Hele goede service

Dikke 10ehulp

Goede service en kwaliteit. Behulpzaam en klantvriendelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Winkelen bij de Spar? Natuurlijk: Doen!

Het is goed winkelen bij de Spar. Ruime sortering en gezellig

Prima bezorging

Bezorging is op tijd, en vriendelijke bezorger.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

tekst is onduidelijk, bijna niet te lezen

tekst niet te lezen

Mooi op tijd geleverd

Na telefonisch overleg is de bestelling op de juiste tijd geleverd

erg tevreden

De bestellingen zijn altijd prima in orde. Erg vriendelijk. Een aanrader!!!

Super makkelijk

Online je bestelling door geven en je kunt het dan makkelijk afhalen of laten bezorgen. Bij zelf afhalen kun je ook nog boodschappen erbij doen die je toch vergeten was.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Louis maakt nergens een probleem van en onze kleinkinderen zijn dol op hem.

Ik vind het een lastige website.

De zoekoptie vind ik vreemd voorbeeld ik zoek een stukje kaas en het enige antwoord is pinda kaas met stukjes. Ook als ik de zoekoptie anders invul krijg ik steeds het zelfde antwoord.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen altijd optijd bezorgd.

Boodschappen werden altijd zonder morren bezorgd.

Geweldige service!

Alles wordt op tijd geleverd. Prima kwaliteit en vriendelijke bezorger.

goede service

alle bestelde artikelen liggen op tijd klaar en het personeel is zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over de Spar

Fijne winkel , behulpzaam personeel, fatsoenlijk en netjes. Prima artikelen, wordt altijd netjes thuisbezorgd, Kortom geen klagen ,ben er altijd blij mee.

Kan altijd van Remco en Linda op aan geweldig team .

Meer dan tevreden

Prima service!

Fijn om online te kunnen bestellen Het zou fijn zijn om de bestelling tot bv de dag voor levering, nog bij te kunnen stellen. Mvg, M Bosboom

de boodschappen worden netjes bij de deur afgeleverd en is er iets niet in orde, dan wordt het opgel

De boodschappen worden netjes afgeleverd en is er iets niet in orde dan wordt het opgelost

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Hele goede en vriendelijke service

Zijn hele lieve aardige medewerkers. Allemaal. Goede service. Altijd behulpzaam. Zeker aan te bevelen aan andere.

Alles snel en goed !

Meedenkend en adviserend. Keurig op tijd klaar en de bestelde broodjes waren heel lekker.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima service. Bestel vaak online. Altijd prima verzorgd. Als er iets niet voorradig wordt dit duidelijk vermeld en eventueel indien mogelijk vervangen voor ander artikel. Boodschappen worden gescheiden afgeleverd. Zoals diepvries apart.

Zeer Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de bestelling

Vriendelijke bezorger. Altijd. Op tijd. Mooie website, overzichtelijk en makkelijk bestellen. De producten zijn altijd in orde. Dike pluim voor jullie!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd correct op de afgesproken tijd.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR