Goede service, vriendelijke bezorger.

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd. Is wel bevestigd maar onbekend

Supervriendelijk en vlotte service

Geen woorden voor.

Geweldige service.

Heel simpel je boodschappen bestellen!

Het online bestellen is simpel om te doen en de bezorger was erg vriendelijk. Gewoon een top service van de Spar!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Gemakkelijk bestellen en account aanmaken

Heerlijke biologische rosé besteld, die op tijd klaar was gezet in de winkel.

toen het verstandig en nodig was om gebruikt te maken van de bezorgdienst, was deze er ook. t

tijdens de coronatijd was het doen van boodschappen niet gewenst en heb ik gebruik gemaakt van de bezorgdienst. Mijn voorkeur gaat naar het fysiek bezoeken van de winkel en daarom ben ik daar weer naar overgestapt. Indien nodig maak ik graag weer gebruik van de bezorg service

Super service

Klantvriendelijk, korte lijnen als er iets is, super service.

zeer tevreden

bezorging precies op tijd. artikelen naar wens,vers

Heel vriendelijk

Ik moet te lang wachten op mijn bestelling

Afhaalpizza

Afhaalpizza zijn prima van smaak en prijs, personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Heerlijke broodjes vers gemaakt liggen altijd op tijd klaar!

Heel tevreden

Alles ging vlot en probleemloos. Aardige bezorger.

Goed overleg, goede service

Ik vind het erg jammer dat veel producten die ik eerder bestelde niet meer op de site staan. Ik kan niet in de winkel kijken, dus weet niet of ze nog wel in het assortiment zitten. Ik heb het idee dat de site niet helemaal correspondeert met het assortiment in de winkel en dat er meer verkrijgbaar is, dan dat op de site staat.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede keuze en bezorgservice!

Super bezorging

Gezellig personeel

prima service en kwaliteit

alles was naar wens en correct verpakt

Goede persoonlijke service!

altijd goed

goede producten en alles op voorraad

uitstekend

prima service en zeer prettige medewerkers

Goed bezig

Slordig

Voor bijna 40 euro aan gebak besteld namens mijn moeder, voor haar 87ste verjaardag. Bezorging om 9u. Ze werd een dag tevoren gebeld, bezorging zou 10u worden. De verjaardag, 10u de eerste bezoekers, nog geen gebakje bezorgd. Telefonische navraag, vergeten.... Om half 11 kwam alsnog het, overigens prima, gebak. Maar de stress bij een 87-jarige gaat ten koste van de smaak, ondanks de excuses.

Ga zo door!

De service van SPAR Luijendijk is geweldig. Ze staan altijd voor je klaar.

Kan haast niet beter

De spar op Terschelling, ik ben dik tevreden. Service is 100% De website vind ik een drama, maar daar kan de lokale spar niets aan doen.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR