Filtre

Vriendelijk personeel en komen de gemaakte afspraken na.

Helaas kon men t gevraagde product niet meer leveren maar namen we contant mee in t aanvraagproces

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk personeel en komen de gemaakte afspraken na.

toppie

zeer tevreden over bezorging boodschappen

toppie

zeer tevreden over bezorging boodschappen

Alles prima geregeld

Alles wat besteld was is geleverd. Bezorging was ook keurig.

Ga zo door!!!

Komen afspraak na.

Alles werd perfect geleverd in Coronatijd.

Alles werd perfect geleverd in Coronatijd.

Goede ervaring

Altijd prettig contact en goede service gehad sinds mijn verhuizing mis ik Spar in Hoogwoud erg

echt geweldige ondersteuning!!

de momenten dat je geen boodschappen kan doen en dan het vriendelijke gebaar om te helpen met bezorgen - en dan een (slaap) doos erbij waarmee de kat ontzettend blij is - even een praatje en weer tot ziens! Gelukkig hoeft het nu niet meer, maar in de toekomst zal ik er weer met plezier gebruik van maken, alleen is een vervoermiddel om de zware doos boodschappen op te zetten voor de bezorg(st)er wel een pré vind ik.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Makkelijk en snel, goed service, en geen minimum bestel bedrag

Makkelijk en snel, goed service, en geen minimum bestel bedrag

Positief

Boodschappen snel bezorgd

Goede service, medewerkers zijn bijzonder vriendelijk.

Als je hulp nodig hebt een produkt te zoeken word je goed geholpen

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverde producten in de bekende SPAR kwaliteid!

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverde producten in de bekende SPAR kwaliteid!

Klantvriendelijk

Duidelijke informatie over bestellen en bezorgen. Overzichtelijke tijdsblokjes. Vriendelijke bezorgers.

Klantvriendelijk

Duidelijke informatie over bestelling. Goede service binnen overzichtelijk tijdsblok. Vriendelijke bezorgers.

slecht

veel producten zijn niet aanwezig en de bedrijfsleider reageert bot en zegt dan gaat u maar naar de Jumbo

slecht

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Makkelijk, snelle levering, groot assortiment, Fijn dat er geen minimum bestel bedrag is. Uitkomst voor mensen de geen mogelijkheid hebben om zelf naar de winkel kunnen komen, Goede service voor een dorp

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR