was.. Gelukkig is het snel op gelost door mijn collega's. Fijn dat je alsnog zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bij XXL Direct kon ik terecht voor een relatief klein stuk EPDM dakrubber wat mooi paste bij mijn erkerdak. Waardoor weinig afval. De levering inl. de bestelde EPDM lijm en kit was snel en dat alles tegen nette prijzen. Zeer tevreden !
Beste P., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe dakbedekking en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had 2 daktrimmen nodig in de juiste kleur, die ze gewoon op voorraad hebben. Met 2 hoekstukken. Direct geleverd voor een goede prijs, helemaal top dus!
Beste Renzo, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe daktrimmen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb bij XXL Direct een overkapping besteld van 470 x 285. Omdat ik wat vragen had over de leverdatum heb ik contact gezocht met de klantenservice, deze vrouw heeft mijn vragen netjes beantwoord en was erg vriendelijk. Het bezorgen wordt door een extern bedrijf gedaan, ook dit contact verliep goed. De overkapping staat en ik heb er veel plezier van.
Beste Janneke, Bedankt voor je 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de overkapping en over onze service. Veel plezier met je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit en snelheid is goed, maar inefficiënt verpakt (3 pakjes terwijl het in 1 doos zou kunnen) en de schroefjes zaten er niet bij.
Beste Paul, Bedankt voor je eerlijke review. We hebben deze bestelling bewust in meerdere verpakkingen verpakt en met een pakketdienst verstuurd; juist met als doel om de totale verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Dat de schroefjes er niet bij zitten hoort natuurlijk niet! Zou je contact met ons op willen nemen zodat we deze alsnog kunnen sturen of zodat we samen een andere passende oplossing kunnen vinden? Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct