Super winkel .

Zeer goed , en ook goede mensen die daar werken

Berghuis West Terschelling top service

Alles is mogelijk qua bezorging. Proberen voor ons heel klantvriendelijk te zijn. De website vindt ik niet altijd even goed werken en sommige producten lastig te vinden. Daar biedt het opmerkingen stukje dan ruimte voor. Al met al een tevreden klant.

Tevreden

Ik kom niet in de winkel ik laat het thuis bezorgen en daar ben ik dik tevreden over

geweldig

vooral in corona tijd ideaal online bestellen en dan staat klaar zelfs in geval van nood word het thuis bezorgd

Heel erg klant vriendelijk

Alleen de peren waren niet goed helaas

Uitstekend!!

Sinds corona bezorgt Spar wekelijks de boodschappen bij ons thuis. Wij zijn heel tevreden!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles compleet bezorgd op afgesproken tijdstip, wat een feest! Betaling relaxed de dag erna ivm late aankomst , goed geregeld hoor, veel dank!

Geweldig goede service

Super Spar

Fijne samenwerking

Afspraken nakomen , bij- bestellingen goed leveren en gezellige bediening

Super service

De service van Spar Dongen is geweldig. De boodschappen worden aan de deur gebracht door Piet, die alles netjes voor ons in een tas pakt. Als er een artikel niet is, zoekt René naar een vervangend artikel. Wij zijn echt heel tevreden, al 2 jaar lang.

zie hier onder

Mijn ervaring is heeeel goed, (persoonlijke dan vriendelijk en ze willen wel alles voor je doen.) tegen de spar-eigenaars wil ik wel zeggen dat er te weinig aanbiedingen zijn ,geen aanbiedingen waarvan je denkt hier heb ik wat aan. . Reclame gaan pas aan het eind van de week in en de prijzen liggen enorm hoog. vr. gr. Geke

Makkelijk bestellen, uitmuntende levering

Voor het eerst online besteld bij Spar. Ging supergemakkelijk. De boodschappen werden tot in ons vakantiehuisje gebracht. Heel fijn.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goed en beloofde service. Knetterblij!

Goed en beloofde service. Knetterblij!

Goed geregeld

Lekkere appelflappen en prima service

artikelen gemakkelijk te vinden en met het boodschappenlijstje gaat het ook nog snel

bezorging altijd op de afgesproken tijd

veel keuze

Erg makkelijk om de boodschappen in huis te hebben bij aankomst, dan kan je vakantie direct beginnen! Tip: zet de statiegeldkratten bij de koffers van het bagagevervoer, dat scheelt gesleep voor die paar euro per krat en ze komen bij Spar terug!

eenmalige ervaring met SPAR Manje in Ballum, Ameland: niets op aan te merken,

met name de communicatie over bezorgmoment was klasse.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Voor het bedrijf had ik een lunch op locatie nodig. Makkelijk online de bestelling doorgegeven en op de afgesproken tijd was alles binnen. Broodjes waren heerlijk e3n de verzorging ook. Kan dit zeer aanraden bij andere bedrijven.

perfect

de boodschappen altijd op tijd binnen

Makkelijk

Op het moment dat ik onverwacht bezoek krijg, kan ik nog snel ven iets bestellen.

Snel en vriendelijk!

Snel en vriendelijk

Prima service!

Online bestellen en bezorgen op de afgesproken tijd gaat goed en altijd door een vriendelijk iemand! Komt wel regelmatig voor dat artikelen niet op voorraad zijn maar ik begrijp dat niet altijd alles voorradig is. Dus van ons een dikke 10 voor het hele team!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Bij de tijd, gezellig, lekker dichtbij

Vriendelijk personeel waardoor je graag wil terugkomen

Kwaliteitsproducten thuisbezorgd

Goede kwaliteit producten en gratis thuisbezorgd. Prima!

Helemaal top!

Zeer goede service. Was een paar items vergeten, kon dat telefonisch doorgeven zodat alles ‘smiddags op tijd bezorgd kon worden. Fijn ook dat er geen minimum bedrag is voor het bestellen van boodschappen voor de bezorgdienst. Van harte aan te bevelen.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR