Perfecte service ontvangen. Ik had meerdere bestellingen gedaan met hetzelfde product, een lieve enthousiaste vrouw belde mij op om te vragen of dat klopte. Bij afhalen super vrolijk en snel geholpen. Ik kon zelfs mijn bestelling al eerder ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mijn bestelde producten waren er niet toen ik het kwam ophalen

Online een bestelling geplaatst. Toen ik deze op de afgesproken tijd kwam ophalen waren deze er niet en ben ik er nooit van te voren van op de hoogte gesteld.

Goede informatie over de bezorging

Ik ben heel tevreden omdat ik goed ben geïnformeerd over de bezorging Wat ook precies op tijd was en bezorgd weer door en hele vriendelijke jongen

Goede informatie over de bezorging

Klantvriendelijk!

Heel goed geholpen met online bestelling

Klantvriendelijk!

Heel goed geholpen met online bestelling

Super!!

Prima service en wat ik belangrijk vind , het word dezelfde dag geleverd!!

Vlotte bestelling gebracht

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Makkelijk een spar winkel in de buurt, de boodschappen netjes afgeleverd in huis.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja