Filter

Omdat er geen versgroenten pakket was aan geleverd. Werd ik gebeld om iets anders te kunnen bestellen.

Goede producten

Goede producten voor een redelijke prijs aardige mensen En de boodschappen netjes op tijd bezorgd

Online besteld - maar niet leverbaar

Bestelde 75 mini donuts als traktatie voor m'n verjaardag, de volgende dag kreeg ik een email dat de donuts niet leverbaar waren. Niet een paar maar gewoon alles. Misschien volgende keer gewoon op de website aangeven?

Klasse

Keurig op tijd geleverd.

Klasse

Keurig op tijd geleverd.

Mijn bestelde producten waren er niet toen ik het kwam ophalen

Online een bestelling geplaatst. Toen ik deze op de afgesproken tijd kwam ophalen waren deze er niet en ben ik er nooit van te voren van op de hoogte gesteld.

Zij doen goed werk

Als de bestelling niet kompleet is komen ze nog direct weer

Gewoon goed

Teleurstellend

Maaltijden besteld Een paar dagen later kreeg ik bericht Ze zijn niet leverbaar Adverteer er dan ook niet mee Zeer teleurstellend

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Nee

Vriendelijke omgang ,flexibel bij serviceverlening, fijn dat het niet zo’n grote winkel is

Heb het gevoel dat de klant nog als persoon gezien wordt

• Help jij om SPAR te verbeteren door deel te nemen aan ons klantenpanel? Ja

Perfecte service ontvangen. Ik had meerdere bestellingen gedaan met hetzelfde product, een lieve enthousiaste vrouw belde mij op om te vragen of dat klopte. Bij afhalen super vrolijk en snel geholpen. Ik kon zelfs mijn bestelling al eerder ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

18 Zijlweg

Waalwijk 5145NR