Prima keurig op tijd geleverd op mijn vakantieadres

Boodschappen waren op tijd. Vriendelijke bezorger Betalen kan volgende week wel in de winkel. Alle boodschappen water er, top!

Altijd vriendelijk

Groot assortiment en vriendelijk personeel

Top service!

Een beetje noodgedwongen, maar zal er nu veel vaker gebruik van maken!!

Alles keurig thuis bezorgd

Heel tevreden met de service van Spar Ronald Walter in Veldhoven. Alles netjes thuis bezorgd. Goede service en communicatie. Ik zou het iedereen aanraden om daar boodschappen te bestellen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Altijd bereid een oplossing te zorken!

Correct, goede kwaliteit, perfecte bezorging, vriendelijk

Deze Spar doet het perfect, klantvriendelijk, goede vers producten

Een goeie service

Ik had een bestelling gedaan en stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen fijne bediening zal zeker nog een keer langs gaan

Het was ok

Het war alles ok

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben tevreden, krijg meer service dan bij grotere partijen.

Stipt en Snel geleverd en vriendelijk personeel.

Wat een service!

Geweldige service, vriendelijk personeel

Prima geregeld

Eerste dag van onze vakantie boodschappen besteld bij de Spar West-Terschelling, en die werden op tijd bezorgd en alles klopte en zag er keurig uit.

Goed bezorgd! Wel een paar kleine puntjes...

Jammer dat er geen Grolsch herfstbok geleverd is, terwijl het wel op jullie site stond en ook nog in de aanbieding was... Verder zijn er nog wel wat dingen veranderd die we op de bestelling hadden staan. Ook keken we ervan op dat op de bon € 4,95 staat. We vinden dat vreemd bij een bedrag van ruim € 400,00. Op jullie site staat dat boven 50,00 er geen bezorgkosten gerekend worden. Ook vonden we het jammer dat volle kratten en pakken niet ingeleverd konden worden en we ze aan de buren moesten geven omdat het niet mee kon op de boot. Graag willen we van u horen wat het juiste bedrag is wat we moeten overmaken. Met vriendelijke groet, Dini Rengelink-Slot

Omdat ik corona had, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om de broodnodige boodschappen door Spar in Oploo te laten bezorgen. Dat ging uitstekend: alle bestelde artikelen werden op de afgesproken tijd geleverd en netjes bij de deur neergezet. Bedankt Jos (Jaegers).

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Een winkel met ruim assortiment en fijn personeel

Mooie schone en overzichtelijke winkel met erg vriendelijke medewerkers!

Supervriendelijk

Snel bezorgd en supervriendelijk

Prima, Spar is heel betrouwbaar

Bezorgen elke week op afgesproken tijdstip de boodschappen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heerlijke broodjes voor een scherpe prijs!

Makkelijk online bestellen, betalen met Ideal, tijdstip van afhalen kiezen en je bent weer snel onderweg met een heerlijk vers belegd broodje.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijn dat je op je vakantie de boodschappen kan laten brengen.

Netjes op tijd geleverd. Producten waren goed. Enige puntje.. niet bereikbaar als je iets wilt veranderen. Ik heb meerdere keren moeten bellen en het is niet gelukt. Jammer!

De bezorging is uitstekend.

Het is alleen jammer, datje veel artikelen niet online kunt bestellen, die vervolgens wel in de winkel aanwezig zijn. Echter de bezorging en het personeel die bezorgd zijn uitstekend.

geweldig

altijd goede bezorger en als ze iets vergeten wordt het altijd nog nabezorgd

Slecht

We hebben de bezorglijst (lunchbroodjes) 1 dag van tevoren opgestuurd. Nadat ik er niet bezorgd was, hebben we gebeld. Ze hadden de bestelling 'over het hoofd' gezien. Ze geven aan dat het zeker nog 1 uur zou duren. Later werden we gebeld dat de broodjes er niet waren, we moesten kiezen voor een alternatief. Later werden we weer gebeld dat er met pin betaald kan worden, dat was raar, want we hadden al de dag vantevoren met ideal betaald. Uiteindelijk werden de broodjes om 14.40 uur bezorgd terwijl wij ze 12.30 uur hadden gevraagd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

We vroegen of de boodschappen een dag eerder gebracht konden worden en op een tijdstip dat ons uitkwam. Dat was geen enkel probleem. Ook werden de lege kratten op ons verzoek weer opgehaald

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Heel blij en zeer tevreden

Ivm corona positief niet in de gelegenheid zelf boodschappen te doen. Het aanmaken van een account was een fluitje van een cent. Alle boodschappen die ik had aangevinkt waren op voorraad. Lekker stevige dozen. Prima gelukt. Bedankt Spar, Hoorn

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring met de Spar van West Terschelling.

De bestelling ging on-line. Alle dagelijkse benodigdheden waren makkelijk en overzichtelijk digitaal te vinden. Ik heb de boodschappen laten bezorgen bij het park van het huisje. Alles heel, compleet en keurig in dozen. Goede bezorgservice. Bedankt Spar.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR