Prima service, alles stond klaar voor ons weekendje vakantie

Wij hebben een bestelling aangemaakt en opgepikt bij ons vakantieadres. Dit verliep prima. Kan ik nog reactie krijgen op twee producten die niet in orde waren? De watermeloen was vloeibaar van binnen (overrijp) en daardoor zuur. En bij een emmertje Heksenkaas ontbrak een dekseltje, de verpakking was open. Verder; hartelijk dank!

Op tijd

Op tijd bezorgen is wel een puntje

Op zich zijn we wel tevreden, maar de tijd van bezorgen mag wel iets beter. Zoals het nu gaat, moeten we meestal enkele uren thuis wachten of er nog iemand komt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Leuk team bij Spar korte poten

Ze zijn klantvriendelijk en service gevoelige medewerkers !! Het assortiment online is wel aan verbetering toe ! Niet alle producten die in winkel verkrijgbaar zijn , staan op de webwinkel. Maar ook andersom ! De bezorgkosten zouden voor voor een wekelijkse besteller zoals ikzelf zeker omlaag mogen.

Service als vroeger.

Sevice als vroeger.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

De thuisbezorging is heel vlot verlopen

Toppie

Altijd gezellig en vriendelijk

Geweldige service

Geweldige snelle service en medewerkers die bij bezorging niet te beroerd zijn om bijv kratjes even in de garage te zetten.

Vriendelijk, attent, correct persoonlijk

Idem

Wie jarig is trakteert

Spar is 90 jaar, net als mijn moeder. In de Sparwinkels wordt de koffie nu in feestbekers geserveerd. Niet voor de verkoop, maar het service bureau heeft op (brutaal) verzoek speciaal voor het verjaardagsfeestje een aantal feestbekers toegestuurd. Reuze aardig hoe er mee gedacht werd. Dank!

Super goed en goed georganiseerd

Gemakkelijk bestellen en op een afgesproken tijd ophalen geweldig!

Mijn bestelling is snel en netjes geleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

boodschappen doen bij de spar ,is altijd meer dan prima .je kunt er op vertrouwen dat het goed is

ineen woord Geweldig !!!!!

In coronatijd heb ik online boodschappen besteld. Zelfs toen er geen tijdslot beschikbaar was, nam Jeffrey nog de moeite om einde dag boodschappen te bezorgen!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Genoeg keus, mooi op tijd bezorgd

Duidelijke website. Netjes en op tijd bezorgd. Als je op je vakantie adres laat bezorgen wordt je netjes gebeld als bezorger voor de accommodatie staat.

Boodschappen mooi op tijd en de koelkast al gevuld Echt super

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. f. Smsen belde tevoren met handige tip waar ik niet aan gedacht had. Fijn dat iemand meedenkt.

Toppers

Staan altijd klaar!

Hele fijne winkel

Spar Wemeldinge Is een moderne Spar met veel vers Het is erg compleet en personeel Is heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader !

Prima winkel.

Fijne winkel met veel producten.

Zeer goede service

Steeds Goede afspraken en betrouwbare bezorging.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Niets is voor hen te veel

artikel niet meer leverbaar

Via site Spar Oudorp naar Spar Dirkshorn doorverwezen omdat ik daar mijn. bestelling wel kon doen. Krijg ook netjes bestelbevestiging. Wordt ik paar uur voor afhalen gebeld dat her artikel voorlopig niet leverbaar is. Volgens site dus gewoon te bestellen. Erg slordig.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR