Makkelijk, snelle levering, groot assortiment, Fijn dat er geen minimum bestel bedrag is. Uitkomst voor mensen de geen mogelijkheid hebben om zelf naar de winkel kunnen komen, Goede service voor een dorp

Bijzonder klantvriendelijk

Wij doen bijna al onze boodschappen bij de Spar in ons eigen dorp Wat zijn wij blij met onze dorps super

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goed en overzichtelijk

Goed geholpen

Snel, makkelijk, veel keus, top service

Broodjes zien er echt heel goed verzorgt uit mooi belegd en lekker vers ook fijn dat er veel keuze is en makkelijk dat het via de website kan. Heel makkelijk dat je achteraf kan betalen

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR