Fijn dat de zware boodschappen bezorgd kunnen worden!

Goede service.

Ben zeer tevreden.

De bezorgservice is geweldig!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

PERFECTE SERVICE! ALTIJD OP TIJD! EN VERS!!!!!!!

ik bestel nog steeds bij de spar in sluiskil. maar niet elke week. omdat we niet vaak thuis zijn. maar als we thuis zijn.... dan zit ik al te denken aan de verse vleessalade.... en de droge worsten.hihihihi en het brood is er super.... het vlees is er fantastisch!!!! vooral de biefstukken.hhihihi en ze zijn enorm vriendelijk. enorm vriendelijk!!!!! wij blijven bij de spar... wat er ook gebeurt. onze buurman rijd er ook altijd heen. op het moment niet. want hij sukkelt een beetje. maar ik heb hem ook gezegd.... ik wil het voor je bestellen hoor. ze komen op de tijd en de dag dat je wilt. en ze zijn altijd op tijd. jaaaa wij zijn sparre mensen. vooral van de spar martens winkel in sluiskil!!!!!!!!!!!!!! ik doe niet mee om de spar te verbeteren. waarom niet??? die kan je niet verbeteren. toch zeker de spar in sluiskil niet!!!!!!!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Klantvriendelijk proffesioneel met een menselijke aspect. Complimenten

Al meer dan 2 jaar worden de boodschappen bij mijn moeder gebracht.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

altijd te bereiken en heel hulpvaardige mensen bij de Lange in Leiden

het is alleen jammer dat digitaal niet alle producten op de site staan

ongelooflijk slecht

besteld op 15 juli ... het zou op 21 juli tussen 14.00 en 16.00 uur aankomen ... het is vandaag 22 juli en ik wacht nog steeds op de bestelling en een verontschuldiging

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede communicatie en vriendelijke benadering.

Het was jammer dat de bestelde artikelen er niet waren. Maar correct afgehandeld.

zeer te vreden

ben zeer tevreden met de bezorgging

kan niet beter

boodschapen zijn netjes bezord precies zo als verwacht echt top hier in bakhuizen

keurig bezorgd

Prima maar ik had nog ijsblokjes erbij gevraagd maar die ontbraken helaas. Verder fijn als je niet zelf kunt gaan.

Geweldige service

Boodschappen besteld. Zouden tussen 12.00 en 14.00u komen en was er zelfs eerder geweldig. Alles netjes in kratten in de keuken neergezet.

top!

Goede service, denken mee met opties en uiteraard heerlijke producten!

Slechte service

Ik had 4 flessen zoetstof besteld. Zou klaarliggen in een winkel waar we met de auto naar toe moesten. Daar aangekomen bleek het niet leverbaar. Geen goede communicatie tussen webshop en winkel.

Regelmatig bestel ik mijn boodschappen online. Maar wanneer ik mijn lijst wil verzenden en een bezorgkosten wil maken, staan alle mogelijkheden op bezet of niet beschikbaarheid. Dan kan je je lijst niet verzenden. Dit gebeurt de laatste tijd erg vaak! Doe daar iets aan.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Uitstekende service en vriendelijke vezorger

Alles wat besteld is is ook geleverd. Goede kwaliteit en vriendelijke bezorger.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Geweldige dienstverlening en vriendelijke bezorgers

Vriendelijke medewerkers. Bezorging boodschappen in goed overleg. Fijn contact.

Super tevreden

Komt afspraken na Op tijd afgeleverd Hele lekkere broodjes en superlekkere jus d'orange Kwaliteit en prijs piekfijn in orde. Van harte aanbevolen!

De prijs is van wat ik bestelde is van 0,72 p/s naar 0,90 gestegen

Zaterdag met 0,72 per stuk besteld. Moest maandag bezorgd worden. Is toen niet bezorgd en op die dag van prijs gestegen naar 0,90. De pakbon en de levering bon gaven 2 verschillende prijzen aan. Als ik wist dat de prijs 0,90 was had ik niet eens overwogen hat bij Spar te bestellen. Gelukkig komen ze het een dag later weer ophalen en betalen ze me contant terug.

Prima service kon nog dezelfde dag geleverd worden.

Ultieme service

De Spar staat altijd voor me klaar en levert de beste service, en staat altijd voor me klaar.

Altijd op tijd en vers

Kwaliteit goed

Behulpzaam personeel

Wat een goede service

Tijdens mijn carritaine, zo fijn geholpen, door t personeel van de Spar in Doornenburg, hartelijk bedankt

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR