Goede service, denken mee, oplossingsgericht. Aar prijziger dan andere supermarkten

Spar Pomp Stadskanaal, waren bereid de boodschappen te brengen terwijl het eigenlijk buiten hun bezorgings gebied ligt. Over het algemeen is de Spar duurder dan dee andere supermarkten, het merkt gewoon ben ik fan van. Want dat is gelijkwaardige kwaliteit net n redelijke prijs. Zou mooi zijn als er meer producten daar van zouden zijn bij de online keuzes. Verder super goede service en erg vriendelijk.

Bezorging is altijd op tijd.

Vriendelijk en behulpzaam

Uitstekende bediening!

Ik was behandeld voor leukemie. Toen ik thuis kwam, kon ik niet veel. Natuurlijk willen je familie en vrienden wel boodschappen voor je doen. Maar het is ook fijn als je het zelf kunt uitzoeken. Dat gaat makkelijk met de website. De prijs voor het bezorgen vind ik redelijk. Boven een bedrag zelfs gratis. Ook dat het mogelijk is om te bellen als je nog iets vergeten bent ofzo. Vriendelijke attente bezorgers en personeel aan de telefoon. Kwaliteit van de boodschappen is goed. Kortom. Ik ben er blij mee.

Mijn Spar(rings)partner

Zeer klantvriendelijk en een prima service

Op tijd,gekoeld en vers

Goed geholpen en tijdig geleverd. De kwaliteit van de producten en klantvriendelijkheid van het personeel is altijd uitstekend.

Bredevoort kan niet zonder

Prima winkel, altijd netjes en opgeruimd ook buiten. vriendelijk en hulpvaardig.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen worden altijd perfect afgeleverd

Altijd op tijd en goede kwaliteit levensmiddelen, betrouwbaar , vriendelijk,

Bestelling gedaan, netjes boodschappen gekoeld. En goed verpakt

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Er valt weinig aan toe te voegen. Het is geweldig. Je bestelt en een zeer vriendelijke medewerker brengt de boodschappen thuis. Ik zou zeggen vooral zo doorgaan.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

mensen die het brengen altijd vriendelijk

keurig geleverd op de afgesproken dag

Vriendelijk

Boodschappen besteld. Handig dat het bezorgd wordt. Goede producten.

Goede service en communicatie

Belde vlak voor bezorgen en het bier was koud!

We worden professioneel, behulpzaam en zeer vriendelijk geholpen door Spar Mons.

De service van Spar Mons is altijd aangepast aan onze behoeften. We voelen ons speciale klanten en niet slechts aflevernummers.

Geweldig!

Boodschappen werden super snel geleverd op Vlieland!

Excellent !

Excellent service , easy to order and quick, friendly delivery ….many thanks .

SUPER

Vernieuwde SPAR: 10 Kwaliteit: 10 Vriendelijkheid: 10 Behulpzaamheid: 10

prima winkel

lief en klantvriendelijk personeel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service, goed overleg, goede producten

Puntjes van verbetering: ik vind het jammer dat de site niet helemaal overeenkomt met het assortiment in de winkel. Persoonlijk zou ik het fijn vinden binnen het tijdsbestek van bezorgen een nog exacter tijdstip te kunnen krijgen.

Internet bestellen.

Via internet bestellen gaat 99 o/o goed.

Lekkere verse broodjes met een glimlach

Zo makkelijk is de Spar broodjes service: Kies je belegde broodje online, maak een ophaal afspraak, betaal online en haal je heerlijke broodje op bij de Spar winkel waar een aardige medeweker jou broodje verpakt klaar heeft liggen.

altijd op tijd

Doordat ik zeer slecht ter been ben profiteer ik al enige jaren van de bezorgservice, meestal ben ik meer dan tevreden. Soms gebeurt het dat ik iets totaal anders geleverd krijg dan ik heb besteld, ook klopt de website niet altijd.

Top service!

Top service! Ruim assortiment en alle boodschappen stonden bij aankomst al in het huis/de koelkast!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd op tijd nooit te laat

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR