steeds dezelfde tijd, dat is prettig!

bijna altijd dezelfde bezorgtijd, dat is super!

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Keurige bezorging en goede artikelen

Ik zou het wel prettig vinden dat de bezorger een goed werkend pinapparaat bij zich heeft zodat ik iedere week kan betalen.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Ben een heel tevreden klant.

prima zo

alles staat altijd netjes klaar , dus geen negatieve ervaring

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Prima bezorgservice. Altijd volgens afspraak en boodschappen keurig verzorgd

Service staat op 1

Wanneer ik online bestel, wordt alles volgens afspraak geleverd! Prima

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Goede en vriendelijke service.

prettig en goed

vriendelijk en altijd goed geholpen koopzegels zou ik ook wel fijn vinden misschien een idee?

Goede en vriendelijke service

Fijn klantvriendelijk Goede producten

Een hele prettige winkel, met leuk personeel.

Ik kom hier regelmatig verse broodjes halen, heel veel keus.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Gewoon goed vriendelijk altijd.

Goeie ervaring. Hele vriendelijke bezorger.

Goed en behulpzaam

Goed en behulpzaam en vriendelijk, ik doe dit nu al sinds de coronatijd en het bevalt prima

Makkelijk, grote keuze top bezorging!

Vorig jaar ook gedaan, wat een heerlijkheid, het scheelt zoveel met rondrennen in de winkel met de drukte van de boot reizigers.( Zijn wij ook hoor!) We komen al jaren met de familie (9pers) Dus is het superhandig om de boodschappen te bestellen en laten bezorgen. Top service! Hartelijk dank hiervoor! Vriendelijke groet Erny Goossens

De service is geweldig. De producten vers en kwalitatief.

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Goede kwaliteit en super vriendelijk personeel

vriendelijk en goede levering

altijd ruimte voor persoonlijke wensen

goede service en vriendelijk

goede service en vriendelijke medewerkers.

Attend , na een telefoontje wordt foutje mijn kant, zo geregeld. Geen probleem.

top

top

mooie winkel

maar spulen zijn voort erg duur

Vriendelijke service en heerlijk voedsel

Heerlijke belegde broodjes en maaltijdsalades voor een goede prijs. Daarbij de vriendelijke service; wat wil een mens nog meer. Trakteer jezelf en geniet!

Zeer slecht

2 pizza’s meer dan 12 euro met een gesneden zon tomaatje en een beetje geraspte kaas! Neem een voorbeeld aan AH of Jumbo die kunnen het wel en zijn goedkoper ook! Nooit meer je voelt je echt belazert

Topservice van de SPAR

In goede en slechte tijden staat de SPAR klaar om boodschappen te bezorgen. Prima service in Winsum. Ben er de Corona-tijd mee doorgeholpen, en kan gelukkig ook nu nog op hen terugvallen als dat nodig is.

Geweldig!

Fijne winkel, lieve meedenkende mensen. Staan altijd voor je klaar, denken mee, er is altijd een oplossing te vinden.. Brengen de boodschappen waar je het wilt hebben, niets is ze teveel. Topteam!

Zijlweg 18

5145NR Waalwijk