Uitstekend!

Fantastische service, heel goed verzorgd!

Keurig op tijd geleverd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Prima niks aan toe te voegen

super.

Er vaar het als super goed.....

Vriendelijk behulpzaam personeel in Muiderberg

Ook super.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijn om supermarkt op dorp te hebben

Vriendelijk en klantgericht

Dik tevreden

Prima winkel

9nl8ne besteld, volgende dag afhalen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben altijd super tevreden over de spar in asperen Vriendelijk personeel Behulpzaam,en heerlijke verse belegde broodjes en alles super netjes en schoon

snel en vriendelijk

Nog dezelfde dag werden de nodige boodschappen bezorgd, handig als het hele gezin ziek is. Producten in prima staat, koel en vers. De bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

TeVREDEN

DE boodschappen zijn goed bezorgd. er kon gebeld worden met vragen. De website vonden we wel wat ingewikkeld.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Top, altijd vriendelijk personeel. Ze staan altijd voor je klaar

Vooral oudere mensen, worden altijd geholpen met het inpakken vd boodschappen. Ze kunnen ook altijd een bakkie koffie krijgen, om zo wat bij te kletsen, met andere buurtbewoners. Hier wordt ook echt gebruik van gemaakt. En ook de kinderen krijgen altijd een snoepje. Heerlijk ouwerwets, onze Spar is een echt buurtsuper. Ze hebben er alleen maar kletskassa's

Altijd op tijd, altijd perfect en altojd met een vriendelijk gezicht.

goede winkel

goed servic etc

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd goed en fijn om bij jullie in de winkel te zijn.

Altijd goed, altijd gezellig, fijn om zo'n gezellige goede supermarkt te hebben in het dorp. Een fijne familie runt de SPAR. Niet te evenaren. Iedereen heeft er bijna uit oudeschild gewerkt in zijn jeugd. Gewoon top, niets meer aan doen!

Het bestellen is makkelijk, ruim voldoende bezorgmoment en. En als een product niet op voorraad is bellen ze netjes of je een vervangend product wil of dat je het wil weglaten.

NVT

Prims

Geleverd volgens afspraak en correcte behandeling.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Makkelijk bestellen en keurig afgeleverd

Mooie manier om klanten te kunnen bedienen via de bezorgservice en het weer ophalen van over gebleven boodschappen. Alleen jammer, dat er een grens van 20% is getrokken bij hetgeen mag worden terug gegeven. Verder uitstekende service.

Niks geleverd

Niks geleverd en als je er na beld weet men van niks

Was n noodgeval. Maar alles prima

Kon t niet laten bezorgen en dat was jammer. Maar ophalen ging ontzettend vlot

Netjes op tijd

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Super service in Sint philipsland!!!

Je kan zelfs bellen als je iets bent vergeten. Super goed!

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR