Er wordt meegedacht over onze bestellingen. Betrouwbaar op de afgesproken tijd van bezorgen. Kortom helemaal tevreden.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijk, goede spullen en een uitstekende service, en .. lekker dichtbij

Vriendelijk, goede spullen en service en… lekker dichtbij !

Gewoon goed

Goede service. Komen afspraken.

Prima service en aflevering

Bestellen en aflevering lopen gesmeerd. Ook bijbestellen en contacten over als iets niet voorradig is zijn goed.

Prima!!

Prima!!

Wel tevreden

Vriedelijke bezorger/ster.Het is alleen jammer dat jullie geen GPS systeem hebben zoals jumbo,en plus zodat ik kan zien hoelaat mijn boodschappen eraan komen.

super klantgericht

hoewel assortiment door buurtfunctie en seizoeninvloeden niet altijd optimaal is, is de buurtwinkel SPAR essentieel voor de samenleving. de persoonlijke aandacht en zorg sluit naadloos aan bij de vergrijzende en kwetsbaarder bevolking.

Geweldig, goede service

Boodschappen snel bezoegd met een vriendelijk woord en gezicht.

prettige sympatieke winkel

Gemakkelijk bestelproces,Altijd op tijd geleverd en vriendelijke medewerkers.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Blij met winkel in het dorp

Zeer goede service bij het thuis brengen van de boodschappen.

De bestelservice van mijn sparwinkel is bijzonder goed. Er wordt mee gedacht als producten niet voorradig zijn en er wordt ook op de datum gelet. Ik ben hier zeer tevreden over aangezien ik niet steeds zelf naar de winkel kan gaan.

Prima bezorging,en service.

Wij zijn altijd zeer tevreden over jullie service,en het bezorgen van de boodschappen.Wij zouden aanraden:Ga zo door!!

TOP!!!

Lekkere broodjes, op tijd geleverd!

Meedenkende medewerkers.

Ik ben goed geholpen toen ik op zoek was naar producten.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heerlijk de boodschappen online besteld en stond klaar bij aankomst in het huisje. Super gewoon.

Goede kwaliteit en prima service!

De boodschappen worden thuis bezorgd en de bezorger is altijd aardigven vriendelijk!

Uitstekende klantvriendelijkheid.

Wederom prima geregeld en makkelijk afspraken maken over verandering tijdstip bezorging. (Mits niet te druk.) Wel jammer dat er niet even gebeld wordt als er een artikel niet leverbaar is. Een alternatief lijkt mij altijd wel voorradig.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Netjes verzorgd en prima kwaliteit

Super goede service!

Hele goede service, vriendelijk en behulpzaam. Worstenbroodjes opgewarmd en dranken gekoeld. Hulp bij sjouwen naar de auto. Overgebleven spullen konden we weer inleveren. Top!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Een heel prettige winkel.

Een makkelijke, overzichtelijke winkel. Heeft de produkten, welke ik nodig heb. Makkelijk parkeren....

Topwebshop

Ruim assortiment en goede prijzen.

Vriedelijk en op tijd

Frisse verse broodjes

Handig is dichtbij.

kan niet alles krijgen, maar op ander gebied weer goede waren. Vooral koffieshop erg fijn, geldautomaat en post.

Makkelijk, eenvoudig en snel bestellen

Makkelijk, eenvoudig en snel bestellen.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR