Super goed

Makkelijk besteld ,op de aangegeven tijdstip geleverd,super verpakt,en aan huis geleverd. Ruime assortiment. Super vriendelijk personeel die je super helpen bij vragen.

Super service

Omdat ik corona had bestelling geplaatst. Deze werd keurig voor de deur afgeleverd. In de mail ontving ik de factuur om te betalen. Top geregeld!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Groot assortiment en steeds meer biologisch

Mooie producten, steeds meer biologisch. Prima service en bezorging. Ben al zeker 20 jaar trouwe klant.

mooie handige buurtwinkel

bestelling was goed afgehandeld

uitstekende afleverservice

Op Terschelling werden de boodschappen keurig afgeleverd bij ons vakantiehuisje, de volgende dag hebben we in de winkel betaald.

prima service

online boodschappen besteld en op de vooraf aangegeven tijd stonden de boodschappen al klaar

nette bediening

netjes thuis bezorgd

Snel en flexibel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed en snel bij je eigen winkel

OK

Helaas verlaat geleverd, wel met n gemeend excuus

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

top service en breed assortiment

Vertrouwde winkel met enorm fijne contact. Reageren snel en service is top. Wij laten boodschappen altijd bezorgen en dit verloopt naar tevredenheid op afgesproken tijdstip etc. Zeker aan te bevelen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Wordt altijd met een blijgezicht gebracht. Ben hier heel erg blij mee.

Goede producten, aardige medewerkers, de menselijke maat

Zie boven

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Makkelijk bestellen en boodschappen netjes in de koelkast gezet. Top

wij zijn zeer tevreden

Wij hebben goede afspraken kunnen maken met de Spar in ons dorp. De service is heel goed en er wordt snel gehandeld bij vragen.

Prima service!

Voor ons kamp grote hoeveelheid boodschappen besteld. Werd keurig op tijd gebracht en wat we over hadden is ook weer opgehaald. Prima service.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service en zeer klantvriendelijk!

Als vakantieganger gebruik gemaakt van de mogelijkheid om online alvast boodschappen te bestellen en op dd afgesproken dag en tijd af te halen. Wat een vriendelijk personeel!! Daar kunnen vele grote supermarkten een voorbeeld aan nemen! Boodschappen stonden klaar en van tevoren hadden ze gebeld over een product war er niet was en boden ze een alternatief aan. Super, super!

Boodschappen tot in de keuken bezorgd in het vakantiehuis!

Mijn bestelling was er niet en een hoop producten al op

Mijn bestelling was er niet en een hoop producten al op

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

we site mbt zoutarme maaltijden slecht ingericht

In de brochure staan meer zoutarme maaltijden dan digitaal gekozen kunnen worden, dat zorgt nodeloos voor frustratie temeer daar ze wel leve4baa4 blijken als de winkel ze via hun formulier scant

Perfect!

Heel vriendelijk en behulpzaam

Slecht

Heb veel bestelde producten niet gekregen. En de winterwortels zaten verrotten tussen. Met bepaalde aanbiedingen geen rekening mee gehouden. Volle pond betaald

Uitstekend makkelijk te bestellen

Producten goed Bezorging ook goed