Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Ik ben heel tevreden over de producten en de bezorging

Ontzettend snelle service en persoonlijk contact over de bestelling!

Zeer positieve ervaring!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede producten en het bezorgen verloopt over het algemeen ook goed

Alles conform afspraak

Perfecte levering

Perfecte levering

teleurstelling

helemaal misgelopen . drie keer in de winkel geweest en niets gekregen. zou niet geleverd zijn, postbode komt later . de tweede keer ; niet geleverd kom nog maar eens terug. derde keer niets geleverd meneer. TOEN ineens gaat op dag vierde dag na bestelling de telefoon;"waar blijft u ? uw bestelling is hier ..... Mijn man zegt ; ik kom eraan.... verkoopster zegt... nee dat kan nu niet meer nu ligt ie in de winkel en is al weg !!! het was onze test met speciaal verzoek om iets..... dinsdag besteld trouwens, kijk de lijsten er maar op na ....... HOE voorkomen we dit in de toekomst ???? het was niet zo'n leuke eerste ervaring met online Spar. Laten we er van uit gaan dat ieder zijn best doet , . . . maar deze transactie was nog al knullig verlopen . . .toch??

Wel te bestellen, niet te leveren.

Al maanden geen scholiertjes van Lu. Eigen merk is niet te vergelijken. Vies gewoon. En dan wel op we website alles kunnen bestellen, maar het niet kunnen leveren. Onbegrijpelijk dat jullie dat anno 2022 niet beter op orde hebben. Als ik het kan bestellen moet het op voorraad zijn, anders niet aanbieden.

Heel tevreden

De bezorging altijd correct

Levering en bezorging correct

Perfect geregeld en bezorgd

De bestelde boodschappen zijn altijd op tijd volgens afspraak bezorgd

Prima service, goede producten en vooral zeer vriendelijk personeel.Een voorbeeld super !

Vaak boodschappen gedaan in andere buurtsupers maar Spar te Zoutkamp is de super, super.

de service is uitmuntend

Ik maak gebruik van de bezorg service en dat gaat 100% goed en makkelijk

Snel en vers bezorgd!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Netjes ingepakt en nette bezorging

Prettig, klantgericht en meedenkend

Heel prettig als je zelf even niet in de winkel mag komen door Corona

Een dikke prima

Gewoon een dikke prima!!

Makkelijk systeem

Thuis boodschappen bestellen en op ons vakantieadres laten bezorgen

Een vertrouwd adres, voldoende keuze en goede service

Spar Kralingen verzorgd al een aantal jaren de levering van onze boodschappen. Inmiddels voor ons een vertrouwd adres, keuze genoeg en goede kwaliteit artikelen. En bovenal een zeer goede service. Kortom een aanrader.

Fantastische service

Heerlijke broodjes voor een redelijke prijs Simpel en eenvoudig online te bestellen!

In een woord geweldig!

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen.

Geweldige service

Geweldige service als je in quarantaine zit!

Bezorging was prima

Heel goed!

Mijn complimenten voor Ralph!

Weinig aanbod van producten.

Veel producten zijn erg prijzig en ook is er een heel beperkt aantal van veel producten, of dingen zijn er helemaal niet. Als we bellen is er vaak wel iets te regelen maar het is zo jammer dat daa extra moeite oor gedaan moet worden vanuit beide partijen.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR