Vlot en vriendelijk

De bestelde boodschappen stonden klaar. Heel vriendelijk behulpzaam personeel.

Goede service en altijd vriendelijk!

Goede snelle levering bij online bestellingen!

Geweldig!

Vanmorgen trouw-ontbijt verzorgd voor 40 personen,stipt op tijd en geweldig verzorgt onze complimenten.

Spar heeft alles voor een feestje

Super goede spullen om weer eens een feestje te geven. van koffie tot BBQ en natuurlijk toetje

Betrouwbaar

Het is zó belangrijk bij het ouder worden als je krachten verminderen en je leeft nog zelfstandig in je huis ,dat er lieve mensen zijn die ervoor zorgen dat je natje en het droogje voor een week lang bij je op het aanrecht gezet word, dát doet de Spar uit Zaandijk voor mij,,maar het alle belangrijkste is je kunt stuk voor stuk op ze bouwen,ik voel mij gezegend met deze lieve familie en medewerkers

Alles netjes voorelkaar.

Zoals altijd goede service

Ben heel blij dat we nog een uitstekende supermarkt in ons kleine dorpje hebben

Zorgzaam personeel Vriendelijke personeel Goede kwaliteit

Ga zo door prima vriendelijke personeel.

Fijne winkel om de boodschappen te doen

Zeer klantvriendelijk mensen die je goed helpen en vriendelijk te woord staan

Klantvriendelijk en altijd behulpzaam.

heel erg goed

de spar heb heel erg goed hun best gedaan ik ben trots op de spar

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

de boodschappen stonden netjes in ons huisje.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede service met thuis bezorgen

Al een tijdje moet ik boodschappen thuis laten bezorgen en mijn ervaringen met de Spar in Dieren zijn zeer positief. Medewerkers doen erg hun best om alle bestelde producten bij mij af te leveren.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Helaas kan ik er geen gebruik meer van maken omdat de spar niet meer in mijn gemeente kan bezorgen.

De SPAR op Terschelling is een fantastische winkel met zeer klantvriendelijk personeel. Je wordt daar (ook als badgast) op je wenken bediend. Toen wij zaterdag kwamen informeren naar onze bestelde boodschappen en vroegen of het goed was als we maandag a.s. zouden komen betalen, bleek dat de boodschappen al klaarstonden. We konden meteen afrekenen en de boodschappen werden keurig bezorgd en in ons vakantieappartement in Oosterend en door een bijzonder aardige bezorger op tafel gezet in stevige dozen. Wij waren blij en dankbaar.

Bezorgdienst top

De bezorgdienst is top. Daar heb ik niks op aan te merken Wat ik wel vindt is dat Spar duur is en weinig A merken heeft en minder keuzes. Jullie zijn duurder dan ander supermarkten. Ik beveel geen bedrijven aan. Omdat ieder dit voor zich zelf moet bepalen.

Makkelijk te bestellen, goede service

Bestellingen zijn snel gemaakt, afspraak inplannen voor bezorgen erg makkelijk en netjes op tijd en volledig geleverd.

Mijn ervaring is zeer positief

Geweldig team mensen.

Mooie, nette, overzichtelijke winkel. Lief, vriendelijk en zeer behulpzaam team

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

slecht en niet voldoende in huis

Heb een mooie bestelling gedaan, maar blijkbaar is de spar waar ik de boodschappen deed ? Dacht dat het een centrale magazijn zou zijn. Hadden weinig tot niets op voorraad zoetstof wel online maar niet topvoorraad geen een, zakjes gehakt krijgen een paar en niet de aantallen die ik wilde. Dus slechte zaak. meteen mijn account op gezegd en ga wel bij de Con(collega de boodschappen doen

Niet correcte bestelling

Bestelling ruim van te voren gemaakt. Stond op afgesproken datum niet klaar. Was nog diepvries en kon het helaas jiet direct gebruiken.

Heel betrouwbaar!

Bestel wekelijks bij locale Spar en het wordt altijd keurig en op tijd bij mij thuis afgeleverd. Best luxe dit!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne website voor online bestellen. Goede bezorging

1e keer online besteld, zie hierboven. Sowieso prettige winkel om boodschappen te doen. Goede service!

Keurig bezorgd op onze vakantiebestemming. Aardige mensen!

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR