Filtre

goede service, vriendelijke man

Snel bezorgd .

De boodschappen werden al bezorgd voor het bezorgmoment dat doorgegeven was !!

Super service!!

Super service! ook op het laatste moment konden we nog boodschappen aan de bestelling toevoegen.

1 keer is het misgegaan maar alle anderen keren top service. Ik vind de broodjes geweldig en mijn gasten ook. Ga alsjeblieft zo door

Groot assortiment!

Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.

Erg tevreden

Het is altyd prima

Het is altyd prima,wel jammer dat niet alle produkten van Conimex te krijgen zijn .

Geweldige service en super behulpzaam.

Prettig winkelen in eigen dorp. En altijd vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn super tevreden.

De medewerkers van de Spar zijn klantvriendelijk. De producten uitstekend!

Uitstekende service

Ik kon zelfs op de ochtend van levering de order nog aanpassen!

Tevreden

Zeer zeker goede service en vriendelijk personeel.

Snelle service en vriendelijk personeel

goed voor elkaar

goed voor elkaar!

Geheel nieuwe SPAR Philippine is fonkelend

Gezellig koffiehoekje

Prima geregeld.!!!

Het is goed geregeld . Heb er gebruik van gemaakt tijdens de coronapademie, omdat ik alleen woon en weinig nodig ben doe ik nu zelf de boodschappen. Maar als het nodig is maak ik graag weer gebruik van van de bezorgservice.

Prettig personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Ideaal als je boodschappen worden thuisbezorgd in een dorp gebeurt dat echt persoonlijk.

Vertrouwd, persoonlijk en goed

Klantvriendelijk

Hulpvaardig,goede verse producten

dik te vreden.

Wij zijn allebei slecht ter been, dus dit is voor ons een uitkomst. Zo zijn wij niet afhankelijk van anderen. Alles is duidelijk en overzichtelijk om te bestellen. Zijn erg blij met jullie.

Uitstekende service!!

Uitstekende service!!

heel fijn

het was prima in orde, ga voortaan altijd bij de spar online winkelen

Prima geregeld

Niet alleen de bestelling via de website netjes op tijd bezorgd. Ook de daarop volgende correspondentie via email verliep prima. Volgende keer weer.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd correct, vriendelijk en op tijd.

Medewerkers denken mee bij uitvoering bestellingen. Zij geven altijd tijdig aan als een besteld artikel niet geleverd kan worden, inclusief de reden daarvoor en bieden eventuele vervangende produkten aan Zeer clientgericht.

geweldig

geweldige snelle bezorgin