Filtre

Uitstekende service.

Bijzondere vriendelijke bezorger.

Prima geregeld

Ik vind het prima geregeld, de bestelling gedaan op woensdagochtend en is ‘s’middags al bezorgd! Super

vervreemdend

Ik ontdekte dat ik een product dat bij 'mijn' filiaal niet meer tot het assortiment behoort, op jullie website kon bestellen en dan op datzelfde filiaal af kon halen. Althans, zo leek het. Maar mij op de juiste tijd bij dat filiaal vervoegend hebbende, werd mij verteld dat dat onzin is: dat het product (Creamcrackers in dit geval) niet meer tot hun assortiment behoort, en dat ik het DUS ook niet kan bestellen. Erg verwarrend, want de website geeft overduidelijk het tegenovergestelde aan! Allemaal geen ramp, en ik vind het een prettige winkel -alleen was ik zo blij op deze manier mijn creamcrackers toch nog te kunnen verkrijgen. N.B. Mijn beoordeling-sterren betreffen alleen deze onduidelijkheid! En voor de aanbeveling heb ik met een muntje gekozen. Ik geef toe, er zijn ergere dingen. Maar het was raar. En ik zal moeten leren leven zonder Spar-creamcrackers.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super, de boodschappen tot aan het vakantie huisje

Super, de boodschappen tot aan het vakantie huisje.

Goede ervaring

Gewoon prima

Door ziekte heb ik mijn boodschappen online besteld. Werkte uitstekend, netjes thuis bezorgd. Een aanrader

Voorraadinfo klopt niet

Meerdere artikelen die ik besteld had bleken niet op voorraad te zijn. Bij het bestellen ontbreekt voorraadinformatie.

Alles netjes optijd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk personeel en je bent niet gebonden aan een minimum bedrag. Verse producten van goede kwaliteit.

zeer goed

Heel prettig personeel

Spar in ballum uitmuntende service.

De prijzen spar liggen nogal hoog Bestel via de website dus neem landelijk. Reclames zijn niet erg bijzonder

Keurig op tijd en gebracht tot in de keuken

Wordt vermeld als er iets niet leverbaar is of een ander product naar keuze

Zeer goede service

Prima in alles!

Webwinkel kan beter

Ik bestel iedere week via internet en soms verdwijnen er zomaar artikelen, al dan niet tijdelijk. Er wordt dan gezegd dat de winkelier dat bepaalt, maar meestal weet de winkelier (in dit geval Eric)van niets. Ik kan me bijvoorbeeld niet voorstellen dat hij de prei er uit gooit, maar als je prei intikt; geen prei. Cola light is er ook zomaar even uit geweest. Klantenservice reageert ook niet altijd even snel en het assortiment mag wel wat uitgebreider. Het is dat ik af en toe in de winkel kom en ongeveer weet wat er is, zodat ik dat apart kan bestellen. Over de winkel en het personeel niets dan goeds, geen moeite is ze teveel en altijd vriendelijk, maar over de webwinkel ben ik niet enthousiast. De winkel aanbevelen? Ja, zeer zeker De webwinkel aanbevelen? Nee

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Spar Vlieland is super vriendelijk en klantgericht

Fijne winkel ervaring en erg klant gericht!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige klantvriendelijke winkel. Heel fijn.

Wij hebben alleen maar goede ervaring met spar Oudeschild.

goede service en vriendelijk personeel

De boodschappen zijn makkelijk te bestellen en worden snel aangeleverd. bovendien goed en vriendelijk personeel. Complimenten

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Zou leuk zijn geweest als ikhad geweten dat de Truffeltapenade niet leverbaar was. Zonder overleg is er een alternatief bedacht maar dat was niet echt de bedoeling.

Supergoede service

Duidelijk bestelproces en correcte levering

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede geholpen ..goede producten …zeer tevreden..

Heerlijke lunch, snel bezorgd!

We bestellen regelmatig vergaderlunches bij Spar. Het ziet er altijd netjes verzorgd uit. Bestellen gaat simpel, bezorging snel en goed. De broodjes zijn vers gebakken en goed belegd. Aanrader!

Ik ben zeer tevreden

Het gaat zeer makkelijk.Het wordt heel erg soepel en vlot afgewerkt.Het wordt netjes binnen de tijd blok afgeleverd en de medewerkers zijn altijd klantvriendelijk.hiervoor verdienen ze een dikke pluim.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima geregeld, boodschappen netjes bezorgd

Zie hiervoir

Goede service en duidelijke communicatie bij het bezorgen van onze boodschappen.

Goede service en duidelijke communicatie bij het bezorgen van onze boodschappen

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR