Super service!

Vanuit ons huis in Twente de boodschappen besteld voor afgelopen maandag en ze zouden tussen 4 en 6 uur bezorgd worden. Op maandag door een medewerker van de Spar gebeld dat de boodschappen eerder konden worden bezorgd : Top !

FANTASTISCH

Fijne medewerkers, fantastische vriendelijke bezorger. Reageren snel

Geweldig!

Op tijd bezorgd tot zelfs in het appartement.

Klantvriendelijk

Ik ben woonzaam in Schiebroek, maar kan geen normaal betaalbare Zoetstof kopen hier. Dus ben ik uitgekomen bij SPAR Schiedam. Helaas was het nog niet binnen. Kreeg zelfs terugkoppeling over de telefoon dat hij de spullen binnen had gekregen.. Dus maandag idd alles mogen ophalen..

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heel persoonlijk en hulpvaardig. Voor dit dorp super!!!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Keurig op tijd de bestelling bezorgd

Best veel keus bij on line bestellen, en je kunt aangeven als je een product mist.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Fantastische goede en juiste bezorging. Perfect.

Makkelijk om te bestellen. Je krijgt alles keurig ingepakt in grote kratten, heel lekker vers, thuisbezorgd. Geweldig!

Heerlijke broodjes!

We hebben bij de Spar in Rilland broodjes besteld voor ons familiefeest. Het was perfect verzorgd! Heerlijk vers, rijk belegd, kortom dik tevreden!

Bestelling niet uitgevoerd

Gisteren kwam ik mijn bestelling op halen. Deze was niet klaar gezet, en de medewerkers hebben gezocht en niets gevonden. Kom ik met lege handen naar huis.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Boodschappen buiten neergezet en sommige niet in de krat, andere teveel.

Ik vond de boodschappen buiten. Men had makkelijk even op de raam kunnen tikken. Er zaten boodschappen in de krat die ik niet besteld had, andere waren foutief, weer andere niet in de krat. Lastig omdat de winkel op moment van ‘bezorging’ en de dag erna gesloten was.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Bestelling was compleet, bestellijg was laat

Bestelling was compleet, echter zou mijn bestelling tussen 10:00 - 12:00 gebracht worden. Uiteindelijk werd dit 13:00. Dit is extra vervelend omdat ik een afspraak moest verzetten. Ik ben uiteindeljjk wel netjes gebeld om te zeggen dat ze mijn bestelling te laat zagen en ze er binnen een kwartier waren.

Klantvriendelijkheid, goede service

Vriendelijk personeel, en zeer vlotte service.

Altijd netjes en behulpzaam

Altijd is de winkel mega netjes en zijn de medewerkers mega vriendelijk en behulpzaam. Oprecht niks op aan te merken.

Bestelling

Bestelling gedaan, bestelling niet binnen gekomen, helaas

Prima , producten goed

Klant vriendelijk

Leuke mensen en klantvriendelijkheid. Helpt je graag als er iets is

Gewelid team, geweldige service.

Klantgericht, fijne bezorgdienst.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede service, vertrouwd en netjes binnen afgeleverd.

Zo makkelijk als het niet anders kan.

Jammer maar helaas

Ik bestel op de site wat kratten bier. Krijg een dag later een bericht dat ze niet te leveren zijn. Had graag gehad dat de website dit al had aangegeven.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Duidelijk via de webshop, fijne levering en vriendelijk personeel.

lekkere broodjes

wel zou handig zijn als wat ik bestel er ook daadwerkelijk is, meer dan eens is mijn bestelling aangepast. Zelfs als ik achteraf keek,naar een goedkoper product, maar ik kreeg geen geld terug. Maar de kwaliteit vd broodjes is prima, heerlijk!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Dichtbij, vers en vriendelijk personeel

Zaterdagmorgen, verse nog warme broodjes en heerlijk vers geperst sinasappelsap....begint traditie te worden.......

Goede en correcte service

Goede service.