perfecte service

altijd goede service, fijne winkel.

Servicegericht

Voor een weekje vlieland boodschappen laten bezorgen bij het vakantiehuisje. Boodschappen stonden bij aankomst al klaar, met het verzoek de rekening in de winkel te komen betalen, fijn!

Makkelijk te bestellen

Fijn dat de boodschappen bezorgd kunnen worden.

In de ochtend gebeld omdat ik ziek was kom ik geen boodschappen doen. Even in de app besteld en 2 uur later was het er. Top geregeld

Fijne winkel en een goede serves

Wij bestellen elke week voor de buitenschoolse opvang boodschappen. Dit bevalt goed. Producten die op zijn worden vervangen door een ander merk en/of andere soort. Minpuntje is wel dat de boodschappen soms niet binnen de tijd gebracht worden.

Top service!

Goede producten, goede service.

Heel fijn dat dit kan.

Ben blij met deze service. In Corona-tijd ga ik de winkels niet in. Enige minpuntje is de houdbaarheidsdatum van de producten. Ik krijg dan een doos met meerdere producten die allemaal tot de besteldatum houdbaar zijn.

Geweldig!

Kwaliteit en service staan bij Spar hoog in het vaandel.

Goede service en levering

Bij Spar was de enige site cq winkel die ons Bic aanstekers kon leveren. Qua merk een van de beste. Alleen jammer dat deze niet navulbaar zijn. Het bestelde werd bij het dichtstbijzijnde filiaal afgeleverd en kon daar ook worden opgehaald. Tussen de bestelling en levering zat ca. 5 werkdagen.

Gewoon goed

Ja, gewoon goed

Helaas kan ik de lekker tripels niet bestellen

Er is maar 1 reden om bij de spar te bestellen en dat is de heerlijke Spar tripelbiertjes. Helaas lukt het niet om deze met wat aanbiedingen te bestellen bij mijn lokale spar. De spar uit het centrum kon het wel maar leverde zonder overleg vervangende tripels en dus had ik niet wat ik wilde. Jammer! Verder was zowel de bestelling als de levering snel en makkelijk. De producten waren ook goed, dus verder geen opmerkingen.

Fantastische service

Wij waren een weekendje weg. Alle boodschappen online besteld. Ze waren allemaal al bezorgd bij aankomst. Netjes in de koeling etc. Boodschappen die we nog bij gehaald hebben werden op de rekening gezet.

afhandeling is perfect

perfecte afhandeling

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prettig, betrouwbaar en goed !

Contact met winkel en medewerkers is zeer prettig. Men is altijd behulpzaam, vriendelijk en correct. Als iets ook maar enigszins mogelijk is, dan wordt dat voor me gedaan. Het aanbod is zodanig dat ik niet perse elders heen hoef, al doe ik dat wel omdat ik voor sommige dingen andere voorkeur heb en graag vergelijk. Maar als ik dat niet meer zou kunnen : het is niet strikt noodzakelijk. Het enig wat jammer is, is dat Spar wel duurder is dan b.v. AH en zeker de andere supermarkten. Voor de slager zoek ik gemiddeld toch liefst een andere oplossing. Maar in feite is Spar op ons dorp echt onmisbaar geworden, zeker omdat PTT er ook is.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Alles werd goed afgeleverd.

Prettig hoe alles werd afgeleverd.

Goede en snelle service

Het bestellen gaat makkelijk

Prima en gezellige Spar.

Fijne zaak met goed assortiment en vriendelijk personeel. Kom er graag en ook makkelijk het laten bezorgen.

Iets bestellen wat op voorraad is en dan niet geleverd krijgen

Je besteld iets wat op voorraad is en kiest ophalen winkel, je krijgt precies te zien waar iets te krijgen is. en dan wordt je 1 dag voor het ophalen gebeld.... sorry we hebben het niet. Belachelijk.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer goede ervaring en prima aflevering

Verse boodschappen en keurig verpakt

erg klantvriendelijke winkel

service is uitstekend

Geweldige service

Spar Legebeke geeft een geweldige service en is heel flexibel

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Boodschappen op tijd bezorgd. Goede producten. Prijs kwaliteit prima!

Geweldige thuisbrengservice.

Voor weinig extra snelle thuisbezorging, altijd op tijd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

In overleg kan alles geregeld worden, korte lijnen.

Heel tevreden, grote sortering, aardig personeel.

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR