Mijn ervaring is zeer goed.

Ik geef het cijfer 8. Ik zou een 10 geven als ik direct zou kunnen afrekenen met een pin apparaat. Helaas is dat apparaat niet voorhanden.

Fijne dorpswinkel.

Heerlijke verse produkten. Fijn personeel en uitstekende service.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel.

Top winkel

Zou me geen raad weten als jullie er niet zouden zijn

Mocht niet in de winkel ivm corons

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Fijne klantvriendelijke winkel, waar aardige mensen werken.

Ik word altijd prima geholpen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Gezellige winkel met leuk personeel

meestal naar volle tevredenheid

er worden wel eens boodschappen vergeten te bezorgen, of die niet in het assortiment zitten. prijzen zijn aan de hoge kant, wat me wel eens weerhoudt een artikel te bestellen, zodat ik zoveel mogelijk "gwoon" dingen bestel. de kant en klaarmaaltijden vind ik te duur. ook wat meer franse kaasspecialiteiten in kleine verpakkingen zouden zeer welkom zijn. voor 1, of 2 persoonshuishoudingen. teveel nog afgestemd op gezinnen. altijd vriendelijk te woord gestaan,

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Mooi op de afgesproken tijd geleverd,mooi verpakt,vriendelijk geholpen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Altijd goede service en persoonlijk contact

Mijn ervaring is dat Spar Lakerveld altijd netjes en op tijd bezorgt en altijd in is voor een praatje, altijd gezellig!

Uit de kunst

Doen wat ze zeggen dat ze doen…..

Tevreden

Ben tevreden over het personeel vd Spar en tevreden over wat ik had besteld , erg lekker gebak en taart !

Totaal niets op aan te merken. Op korte termijn kon ik alles bestellen en laten bezorgen en de bezorger was optijd en vriendelijk!! Een dikke duim

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Keurig op tijd, alles compleet, wel meerdere telefoontjes met vraag voor vervangend product omdat be

Best in orde, redelijk

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Al vele jaren tevreden klant

Goede producten tegen redelijke prijzen , veel bio (maar altijd graag nog meer!) en netjes en vriendelijk thuisbezorgd. Perfecto!

Gemak aan huis

Heerlijk als ik in mijn vakantie huisje kom, en de de boodschappen zijn bezorgd. De kwetsbare boodschappen staan in de koelkast. Het vertrouwen dat ze in ons hebben ik mag de andere dag komen betalen heel fijn

Service die je verwend

Altijd op tijd.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Heel behulpzaam en klantvriendelijk.

Ik had contact opgenomen omdat we naar Ameland kwamen. Eigenlijk werd in deze periode niet via internet thuis bezorgd. Toen ik aangaf dat we niet zo mobiel waren werd direct gereageerd net, dan maken we voor u een uitzondering. Nadat we in onze caravan binnenkwamen werd al snel onze boodschappen gebracht. Zo'n geweldige service!!!!

Ik ben zeer tevreden

Fijne winkel, aardig personeel, altijd tijd voor een praatje. Ruime keuze en goed advies.

zeer goed

Zeer goed, leuk en vriendelijk personeel die mij de boodschapjes brengen

Perfecte service

Service is prima, boodschappen echter wel duurder dan bij ah of jumbo

Lekker

Online besteld, op tijd klaar , heerlijk gegeten .

Bezorging is prima

Ik vind het erg jammer dat de website zo uitdund. Er zijn veel producten verdwenen. Waarvan ik niet weet of het uit het assortiment is, of dat het nog in de winkel ligt.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Zeer goed blijven door gaan

Alrijd goede cervers

Helemaal tevreden met de bezorging en service

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk