Koolhydraatarm brood kun je niet kopen,dus veel bij Albert Heijn halen,dat is echt jammer, vooral voor jullie,dan haal ik daar mijn eten!

Doorgaan

Heb tot nu toe nog geen gebruik gemaakt van dezelfbezorging Wel de bestelling zelf gehaald En ideaal de winkel is op loopafstand

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Wij zijn Belgen en werd perfect geleverd in ons vakantiehuisje

Fantastisch!

Geweldige service! Boodschappen bezorgd op ons vakantie adres. Wij kwamen zelf laat aan, en daarom had de spar medewerker alle koelproducten alvast in de koelkast gelegd. Omdat wij niet zelf de boodschappen in ontvangst konden nemen en betalen, mocht dat via een tikkie.

Prima service op 2 kleine dingen na.

Fijn om boodschappen te kunnen bestellen en te laten bezorgen. Vriendelijk personeel. Twee punten die beter zouden kunnen: - ik kreeg nu producten die op de dag zelf of een dag later al op de houdbaarheidsdatum waren. Het zou fijn zijn als hiernaar gekeken wordt. - ik kreeg vervangende producten zonder dat ik daarover geïnformeerd was. Ik zou het fijn vinden om hierin een keuze te hebben.

Helemaal top

Heel goed en alles in de koelkast en fijn want nu hoeven we zelf geen boodschappen te halen

Super goed en tevreden

De Spar denkt altijd mee, en is zeer flexibel.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

besteld maar achteraf geen voorraad

Voorraad gaf aan 17 stuks. Kreeg later bericht dat er niets op voorraad was. Slechte ervaring......

Heel prettig

Bestelling word eerder gebracht dan gedacht. Dikke primma

Slecht

Het product wat ik had besteld was er niet. En ook niet meer leverbaar vanuit de spar zelf. Voor niks er naar toe gereden. Ook geen telefoontje gehad van te voren dat het er niet is.

Klantvriendelijk

Super.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

ik kan niet altijd vinden wat ik nodig heb sinds de herinrichting

aangezien ik alleen tijdens mijn vakantie in de maand juni bij u boodschappen doe moet ik nogal eens zoeken naar het product wat ik nodig heb en heb ontdekt dat de keuze beperkt is

Waardeloos!

Ik kom voor niks naar de winkel toe! Eerst krijg je te horen tussen 14.00 en 16.00 kun je het afhalen. Kom je in de winkel zeggen ze dat het niet in hu assortiment zit!!! Ongelooflijk en zonde van mijn tijd. Ik heb flink gebaald!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Hele vriendelijke mensen en de boodschappen waren keurig optijd bezorgt op de bestemming.

Geweldig!! Een uitkomst voor mijn moeder!!!!

Het is de 1e keer voor ons, mijn moeder woont sinds kort in Heerjansdam !! En we willen heel graag bij de lokale super onze boodschappen doen en dat bevalt ons tot nu toe heel goed!! Mooie winkel met behulpzaam personeel, heel fijn

Kan niet beter

Kan niet beter

hele fijne winkel

ruime winkel, groot aanbod, vriendelijk personeel

Heerlijk belegde broodjes, eenvoudig online

Een paar keer heb ik gebruik gemaakt van een online bestelling voor een lekker belegd broodje. Kies het gewenste broodje en betaal online en geef aan wanneer je het broodje komt ophalen. Lekker vers en gemak dient de mens! De bonenmachine in de winkel biedt een geurig kopje koffie voor een redelijke prijs. TIP: zorg ook voor een fles koffiemelk naast de bonenmachine, de zakjes creamer vind ik niet lekker

Ontzettende aardige man

De spar is makelijk vooral met achteraf betalen En de boodschappen of kratten bier staan zo bij de voor Heerlijk is dat

Mooie schone winkel.

Super gezellige personeel en eigenaren

Snel, goed en vriendelijk

Snelle, goede levering door vriendelijk personeel

snelle levering, prima kwaliteit

snelle levering, prima kwaliteit